Intellektuelle udviklingTarot

Tilpasning af Tarot af kærlighed

"Tarot" kort adskiller sig fra traditionelle spillekort for os. Det er forståeligt. Efter alt, de havde en enkelt formål - at spå. Tilpasning af Tarot af kærlighed baseret på analogier. Skæbnen er uforudsigelig. Uforudsigelighed og tab af kort fra bunken. Det er logisk at antage, at jo flere kort i bunken og mere af deres betydning eller fortolkning, jo mere kan du simulere den kommende fremtid.

Derfor cards "Taro" har en værdi, og når de er lige, og når spejlvendt. Card i denne kortspil med 78 stykker. Hvert kort har en vis fortolkning. Glem ikke, at den omvendte kortet fortolkes forskelligt. Der er særlige guider og tolke på disse Fortunetelling kort. I disse tekster, kan du finde værdierne for direkte og omvendte stillinger. Undersøgelse dem omhyggeligt, kan du prøve at begynde at gætte på tarot på kærlighed. Senior-kort er delt, men den yngre Arcana er opdelt i fire grupper: klubber, kopper, sværd, mønter. Men det er ikke alt.

Skaberne af Tarot besluttede at afslutte alle komplicere og forvirre. Hver kulør de gav deres egne værdier, der er forbundet med forskellige elementer, er kommet op med visse funktioner. En sæt tarotkort er ligesom fire konventionelle dæk med samme esser, konger, dronninger, jacks, eller ved siderne. Simple kort har en værdi på fra to til ti. Efter at have behandlet dette vanskelige videnskab, kan nedbrydes til at elske Tarot og videre.

Tilpasningen af Tarot kort af kærlighed

Dette layout består af ti store Arcana og hjælper med at vide alt om den person, der spørger. Med dens hjælp anerkende hans outlook, holdninger og meninger om det til andre mennesker. Nødvendigvis nødt til at beslutte på et senere tidspunkt, der interesserer gæt. Der er en forskel, når de ønsker at lære om, hvad der er sket i fortiden, eller vil ske i fremtiden. Og derefter gå videre til den mest divination.

Adskil de lavere mysterier af seniorer, bland grundigt og begynder at lægge ud i form af et kors. Det første kort - er sindet, den anden - sjælen, den tredje - alt det ulykkelige sjæl, dens modsætninger. Den fjerde kort fortæller om mysterier det ubevidste, den femte snak om fortiden. Fremtiden vil vise, seks kort af forhold til individet selv sige den syvende, forholdet til andre - ottende. Af håb fortæller niende, alle mulige perspektiver og resultater - den tiende. Når du fortolker, så glem ikke, at det er nødvendigt at overveje den direkte og omvendt position kort.

Sigøjnere gøre nedbrudt til at elske tarot med 42 kort. De blev lagt ud på større og mindre arcana. Så, fra en alder af 20 tager et kort tilfældigt. Tilføj til seniorer, blandede og fordelt på en 6 stakke. Vi skal udvide kortet fra højre til venstre i vandrette rækker fra hver stak. Sådanne rækker er 6, og i dem 7 kort.

For mænd ældre mystiske sag "Mage", "fjols", "Kejser". For kvinder: "Den Empress" "Female Pope", "Fool" Serien har følgende værdier: det første fortæller om alle de vigtige begivenheder i fortiden, den anden er om den nuværende, den tredje - det er hvad du kan styre, og skæbnen for dette ingen magt. Fjerde række - det handler om fremtiden, den femte advare om begivenhederne, og de kan undgås. Den sjette opsummerer.

Der er andre klassifikationer Tarot kærlighed. For eksempel tilpasningen af et ur, som også kaldes et horoskop. Fra en blandet dæk af 12 kort opfanger tilfældigt. Disse kort er vist på en cirkel og forestille skiven. 9 timer falder første kort og gå til den anden i urets retning. Kort vil blive benævnt måneder af året. Først - dette er januar etc. Det er muligt at trække sig ud af de i alt dækket ét kort og sætte det i midten af cirklen ... Hvor vigtigt det er, vil det være vigtigt, og år.

Det første kort - en spåkone selv, den anden - hans tilstand, og den tredje - hans intellekt og følelser, den fjerde - en barndom hukommelse, den femte - den kærlighed, tanker, og den, hvorfra det bliver sjovt. Værdien af den sjette - sundhed i syvende - alt, der er forbundet med familien, den ottende snak om død eller fortjeneste, niende fortælle om næret ønske, den tiende - en karriere, omdømme og position i samfundet. Ellevte kort - det er hans sociale liv og hans venner. Tolvte fortælle om de syge-sympatisører undrede sig over sin sorg og hans mysterier.

Med kan findes ved hjælp af tarotkort: "Har jeg forelsket i en person?" "Er han mødte kærligheden i år", "Hvem er trofast at holde mig"??. For at gøre dette, fra den blandede dæk trukket ud et kort. Det bør være hele tiden at spørge dig selv de rigtige spørgsmål. Værdien af direkte og omvendte kort vil være svaret på dette spørgsmål.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.