ComputereOperativsystemer

Fejl (kode 43): hvad det er, og hvordan man kan ordne det?

Der er sådan ubehagelig situation, når man arbejder ved computeren, alt synes at være fint, og så pludselig uden grund, ingen grund til at systemet viser en meddelelse, der angiver, at enheden er stoppet (kode 43). Ja, systemet ikke hænge, men arbejdet bliver næsten umuligt. Lad os se, hvad der skyldes forekomsten af sådanne situationer.

Hvad er en fejl (kode 43)?

Selvfølgelig kan årsagerne til forekomsten af sådanne fejl være en hel del. Fejlmeddelelse: stop af udstyr betyder blot, at Windows har registreret en hardware konflikt.

Og dette er ikke et operativsystem nedbrud, kan de tænke på nogle brugere. Dette er konflikt mellem de "hardware" komponenter. Mærkeligt nok, det sker nogle gange. Og det er ofte ikke selv i de drivere eller relaterede programmer. For eksempel, nogle gange indlejret i enhederne kan simpelthen ikke har nok mad, der giver et tilsvarende computersystem enhed. Overvej de mest almindelige varianter af sådanne fejl.

De hyppigst forekommende situationen

Det menes, at den fejlkode 43 er vist stort set skyld i skærmkortet (skærmkort, grafik accelerator, grafik accelerator). Hvis vi analyserer mest almindelige situation, den hyppigste, desværre, er konflikter grafikacceleratoren med strimler af RAM.

Den situation, hvor der opstår et problem (kode 43) fortolkes af systemet som en slags "pugnaciousness" mellem "RAM" computerens hukommelse og grafikkort. Og som det menes, er det ikke direkte afhængig af enhedsdrivere, og af producenterne selv, fordi i de fleste tilfælde er bestemt af VGA BIOS i den forstand, at enheden er genkendt af systemet, og derfor har brug for at fungere normalt. Det ser ud ... Men nej! Ikke en smule af det. Hvordan at rette fejl, der indeholder koden 43, skal vi nu se.

Korrektion video spørgsmål

At komme i gang, er at sørge for, at enheden (i betydningen en grafisk accelerator) bestemmes af systemet, men det fungerer ikke som det skal.

For at gøre dette, skal du bruge standard "Enhedshåndtering" i Windows. Så vil det være umiddelbart synlige tilstand af enheden. Hvis det er markeret med et gult ikon med et udråbstegn, betyder det, at enheden ikke fungerer korrekt.

Først, lad os prøve at opdatere dit grafikkort drivere og installere dem igen. Hvem ved, måske er det en konflikt er opstået på programniveau (især Plug and Play Plug & Play). Men dette er, hvad der er mest slående, fordi det er først da, at forekomsten af fejlen indeholder kode 43, mærkeligt nok, er omfattet af NVIDIA-adaptere.

Problemer RAM

Her er det nødvendigt først at bruge computeren administration og avancerede opstartsmuligheder, der er adgang til via systemets konfiguration. Hukommelsen indikation linje brug for at sætte et flueben mod emnet, der tillader anvendelse af sin maksimale med angivelse af den tilsvarende værdi i det højre felt).

Genstart systemet og venter på resultatet. Hvis meddelelsen vises igen, når har frakoblet computer terminal til at trække ud hele hukommelsen strimmel og derefter indsætte op til 2 GB, gradvist at tilføje nye (hvis nogen).

Det kan meget vel være, at dette skyldes ikke med kortet, nemlig i "RAM", eller rettere, strimler fra forskellige producenter.

Problem (kode 43), når der arbejdes med USB-enheder

USB-suppe, også er ikke immune over for fremkomsten af disse fejlmeddelelser. det henviser Oftest til en almindelig flash-drev i stedet for USB-drev. Du ved aldrig, hvad kan det være? Det er simpelthen hooked uheld inkluderet i flashdrevet port på den bærbare computer. Her systemet og "spyttede". Det er nok til at re-indsætte det i den relevante port, eller bare genstarte systemet.

Uidentificerede enheder og et problem med Cluttered Registry

En anden ting, når Windows ikke genkender enheden (i "Enhedshåndtering", er det angivet som Ukendt enhed).

Denne situation viser, at systemet simpelthen ikke findes i sit arsenal af drivere, den mest hensigtsmæssige for den korrekte drift af enheden. I dette tilfælde bliver du nødt til enten installere driveren fra disken, eller blot downloade det fra internettet (ja selv fra den officielle hjemmeside).

I nogle tilfælde skal koden 43 fejl i systemet vasker forbundet med det faktum, at registret er der en masse af forkerte eller forældede nøgler, der refereres af systemet, når de forsøger at få adgang til den tilsluttede USB-komponent. Også her er alt enkel.

Da de fleste Windows OS egne midler, som sådan, er der ingen grund til at bruge værktøjer til at lave jeres indskrive. Dette kan være noget, du vil, for eksempel, CCleaner programtype, Advanced System Care, Glary Utilities, Windows 7 manager, Ashampoo WinOptimizer, Registry Optimizer, i almindelighed, enhver Optimizer, hvor der er sådan en funktion, selv en del af analysen og rettelser systemet et enkelt klik.

resultat

I almindelighed, som er allerede klart, skræmte beskeder at stoppe driften af udstyret er ikke nødvendig. I princippet et sådant problem i de fleste tilfælde løses simpelthen. Selvfølgelig er dette ikke taget højde for den situation, hvor nogle "hardware" komponent fejler fuldstændigt eller delvist. Selvfølgelig behøver der at blive erstattet med en ny eller tilsvarende.

På den anden side, at mange eksperter anbefaler ikke at installere de samme strimler af "RAM" fra forskellige producenter. Som de siger, hvem ved hvad. På den anden side kan hardwarekonflikter være baseret på en software-niveau, så glem ikke om midlerne til at optimere systemet, de ofte hjælpe meget bedre end selv udskiftning af "jern", hvilket eliminerer forekomsten af konflikter i form af cross-arbejder enhedsdrivere. Dette vil dog kræve professionelle værktøjer. Generelt kan der opstå fejl selv i trådløse Bluetooth-moduler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.