ComputereComputerspil

Legendariske Pokemon i Pixelmon: alle oplysninger om de væsener

Legendariske Pokemon i Pixelmon betragtes som de mest magtfulde væsener, og fange dem i sin samling af drømme om enhver bruger. De fanger sjældent øjet og vises kun på et tidspunkt i nogle områder. For at tilføje de legendariske pokemon i en række af deres kæledyr, er det nødvendigt at kende den fulde oplysninger om dem.

Beskrivelse modifikation

initiativgruppe af fans skabte en mode, hvor alle Pokemon ekstra. Blandt dem er legendariske Pokemon i Pixelmon indtager en særlig plads i alle henseender.

Den vigtigste opgave for spillerne i dette univers - at gå på jagt efter fantastiske skabninger og oprette din egen bekæmpe hold. Efter pokemon var i pokebole, anses det for ejendom coach og vil tjene ham trofast i alle kampene. Spiller pumper tilfangetagne kammerater, fremmer deres niveau og lære nye færdigheder. I spillet hovedprincipperne i arbejde af kampe mellem Pokémon, der er blevet præsenteret, selv i den animerede serie, og andre projekter. For eksempel vand skabninger type har den fordel over ilden kategorien er det andet angreb næsten ingen skade påført dem.

Efter Pokémon kamp nødvendig for at behandle, og de hviler i særlige sundhedscentre. Legendariske Pokemon i Pixelmon udveksles, ligesom alle andre. Til dette formål en særlig anordning i verden, hvor pokeboly fald.

Hvad kaldes den legendariske Pokémon

Det samlede antal implementeret legendariske Pokémon i spillet 11. De er kendt for alle fans af franchisen og er de første tre sæsoner af den animerede serie. Navnet på den legendariske Pokemon på en måde velkendt for alle Pixelmon erfarne spillere, men de sjældent deler deres viden og anvende dem i kamp som den sidste trumf. At være mærket "legendariske" stærkt tildeles fra en generel serie af magt og personlige kompetencer.

At være på et niveau pumpning, vil normale pokemon ikke være i stand til at besejre dem i kamp, selvom han er overlegen at skrive. For eksempel Mewtwo mental kategorier for nemt at håndtere ånden Gengarom hvis deres niveauer ikke afviger med mere end fem enheder. Mellem en legendarisk pokemons i parametrene omtrent lig modstand, styrke og beskyttelse. Sejren i kampen mellem dem er bestemt af den type og overlegenhed personlig coach taktik. Det er værd at bemærke, at kampen kan behandles med stoffet, brug af søvn færdigheder, lammelser, frygt, derating. Ved kompetent strategi afhænger ikke af resultatet af kampen er mindre end for pumpning og kategori.

Single player spil

Den første måde, hvordan man finder den legendariske Pokemon i Pixelmon, er studiet steder. Du behøver at vide om, hvor skabningen vises, og ur dette sted. Det er vigtigt hele tiden at gøre nogle tiltag, ellers tegnet vil falde ned i dvaletilstand, og i det øjeblik vil gå tabt. Hver Pokémon har sin legendariske sted, hvor det ser ud på et bestemt tidspunkt. Listen omfatter sådanne områder: Dybt Ocean, stejlt bjerg, Strand, Sawan, blomst Skov og et par andre.

Det er også vigtigt ikke at miste det tidspunkt på dagen. For eksempel Kiogre fanget kun om natten, mens Mew værd at vente til solnedgang. I denne liste over 11 Pokemon er der en undtagelse. kan fås Zapdos, Moltres, Artikuno (en trio af fugle) i henhold til ordningen for at få brugen af de ladede kugler. Anvendelsesområde skal overholde de valgte fugl elementer (ild, is, elektricitet). Charged objekter ved sejre, og vil være komplet, når mærket af 375 vinder. Det bør forberede sig på anvendelsesområdet, fordi disse legendariske Pokémon i Pixelmon ikke overgive uden kamp.

multiplayer

Spillere vælger ofte online -tilstand for denne ændring, fordi de virkelige fjender at kæmpe meget mere interessant. En anden bruger på serveren aldrig dele viden om, hvordan at fange den legendariske Pokemon i Pixelmon, medmindre du er meget gode venner. Til fiskeri bør forberede den stærkeste pokeboly og anvende dem i kampen, når den skabning er mindre end 30% sundhed.

Bebor den legendariske Pokémon i selve lokationer og vises på samme tid som i single-player mode, men der er undtagelser. Tre fugle er købt kun for mønter i spillet butikken, ligesom Mewtwo. De resterende syv væsener er også kommercielt tilgængelige, men er tilgængelige via uafhængige handling. At fange den legendariske Pokemon, du har brug for udholdenhed og en masse fritid, så alle skal komme ud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.