Hjem og familieBørn

Nyfødt kan ikke gå i en stor - hvad man skal gøre?

Efter at barnet blev født, hans krop begynder at tilpasse sig de processer er endnu ikke kender verden. Oftest de er forbundet med den manglende stabilitet i fordøjelsessystemet. På tidspunktet for at vænne sig til en ny slags mad i maven og tarmene barnet bliver ustabil, forårsager bekymring for sine forældre. Den mest almindelige konsekvens af dette er, når en baby ikke kan gå i den store i flere dage. Hvad gør man i et sådant tilfælde, og hvor de skal gå? Lad os prøve at besvare dette vigtige spørgsmål.

Forstoppelse som følge af amning

Mange unge mødre blev gentagne gange spurgt om hvorfor ikke pooping nyfødte. Årsager til forstoppelse i barnets første leveår er faktisk flere, og mest presserende af disse er reaktionen på amning. Blandt børnelæger normal afføring i et barn, der udelukkende fodres modermælk, er en periode på 1 til 10 dage. Forældre i dette tilfælde ikke nødvendigt at ty til ekstra foranstaltninger og gøre krummer i kroppen slippe af med den akkumulerede affald. Normalt kan en nyfødt ikke gå i stor grund af det faktum, at kroppen konverterer næsten alle stammer fra bryst mælk mineraler, og overskydende væske ledes sammen med urinen. Hvis tømning forsinkelse forårsager baby tarmkramper, bør du konsultere din læge til råds.

Nyfødte på kunstig fodring: årsager til forstoppelse

Det modsatte sker, når et barn er på en kunstig eller blandet fodring. Hvis der i et sådant tilfælde ikke pooping nyfødte 3 dage eller mere, kan det være årsag til intestinal dysbiosis, hvilket er en almindelig årsag. Udføre nogen ekstra indsats i form af lavement, brug af gasførende rør og afføringsmidler igen umuligt uden først at konsultere en børnelæge. Det er muligt, at forældrene bliver nødt til at opgive modermælkserstatning, hvor de fodrer barnet, fordi det er dens sammensætning kunne være en årsag til forsinkelsen tømning. Hvis barnet ikke kan gå i en stor førende børnelæge sandsynligvis går på analysen anbefaler cal barn til at identificere den procentdel af bakterier og udnævne en eller anden medicin til at forbedre hans fordøjelse.

Hvad gør man, når barnet ikke kan gå i store på grund af mangel på enzymer?

En anden mest almindelige årsag til forstoppelse i barnets første leveår kan være en mangel på bugspytkirtlen enzymer. Hvis dit barn er sat sådan en diagnose, panikken er ikke nødvendig, fordi der er forskellige lægemidler, som er perfekt erstatning for de naturlige enzymer og fremmer bedre fordøjelse. Antallet af stoffer er normalt kompenseres med tiden, så sygdommen er usandsynligt at irritere din baby efter administration i sin vegetabilsk kost fodring.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.