Af teknologiMobiltelefoner

Highscreen WinWin: anmeldelser, udvælgelse, pris

Highscreen russiske selskab er blandt lederne af det indenlandske mobile elektronik marked. Dette selskab med succes producerer funktionelle, produktiv og billige smartphones og tablets. Enheder, der er fremstillet under mærket Highscreen, af eksperter ofte omtales i de mest optimale kombination del valgte funktioner. Er det muligt at evaluere på denne måde populære smartphone Highscreen WinWin? Så vidt ser konkurrencedygtig enhed i segmentet for lave ende?

Måske er svaret på dette spørgsmål vil bringe os til studiet, i virkeligheden, de tekniske karakteristika ved enheden. Vi begynder vores lille gennemgang af mulighederne i den enhed, er det med dem.

karakteristika

Hvad er kendetegnene for en smartphone Highscreen WinWin? De vigtigste er:

- OS: Windows Phone-version 8.1;

- processor: Qualcomm, 4 kerner, 1,2 GHz;

- RAM 512 MB;

- Indbygget flashhukommelse: 4 GB;

- Kommunikation: Wi-Fi, Bluetooth i version 4, USB 2.0;

- Main Kamera: 5 MP, autofokus og blitz;

- frontal kamkra: 0,3 MP;

- navigation module: GPS ;

- Batteri: 2 tusind mAh ;.

- Sensorer: nærhedssensor og accelerometer;

- multimedieoplevelse: lydstik 3,5 mm, FM-radio.

Valgmuligheder

Hvad er markedet forsynes med en smartphone? I boksen, købt af køberen, det er, faktisk, telefonen Highscreen WinWin, brugermanual, strømadapter, microUSB kabel, headset, og to udskiftning bagside. One - gul, den anden - sort. Ekstra tilbehør til din smartphone Highscreen WinWin - cover, for eksempel, er altid til rådighed i de fleste moderne mobile butikker.

Mange mobile elektronik-entusiaster note indhold og anvendeligheden af brugsanvisninger, der indgår i enheden leveringen. I den forstand kan en uerfaren bruger nemt beherske de grundlæggende nuancer at arbejde med en smartphone Highscreen WinWin. devaysa Driftsvejledning - klare og tilstrækkeligt detaljeret.

design

indretningshuset - rektangulære, afrundede hjørner, glatte overgange i linjerne. På forsiden af smartphone er beskyttet af et holdbart glas. I den øverste del af den forreste del af huset - forside kamera, voice højttaler og nærhed sensor. Under displayet - standard knapper, som ligger på enheder, der kører Windows Phone - «Tilbage", 'Søg', og også mærkevarer «Windows».

Bagcoveret lukker ikke kun den bageste område af kroppen, men også den side kant af telefonen. Den er lavet af uigennemsigtig plast. Som mange ejere telefon Highscreen WinWin (anmeldelser om dette apparat er vist i stort tal på de tematiske online-portaler) - bagside materiale er meget behageligt at røre ved, overfladen af det tilsvarende element er modstandsdygtig over for snavs. Rapporterede detaljer bestemme, i virkeligheden, også farven på enheden. Således, at brugeren Highscreen WinWin - sorte og gule elementer af den tilsvarende type.

På bagsiden af kabinettet er også den vigtigste kamera, ret til det - LED-blitz. Også i denne samme region er den vigtigste telefon højttaler mesh på toppen af det. Batterier devaysa aftagelig, er de placeret under plastik paneler. Nedenfor dem de samme - slots til ekstra hukommelseskort microSD-type, samt for 2 SIM-kort af standardformat.

På højre side af telefonen krop er afbryderknappen til venstre - nøglen justering lydniveau. Øverst - den port til at tilslutte USB-kablet, og 3,5 mm lydstik. Ved den nedre ende af kroppen ikke har nogen funktionelle elementer. Mikrofonen er placeret på forsiden af enheden - i nederste højre hjørne.

Usability og ergonomi: anmeldelser

Hvad brugerne siger om komfort drift af smartphone Highscreen WinWin? Anmeldelser af mobile elektronik entusiaster viser, at enheden primært er kendetegnet ved fremragende ergonomi. Dens krop er smukt beliggende i armen. Brugerkomfort devaysom også bidrage til den beskedne dimensioner: ved hjælp af tommelfingeren kan nemt nå enhver enhed kontrol eller den ønskede del af sensoren på displayet.

udstilling

Nu, faktisk, om de særlige kendetegn ved skærmen. Telefon Highscreen WinWin udstyret med et display 4 inches, dens matrix er fremstillet af IPS-teknologi. enhedens skærm Opløsning - 800 x 480 pixel. Pixelering på skærmen er minimal, det er næsten usynlig. Billedet vises perfekt. Hvis enheden vippes til venstre eller højre, billedkvaliteten er stort set ikke falde, men på lignende bevægelse op eller ned i billedet kan let ændre farver, tilføje lidt inversion. Men det er acceptabelt, ifølge mange eksperter - som den pågældende telefon er klassificeret som omkostninger og solgt til det samme i en af de lavere prissegmenter.

blød

Overvej karakteristika den software, der er installeret på din telefon Highscreen WinWin. Brugeranmeldelser indikerer, at valget af denne enhed af mange mennesker på grund af tilstedeværelsen på det af OS Windows Phone. Dens største fordel, især før Android, at for at opnå høj hastighed drift af apparatet i mange tilfælde ikke kræver en højtydende CPU og store mængder af RAM. Når man sammenligner de to telefoner er den samme klasse med lignende egenskaber "jern", som regel hurtigere det er den, der er styret af Windows Phone.

tilsvarende styresystem interface på alle typer enheder er næsten identisk - fordi Microsoft ikke velkommen "en brugerdefineret" ændring af OS styrer enheder fabrikanter. I den forstand, at ændringen fra en enhed, der kører Windows Phone, på den anden - meget enkel. Mekanismen for installation og management applikationer på en enhed vil også være i det væsentlige den samme.

Det er bemærkelsesværdigt, at for Highscreen WinWin smartphone-brugere (anmeldelser devaysa mange ejere beskrive denne mulighed kun med den positive side) tilgængelige mobile versioner af populære kontorprogrammer - Word, Excel, PowerPoint og OneNote ansøgning. Funktionalitet af de relevante afgørelser i almindelighed gør det muligt for dokumenter på alle de grundlæggende operationer som en computer. Understøttet i princippet de samme filformater, der er karakteristiske for de Microsoft Office-programmer, der er installeret på pc'en.

Arbejde med SIM-kort

Ligesom mange andre nutidige mobiltelefoner, rapportering enhed understøtter to SIM-kort på samme tid. Gennem Windows-interface kan vælges - med hvilken slags opkald til et bestemt nummer. Dette er praktisk fra synspunkt optimering på mobile kommunikationssystemer udgifter: sker det ofte, at en enkelt operatør til at ringe til et bestemt abonnent er billigere end den anden. Hvis det er nødvendigt, kan du ændre elementerne i den tilsvarende grænseflade for personlige behov devaysa ejer.

"Iron" og ydeevne

Processor installeret i smartphone Highscreen WinWin - 4-core chip Snapdragon 200 MSM8212. Han gjorde inden 28 nm procesteknologi. Det stemplet på 1,2 GHz. Udstyret grafik modul Adreno 302. smartphone er 512 MB RAM og 4 GB intern flash-hukommelse.

Sådanne karakteristika, især med hensyn til RAM, ville se meget beskedent på en enhed, der kører Android. Men i dette tilfælde, smartphone, der kører Windows Phone, for hvilken den tilsvarende "fyldning" er acceptabel. Brugere oplever ikke store problemer med lanceringen af de store programmer og spil, der arbejder med centrale elementer i grænsefladen Highscreen WinWin. Gennemgang af denne enhed har ikke skrevet en specialiseret portal, og hver gang de eksperter, der er involveret i udarbejdelsen relevante analyser siger, at telefonen ydeevne - på et godt niveau.

lyd

Den smartphone karakteriseres som brugere rapporterer høj kvalitet lydafspilning - dette gælder både konversation modul og dynamik, der er designet til håndfri eller musikafspilning i rummet. Lyden er ganske højt og mættet. Ligesom mange andre mobiltelefoner, rapporteringen enhed har separate højttalere til opkald og medieafspilning.

kamera

Enheden er udstyret med en 5-megapixel kamera, udstyret med autofokus og blitz. Som brugere og eksperter, billedkvaliteten er generelt god, selv om der i de enkelte komponenter og ikke ideel, da telefonen stadig hører til budgettet kategori og fotografisk teknologi det gennemfører ikke er de mest avancerede. Men ifølge eksperter, smartphone kamera leverer god farve. Takket være flash du kan tage billeder i alle lysforhold. Som bemærket af mange brugere, let nok at bruge interface Highscreen WinWin smartphone kamera. Instruktioner, som ville detalje forklaret nuancerne i at bruge denne hardware komponent er ikke nødvendig.

Kvalitet video, filmet af en enhed - helt gennemsnitlige. Men meget, som eksperter bemærke, afhængigt af de aktuelle optageforhold. Hvis du holder dem i et godt lys, i rolige omgivelser, ikke på flugt, ikke ryk enheden - det er muligt at opnå en god kvalitet video.

kommunikation

Telefonen understøtter populære grundlæggende grænseflader - Wi-Fi, Bluetooth. Eventuelle vanskeligheder med brugen af eksperter og ejerne selv devaysa ikke sige alt fungerer stabilt, er data afgivet i god foranstaltning hurtigt og uden væsentlige forstyrrelser grænseflader. Med hensyn til de standardfunktioner - taleopkald, SMS - brugere og eksperter ikke identificere eventuelle mangler i din smartphone. Tilslut din enhed via USB-kablet til en anden devaysa også udføres uden nogen problemer.

Kommunikation med computer

Det skal bemærkes, at de standarder implementeret i apparatet ved hjælp af hvilke brugeren af smartphone kan udveksle data mellem deres håndholdte enhed, og den computer, hvor den "en desktop» Windows-versionen. Cykling softwaren, brugeren, mens til PC kan se filerne, downloade dem til en pc eller omvendt, uploade fra din computer til din telefon.

batteri

Ressource telefon batteri -. 2 tusind mAh batteri, der gør det muligt for enheden at fungere uden genopladning med en gennemsnitlig hastighed af drift i omkring en dag. Hvis du bruger enheden kun i gaming-mode, vil det vare omkring 5 timer med kontinuerlig videoafspilning - 5,5 timer. Generelt er tallene ser ganske anstændig på baggrund af konkurrerende modeller i budgettet prissegment.

Evaluering af batterilevetid på enhver mobil enhed i de fleste tilfælde, alligevel subjektiv. Det faktum, at intensiteten af brugen af smartphones og tablets hver gadget elsker er et individ, såvel som typen af den involverede software. I denne forstand er svært at definere bestemte kriterier gennemsnit. At dømme efter de anmeldelser på de tematiske online-portaler, ejerne af den betragtede enhed generelt tilfredse med de observerede indikatorer batteritid.

resumé

Telefon Highscreen WinWin - billig (ca. 3800 rubler), og på samme tid meget funktionel og effektiv anordning, der kan tilvejebringe de basale behov for den moderne bruger. Selvfølgelig, i nogle komponenter, såsom kvaliteten af kameraet, vil det give efter for de førende modeller fra verdens største brands. Men med hensyn til ydeevne, kommunikation, display kvaliteten af kameraet og lydgengivelse - enheden er ganske konkurrencedygtige.

Operativsystem Windows Phone-system til stede i apparatet fungerer stabilt uden problemer og starter aktuelle program, og distribuerede spil. Desuden enheden understøtter nyttige kommunikationsgrænseflader til dataudveksling mellem mobilenheden og pc'en.

er meget muligt det pågældende udstyr for at anbefale til fans af gadgets, der ikke har meget erfaring med styresystemet Windows Phone. Gennem en smartphone fra Highscreen person kan nemt mestre de grundlæggende funktioner i operativsystemerne. I betragtning af det engagement, selvfølgelig, andre nyttige funktioner i enheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.