Af teknologiMobiltelefoner

IPhone 5 og 5s: Performance sammenligning. Hvad er forskellen på iPhone 5 og iPhone 5S

Apple har frigivet den 5. generation af sine smartphones i flere grundlæggende versioner. Vi taler om iPhone i version 5, 5S og 5C. Og hvis forskellen mellem de to første og den tredje modifikation i princippet kan spores allerede i designfasen niveau, iPhone 5 og 5S ser utrolig ens. Men forskellen mellem dem, hvis du følger logikken i markedsføringen mærke af fabrikanten, skal nødvendigvis være. I det, der det til udtryk?

Hvor stor er forskellen?

Nogle eksperter, der har tilbragt undersøge de særlige kendetegn ved iPhone 5 og 5S, sammenligning af de to smartphones, mener, at forskellen mellem de telefoner har karakter af individuelle nuancer. Koncept, eksperter mener, i almindelighed, er den samme for begge enheder. Men der er også dem, der mener, at de femte generation iPhones i de nye ændringer, der er klassificeret i henhold til indekset for S, men resultatet er en temmelig alvorlig behandling devaysa tidligere version.

Så den enighed blandt eksperter om ligheden mellem de to ikke smartphones. Jo mere interessant bliver det at studere egenskaberne ayfon 5 og 5S, for at komme til rådighed for de objektive kendsgerninger.

produktspecifikation

Sammenlignelige grundlæggende tekniske karakteristika for de to smartphones. Også vi undersøge dem i sammenligning med andre ayfon model i samme generation - 5C. Liste specifikationerne i iPhone 5, 5S og 5C, synkronisering information ring korrelativ med hver af dem.

Operativsystemet, der er installeret på iPhone 5, - iOS version 6.1, men det er muligt at opgradere OS til den 7.. Apparater af de to andre ændringer er pre-installeret iOS 7. I princippet software niveau, forskellene er minimale.

Størrelsen og værdien

Det næste interessante punkt - størrelsen. IPhone 5 og 5S i denne henseende adskiller sig ikke. Begge dimensioner er: længde - 123,8 mm, bredde - 58,6 mm, tykkelse - 7,6 mm. Til gengæld indeksene for iPhone 5C i en lidt anden version: 124,4 til 59,2 og 8,97 mm, der er, er det generelt mere end deres "brødre". Hovedsageligt på grund af størrelsen forskellighed korrelativ med andre versioner af 5C smartphone ses nogle gange næsten som en særskilt klasse af enheden. For så vidt angår dette argument kan være berettiget? Vi vil forsøge at besvare dette spørgsmål nedenfor.

Vægt ayfon 5 og 5S også identiske - på 112 gram. Smartphone-version 5C lidt tungere - 132 gram. 5 den samme i iPhone og 5S legemsmateriale - er aluminium. Til gengæld iPhone 5C i polycarbonat anvendes.

Ordningen farve i sættet leveres for hver version ayfon anderledes. Smartphone i det 5. modifikationer kan købes i sort eller hvid, 5S - i guld, sølv eller grå, 5C - i gul, grøn, blå, røde eller hvide nuancer.

Display karakteristika for hver af de femte generation telefoner er nøjagtig det samme. Diagonal skærm - 4 inches, type matrix, der anvendes - IPS, opløsning - 640 til 1136 pixels. Skærmen er den samme for alle telefoner - tilsyneladende er han betragtes Apples ingeniører, var godt nok allerede den femte generation i den første model.

I form af processor forskelle mellem versioner ayfon også der. Den første generation af gadget under overvejelse er udstyret med A6 chip med to kerner clocket ved 1,3 GHz. I processorer installeret på de to andre versioner devaysa klokfrekvensen er den samme, men den 64-bit arkitektur anvendes i tilfælde af 5S iPhone. På en smartphone i 5C-versionen koster det samme chip som den første enhed i serien.

Som for kameraet i iPhone 5S havde hun været ganske dybtgående modernisering. Deri blænde - f / 2,2 (i de to tidligere versioner - f / 2.4). Men løsningen af denne hardware komponent i alle versioner af den samme smartphone - 8 megapixel. Også i kammeret af de nyeste linje af gadget - 5S - optrådte optisk stabilisering.

Teorien om forskellighed

En undskyldning for at sige - ja, Apple har introduceret sit flagskib, som er udstyret med en række karakteristika, forskellig fra de tidligere versioner, der er. I denne iPhone-version 5S, på grundlag af, vi har diskuteret mulighederne, for det meste ikke ens i hardware til 5. modifikation end samme 5C, hvilket skyldes stigningen i størrelse synes en separat klasse enhed (vi, ved den måde, fandt, at denne afhandling er ikke helt berettiget). Dog skal du lære nuancerne. Overvej i hvilket omfang de reelle praktiske forskelle i karakteristika for iPhones 5 og 5S i forhold til opgørelsen.

kamera

Mange eksperter understreger, at de enkelte komponenter absolut forbedres i den opdaterede version af enheden. Vi sagde, at kameraet i den nye version er blevet opgraderet ayfon. Eksperter mener, at mærket er ikke forgæves. Og dette er ikke afspejlet i den overlegenhed hardwarekomponenten i det aspekt af megapixel - som vi allerede har nævnt ovenfor, satsen for alle femte generation smartphones er den samme. Som eksperter mener, en meget anderledes forskel - iPhone 5 og 5S giver ret ens i kvalitet fotos. Alle disse funktioner er angivet i kameraets ydeevne spektrum - skudt i naturligt lys, i mørket, eller i en serie-format slowmotion - arbejde, som forsikrede eksperter, fint.

Så i praksis, smartphones giver forskellige kvalitet fotos. IPhone 5 og 5S adskiller sig i det aspekt af moderniseringen af kameraet er ikke kun navnet. Dette er noteret og betragtes ejerne af gadgets.

På tilsvarende måde analyserer vi nominelle og reelle forskelle, samtidig tilføjer andre oplysninger relateret til andre egenskaber.

processor

Et andet aspekt, hvor spores nominelle forskelle - iPhone 5 og 5S udstyret med forskellige processorer. I den ældre version af smartphone bør A6 chip med en frekvens på 1,3 GHz og to kerner. Den opdaterede iPhone processor platform A7, som bruger 64-bit arkitektur. Vi kan sige, at iPhone 5S - er den første af sin art 64-bit mobil enhed. På samme tid, ifølge nogle eksperter, den praktiske forskel mellem udførelsen af version 5, og 5S er ikke så mærkbar, simpelthen fordi spil og applikationer udviklet til 64-bit arkitektur, hidtil produceret meget lidt.

batteri

Det er interessant, at det er værd at mere kraftfuld batteri kapacitet på 1570 mAh i den opdaterede version af smartphone (hvorimod i det foregående - 1400). Men i praksis, hvad angår batterilevetid på enheder er der ingen forskel - iPhone 5 og 5S har et ensartet energiforbruget. Derfor, med hensyn til batteriet, formelt er der en forskel, virkelig, hun er næsten usynlig.

Men nogle eksperter foretaget ved at teste iPhone 5 og 5S, sammenligning af ressourcerne begge enheder i det aspekt af varigheden af batteriets levetid ved hjælp af specialiseret software. I nogle tilfælde er i stand til at identificere, at din smartphone er en ældre udgave, til trods for at batteriets kapacitet er lavere, end den var i stand til at vare længere. Specifikt blev lignende resultater registreres under indgreb populær test GLBenchmark, hvilket indebærer en fuld belastning af centrale hardwarekomponenter af anordningen.

design

Hvis man ser nærmere på telefonen, mellem de to versioner er synlig kun en lille forskel - iPhone 5 og 5S med hensyn til design er meget ens. Men en vis forskel er stadig til stede. Den omstændighed, at iPhone 5S i den version er udstyret med en unik biometrisk sensor type. Desuden er det integreret med virksomhedens "Home" knappen.

Eksperter mener, den integrerede-mærkevareproducenter teknologi tilstrækkeligt avancerede til at sikre en signifikant forskel mellem de to versioner af enheder. Funktioner af den biometriske sensor vil vi undersøge senere.

Der er en lille forskel i farven på chassiset. I version 5 af sine endedele var sort, som modificerede 5S de købte sølv nuance. Bagvæggen af den nye model for den smartphone er næsten identisk i design til udførelsesformen for 5-serie. Men sammen med en opdateret version af smartphone leverer flere aftagelige paneler, der kan installeres bag - i rådighed for brugeren, der svarer til elementet fås i tre forskellige farver. Forskellen? Til en vis grad, ja.

udstilling

Hvis du sammenligner iPhone 5 og 5S på skærmstørrelse, meget af en forskel, vil vi ikke se. Matrix typen i den nye version af smartphone er den samme som i det foregående, - IPS, diagonal af displayet er de samme - 4 inches. Beslutning også identiske - 640 til 1134 pixels. Således skærmen - hardwarekomponenten, i hvilke aspekter af absolut ikke anderledes iPhone 5 og 5S. En sammenligning kan fortsættes med fokus på en af de vigtigste nyskabelser i Apple i forhold til den opdaterede version af smartphone - på en biometrisk sensor.

sensor

Faktisk er denne komponent ikke repræsenterer nogen revolutionerende teknologi - det er bare en miniature fingeraftryksscanner. For at bruge det, du har brug for at foretage en række indstillinger - sæt password adgang til systemet, og så - som en adgangsbarriere til grænsefladen - at sætte et fingeraftryk. Du kan endnu mere. For at genkende din smartphone garanteret finger, du er nødt til at sætte den til scanneren et par gange. Sensoren, ifølge eksperter, fungerer fint.

grænseflade

Eksperterne besluttede at sammenligne iPhone 5 og 5S, afslørede en række forskelle mellem enhederne i form af grænsefladen. For eksempel er det muligt, ved at vælge muligheder, når et indgående opkald, skal du bruge mulighed for påmindelsessignalet. I dette tilfælde smartphone udfører en tilsvarende funktion over tid eller så snart man forlader bygningen (i dette tilfælde ændringen af dets placering bestemmes ved hjælp af GPS-modul). Også, siger eksperter, ændret udformningen af grænsefladen messaging. For eksempel er det muligt ved modregning dem med fingeren til venstre for at oprette en liste, der vil dukke op på levering til tiden.

Blandt andre nyskabelser i interfacet - den opdaterede kalender, ur, alarm, er der et helt nyt værktøj til visning af fotos i "Galleri" ansøgning med vejret også ændret designet. Indbygget browser for at forbedre nogle med fokus på integration med sociale netværk. Med hensyn til software, så det er markant forskellige iPhone 5 og 5S. En sammenligningsindretning i det aspekt af grænsefladen er væsentligt for mange fagfolk.

Kamera: software

Eksperter påpeger nogle ændringer i kameraet kontrol interface. Program elementer arbejder med hardware komponent i stål, frem for alt, enkel. Knapper i mere praktisk sted. Således kan både på niveau med software kameraet i den nye iPhone er væsentlig forskellig fra tidligere versioner. I form af funktioner denne hardwarekomponent, som vi har sagt ovenfor, har gennemgået en markant forbedring i iPhone 5S. Fotokvalitet eksperter, samt brugere, ros aktivt. Videooptagelse kommer med fremragende kvalitet.

fund

Hvilke konklusioner kan vi kommer, efter at have lavet en lille undersøgelse? IPhone 5S og 5, naturligvis, har en række åbenlyse forskelle i hardware (batteri, kamera, processor, biometrisk sensor), og softwaren aspekt (forandringsledelse interface). Men ifølge mange eksperter, den nye smartphone fra Apple, kan næppe beskrives som en enhed, der har taget et skridt foran den tidligere version. Især hvis vi tager processoren, 64-bit arkitektur praktiske fordele er ikke at give. Batteri, på trods af den øgede kapacitet, i praksis, kan ikke give en længere driftstid (og i nogle tilfælde - selv identiske tal fra den foregående smartphone).

konservative flagskib

Kameraet, trods det faktum, at der i den nye version ayfon det helt sikkert forbedret i alle tidligere versioner devaysa var også anstændigt. Pay baseret på prisforskellen mellem de to versioner ayfon til kameraet (og også for biosensoren), kan det være enige kun glødende fans mærke. Samtidig, eksperter, der havde studeret smartphone i flere udgaver (ikke bare iPhone 5, 5C og 5S, men den fjerde generation gadgets), mener, at den nye serie af enheder, den 5., meget klart overlegen i forhold til den foregående, den 4. .

I den femte generation af smartphones, ifølge eksperter, er der tre typer af enheder, der er tilpasset til forskellige typer af brugere. I denne iPhone 5S flagskib analytikere siger salget. Til gengæld smartphone-version 5, ifølge nogle kilder, Apple planlægger helt at erstatte på hylderne i den nye enhed (som implementering). Som for den version smartphone 5C, antages det, at det vil blive orienteret om de unge publikum. Dette til trods for større, da vi bemærkede i begyndelsen af artiklen, størrelsen. IPhone 5 og 5S lidt slankere, men de er, ifølge eksperter, marketingfolk identificeret Apple som den mere konservative model.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.