Mad og drikkevarerOpskrifter

Lever champignon. Beskrivelse af nyttige egenskaber, forberedelse

Hvis du er en fan af "stille jagt", og er ofte i skoven, så højst sandsynligt at du ikke har time've stødt svampe, der vokser på træstammer. Vidste du, at der også er spiseligt? Sandsynligvis ikke, fordi disse svampe vi normalt få runde. Deres udseende frastøder, og meget pænere at indsamle svampe, asp og rørhatte! Nå, ikke noget, om de Træstammer kan falde meget velsmagende og sunde eksemplar - lever champignon. Hvorfor er det dette navn? Fordi svampen er visuelt meget lig dyrets leveren og selv de "blod" på snittet. Nu vil vi diskutere alle deres gavnlige og terapeutiske egenskaber, samt lære hvordan man kokken det.

liver champignon

Den vokser normalt på stubbe og stammer af løvtræer, primært på egetræer og kastanjer. Hun elsker varmt tempereret klima, så det er kun i de steder, hvor korte ikke kold vinter. Hatsvampe kan være lys rød eller mørk orange-brun bordeaux. Leg skosobochennaya, uudtalt og ofte er det ikke engang synlige. Skræl den ru at røre ved og let fugtig. Champignon formet som en lever, eller tunge, dets gennemsnitlige længde varierer fra 10 til 30 cm, tykkelse -. 6 cm Pulp kødfulde, saftige, men samtidig tæt. Liver edulis rig på vitamin C. Desuden indeholder proteiner, kulhydrater, mineraler, PP vitaminer og D, fosfor og vand, der er væsentlige for menneskekroppen. Maden er bedst at bruge unge prøver, t. Til. Gorchat gammel og temmelig hård.

Lever champignon. forberedelse

Som du ved, kan hepatica blive spist. Denne svamp er stegt, kogt og stuvet. Nogle endda formår at gøre ham frikadeller. Lad os se på et par muligheder for madlavning.

  • Stegt hepatica. Skyl svampene, fjern skræl. Sæt dem i saltet vand, Bring det i kog og kog i yderligere 20-25 minutter. Fold derefter svampene i et dørslag og skyl. Nu skær dem i stykker og sendt til den varme stegepande. Hvis det er nødvendigt, kan du stadig podsolit. Stegte svampe i 20 minutter. Glem ikke at røre på sig. Derefter tilsættes de hakkede løg og steg i yderligere 10 minutter. Du kan vælge at sætte mayonnaise eller creme fraiche. Bon appetit!
  • Koteletter fra hepatica. Til at begynde svamp i blød i flere timer i koldt vand. Dette gøres for at fjerne den overskydende mængde syre. I dette tilfælde vand, som vil blive gennemblødt svamp skal regelmæssigt drænet og erstattet af en ny. Så det koge i 20-25 minutter. Lad afkøle og male i en kødhakkemaskine. Tilsætning til den resulterende hakket løg, æg, salt og peber. Nu danner vi de bøffer, smuldre dem i mel og steges i varm stegepande indtil kogt. Bon appetit!

Nå, nu ved du, hvad det ser ud lever svamp, hvordan man laver det, og hvad nyttige egenskaber det besidder. Men det er værd at bemærke, at, ligesom ethvert andet produkt, det har sine kontraindikationer. Lever champignon bør du ikke spise de mennesker, der har problemer med mave-tarmkanalen, lever og nyrer. Også, ernæringseksperter anbefaler ikke at bruge det i kosten af førskolebørn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.