SundhedMedicin

Sygepleje i pædiatri og kirurgi

Utvivlsomt, generøse arbejde læger, vender tilbage dårligt helbred til mennesker og redde dem fra døden. Lige så vigtigt er det arbejde, sygeplejersker. Fundamentals of Nursing blev etableret i det XI århundrede og gennem årene har undergået mange ændringer. Men stadig urokkelige centrale tese - evne til sygeplejersker på alle måder at hjælpe patienten til at komme sig, og uhelbredelig - dø uden smerter.

Den mest berømte sygeplejerske

Det menes, at sygepleje Florens Naytingeyl grundlagde englænderinde. Faktisk gjorde hun en utrolig mængde for en forsvarlig organisation af arbejdet i medicinsk personale. Aktiviteter Firenze og hendes medarbejdere på hospitalerne under Krimkrigen bidraget til at reducere dødeligheden blandt de sårede fra 42 til lige over 2 procent. Dette er en fantastisk resultat! Det blev opnået ved indførelsen af aseptisk teknik i afdelingerne, især i postoperative og kritisk syge patienter. Til minde om denne bemærkelsesværdige kvinde hendes navn blev godkendt medalje, hvilket betragtes som den højeste udmærkelse af moderne sygeplejersker og fødselsdato i Firenze (12 af maj) er nu fejret som den internationale festival - Sygeplejersker Day. Der er endda en såkaldt "Nightingale syndrom", der består af medicinsk personale i tilfælde af ikke-erhvervsmæssig virksomhed sanserne til deres menigheder.

De første skridt af sygepleje i pædiatri og kirurgi

Uanset hvor stor den fordel Florens Naytingeyl, den praksis af den medicinske undersøgelse eller, som de sagde, Sisters of Charity havde eksisteret længe før. I det XI århundrede dukkede de første kvinders samfund sygepleje. Historien husker navnet på Elizabeth Tyurinengskoy, der for egen regning bygget et hospital og organiseret et fællesskab elizavetinok, hjælpe syge mennesker, herunder spedalske (med symptomer på spedalskhed, anses uhelbredelig og er så smitsom, at selv de pårørende nægtede at ulykker). Hun har også bygget et børnehjem, hvor omsorg for syge forældreløse. Dette kan betragtes som den første "sluge" sygepleje i pædiatri.

I samme Krimkrigen, Nightingale, uanset aktivitet, var ganske godt organiseret vores plejehjem sygeplejersker, som gentagne gange er blevet nævnt den berømte Pavlov. De er ikke kun transporteres sårede på slagmarken, men også uafhængigt udførte operationer pålagt bandager, behandling blev udført og kontrolleret medicin. I øjeblikket sygepleje opererer sygeplejersker indeholder nye funktioner, men dens fundament - at sikre en effektiv behandling af resekterbare patienter - forblev den samme.

Arbejde nuværende sygeplejersker

I verden af nye medicinske teknologier dagens dukker hvert år, vil blive forbedret helbredende processer er mere effektive lægemidler. Hver sygeplejerske er forpligtet til at være opmærksom på alle disse ændringer for at kunne foretage deres faglige opgaver. For at gøre dette, er hospitaler og klinikker regelmæssigt afholdt seminarer og kurser. Specielle "Sygepleje" er tilgængelig fra den medicinske skole eller college. Følgende kategorier af sygeplejersker:

 • ward;
 • vagtpost;
 • drift;
 • proceduremæssige;
 • distrikt;
 • kost.

Hver af disse produkter har sin egen specifikke viden om, hvilke er i færd med undervisning og praktik. certifikat er udstedt efter endt uddannelse. "Sygepleje" - er navnet på den specialitet, og udover det er angivet specialisering.

Operating værelse sygeplejerske

I denne position, udpeger lederen læge fra den behandlende institution. Hævder, at det kun kan være en person med medobrazovaniem ikke under gennemsnittet, tidligere praksis i drift og dressing. Sygepleje i kirurgi er yderst ansvarlig. De vigtigste elementer her er det fuldstændig forberedelse til operationen, og i løbet af det - følg ordrer af kirurger. Professionalisme sygeplejerske beskytter patienten mod kirurgiske infektioner og problemfri drift af læger.

Forberedelse til operation er sterilisering af kirurgiske instrumenter i overensstemmelse med kravene i aseptisk teknik, og deres arrangement på puslebordet. Sterilisation også udsat kitler, handsker, lagner. I operationsstuen sygeplejerskens pligt til at give workflow kirurger med alle de nødvendige sterile materiale (bandager, vatpinde, suturer, antiseptiske, andre livsvigtige lægemidler), og kontrollere, at tilstanden af medicinsk udstyr.

Pligter under kirurgi

Sygepleje i kirurgi er ikke kun ansvarlig, men også yderst vanskeligt. Scrub Sygeplejersken skal have en absolut forståelse for den kommende operation for at forberede den til at udføre uden fejl. Det er vigtigt, at selv den rækkefølge, som den er placeret på skrivebordet værktøjskasse, fordi al opmærksomhed fokuserer på kirurgen manipulere deres plads i sektionen og er ikke distraheret af sådanne detaljer som en indikation af hans søster, som er et emne til at give ham. Hun skal vide, at hun, samt være i stand til at anvende instrumentet, uden at ændre dens sterilitet. Udvælgelse af den optimale nål størrelse, tykkelse og den ønskede suturlængde og kontrol for styrke - som sygeplejersker driftsfunktion. Ved slutningen af arbejdsprocessen i sine opgaver omfatter inspektion af alle instrumenter, sende dem til at sterilisere og forberede patienten til transport til afdelingen.

Færdigheder og evner

I nogle tilfælde et transporterende sygeplejerske assisterer kirurgen om rettigheder for assistenten. Sygepleje i sådanne situationer er produktionen af manipulation for at sikre det normale forløb af den kirurgiske proces. Sygeplejersken skal kunne stole på blodtransfusioner til at sætte og fjerne dræning katetre, udføre handlinger for at stoppe blødningen, anvende og fjerne sømmene, for at hjælpe lægen med at gennemføre endoskopiske undersøgelser, udtagning af en punktering til at overvåge forsendelse taget fra patientens materiale til yderligere undersøgelse, kirurgisk behandling pus og betændte sår, bandager og gips.

Funktioner og procedure sygepleje ward

Selvfølgelig patientens helbredelse afhænger ikke kun af, hvor godt gulvet af det udførte arbejde. Sygepleje er at fortsætte med at pleje de syge. Udfør hans afdelingssygeplejerske. De sikrer hygiejnen af patienten, overvåge heling af sår, udføre anvisninger læger, sætte en pipette, injektioner, givet medicin, måle tryk, temperatur, sammen med en diæt sygeplejerske giver god ernæring og styre sygeplejerskerne arbejder i Parlamentet for at sikre, at alle sanitære standarder.

Opgaverne i den proceduremæssige del af indholdet i sygepleje treatment room rene, og alle de værktøjer og materialer er nødvendige for arbejdet i steril tilstand. Selvfølgelig skal de være i stand til at udføre alle former for injektioner, blodet udtaget til analyse, at forberede patienten til infusionsterapi. For at blive en menighed eller proceduremæssig sygeplejerske, er det tilstrækkeligt at afslutte de særlige kurser, efter afslutningen af hvilken tage en eksamen og modtage et certifikat.

Arbejde med børn

Hvis patienten er på hospitalet - et barn, der arbejder med dem har sine egne nuancer. Denne sygepleje i pædiatri adskiller sig væsentligt fra de andre kategorier. Unge patienter er ikke altid i stand til klart at fortælle dig om min tilstand. Mange af dem er ikke i stand til at klare sig selv, lider af inkontinens. Børns psyke meget sårbar og følsom over for eventuelle negative manifestation af voksne. Derfor er afdelingssygeplejersken i de pædiatriske afdelinger er nødt til at være forsigtig, venlig, sympatisk og tålmodig. Deres opgaver kan nævnes:

 • daglige hygiejniske procedurer hver barn;
 • rengøring af børn efter afføring;
 • sengelinned, hvis barnet tisser sig selv i sengen;
 • fodring små børn og svagelige;
 • forberedelse til injektioner, så forskuddet ikke forårsager barnets frygt, men på tidspunktet for deres evne til at distrahere og berolige barnet;
 • konstant overvågning af tilstanden af deres unge afgifter.

Kind og kærlig holdning til jobbeskrivelsen er ikke specificeret, men kvaliteten af arbejdet med børnene ikke mindre nødvendig end professionalisme.

hjemmesygeplejersker

Sygepleje i pædiatri er ikke begrænset til at arbejde på hospitaler. Det er af stor betydning og aktivitet af sygeplejersker i klinikker. Deres opgaver omfatter vagtlægen i receptionen på patienter og raske børn, dokumentation for hvert barn under hensyntagen medicinrumssimulator patienter og deres rettidige invitation til opfølgende undersøgelser, ordination medicin og certifikater, der giver den nødvendige lægebehandling materiale. Sammen med Dr. sundhedsplejersker foretage ammende nyfødte og spædbørn under den nuværende standard tidsplan, samt større børn og småbørn, da behovet opstod. Desuden omfatter pædiatriske sygeplejersker opgaver at arbejde med forældre, forebyggende samtaler med henblik på at beskytte børn mod infektionssygdomme og andre sygdomme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.