ComputereNetværk

Social Network Social op: anmeldelser

For mange mennesker i det XXI århundrede, er social networking blevet en integreret del af hverdagen. På denne baggrund er der flere forskellige typer af sådanne projekter. For det meste, de ligner hinanden i formål og funktionalitet - kun anderledes design udførelse, og så ikke altid. Det skiller sig ud fra mængden sociale netværk Social-UP.

Anmeldelser af dette projekt rørt op alle online community. Et socialt netværk, der betaler for kommunikationen? Hvordan?! Og vigtigst af alt - hvorfor?

Første kig: Hvad er Social-UP?

Selve navnet «Social-UP» - en forkortelse af det engelske udtryk sociale upheveal, som kan oversættes som "social revolution."

Sådan en grandios projektets navn var ikke bare. Fordi Social-UP - det er det første netværk i Rusland, som belønner de mest aktive deltagere. Og ikke nogle flygtige og uforståelige bonusser og rigtige penge!

Siden begyndelsen af arbejdet (13 juli 2013) Social Network Social-UP forenet under hans kommando hundredtusindvis af brugere, der nyder og finansielle indtægter fra kommunikation.

Bliv medlem af Social-UP er utroligt nemt!

Til at begynde, skal du udfylde registreringen. For at gøre dette, skal du gå til den henvisningslink (det giver den person, der har inviteret dig), rapportere grundlæggende oplysninger om dig selv og betale for abonnementet.

Vigtigt! Alle oplysninger du giver, når du registrerer skal være sande og korrekte. Især omhyggeligt er det nødvendigt at tjekke din e-mail (e-mail). Husk, at afhænger af din personlige indkomst!

Bemærk også, at i "inviteret" til at have den og efternavn "invitationen". Administration af projektet straks advarer om, at det ikke er ansvarlig for de fejl begået i registrering af nye brugere.

Da projektet Social-UP - ung nok, ofte opstår spørgsmålet, hvordan man registrerer, hvis ingen af dine venner kan sende dig et link invitation. I dette tilfælde, kan du bede om hjælp fra nogen af de brugere af sociale netværk, teknisk support team websted eller øverste ledere af projektet.

Når du tilmelder dig og betale et abonnement, vil du være i stand til at chatte med andre deltagere Social-UP.ru. Brugeranmeldelser indikerer, at finde nye venner og forretningspartnere til at invitere deres venner til at deltage i forskellige konkurrencer og deltage i de uddannelseskurser online ved administration af projektet - det er virkelig interessant, oplysende og underholdende!

Hvordan at begynde at tjene ved hjælp af sociale-UP?

Men nu for det meste "juice". Selvfølgelig kan du skræmme at registreringsgebyret i projektet og lavet af kun invitation. Men nu ser vi på det på denne måde: du har allerede registreret og har adgang til alle funktioner i systemet.

Besøg http: // social-up. ru, vil du ikke se den velkendte "Registrer" knappen. Det betyder, at ingen er din ven, og vil ikke være i stand til at blive part uden en henvisning link. Din henvisningslink!

Det eneste, der kræves af dig - denne aktivitet. Inviter nye mennesker, chat, oprette din egen omgangskreds - enhver handling vil generere indtægter for dig.

Hvor meget du kan tjene?

Det hele afhænger af dig: der er ingen begrænsninger, og det er - den største fordel ved Social-UP projekt. Anmeldelser nødt til at registrere og begynde at tjene medlemmer vidner om, at der allerede i de første 2-3 måneder, kan du give dig selv en god ekstra indtægt. A 3-6 måneder - at efterlade en høj regelmæssig indkomst!

Antag en eller anden grund du var i stand til at invitere kun 5 personer. Og dine henvisninger heldige endnu mindre - hver af dem trak i Social-UP kun to nye medlemmer. Og så - til niveau 5. Selv i denne situation i løbet af den sidste måned, du vil tjene $ 325!

Men dette - er langt ikke grænsen! Antag, at den person, du er, igen, i stand til at invitere alle fem venner. Interesseret i at øge deres egen indkomst, de også føre til 5 mennesker projekt. Til gengæld er deres venner og venners venner (op til 5-th runde) også tiltrukket af Social-UP netto 5 nye medlemmer. Og nu, vil beløbet være langt mere interessant - det potentielle niveau for indtjening for måned nåede $ 19.540!

Ikke dårligt?

En anden pyramidespil eller et lovende projekt?

Desværre er det ikke alle forstår den mekanisme af det sociale netværk Sociale-UP. Brugeranmeldelser ofte hentyder til det faktum, at dette projekt er den næste version af Ponzi ordningen.

Er det sandt?

Til at begynde med, har du ingen løfter om at betale penge "ud af den blå luft." Det vil sige, at tjene penge, ikke nok bare at betale for et abonnement. Du skal deltage i livet i et socialt netværk, annoncere det, at tiltrække nye medlemmer og generelt gøre livet mere interessant projekt - kun i dette tilfælde ved hjælp af Social-UP kan faktisk tjene. Blade ene part - og du mister en del af deres indkomst.

Gå fremad. De fleste pyramidespil garanterer en enorm gevinst i de første par uger / måneder. Til gengæld Social-UP fokuserer opmærksomheden på det faktum, at alt afhænger af dem. Du kan modtage en månedlig $ 50-100 (en god mulighed for studerende og elever - en slags bonus for udlæg). Og du kan arbejde lidt og bringe niveauet af deres indkomst ved et par hundrede eller endda tusindvis af dollars om måneden.

Det er vigtigt at forstå, at ingen vil gøre for dig. Du selv er ved at skabe din fremtid!

Hvorfor skal du registrere med Social-UP lige nu?

  • Sociale netværk i dag kræver mere end nogensinde før - det er svært at finde nogen, der ikke ville have haft mindst én sådan tjeneste.
  • Deltagerne modtager en belønning takket være sofistikeret affiliate program, baseret på et månedligt abonnement gebyr (ved den måde, det er kun $ 15).
  • Arbejde i Social-UP kan kombineres med andre klasser - du er fremme projektet og tiltrække nye medlemmer, når det er belejligt for dig.
  • Ingen grund til at bryde dit hoved at tænke over, hvordan man kan tiltrække nye medlemmer - har lang erfaring registrerede brugere og uddannelsesmæssige webinarer, der gennemføres forud for projektet, vil hjælpe dig med hurtigt at finde ønsker.

Alle de penge kan du til enhver tid til den personlige elektroniske pung WebMoney og QIWI.

Du har allerede erfaring med løn Social-UP sociale netværk? Anmeldelser, vil egne observationer og resultater gør det muligt at tiltrække andre brugere og for at sikre dermed en stabil indkomst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.