SundhedSygdomme og betingelser

Eklampsi - en ... eklampsi i graviditeten: symptomer, årsager og behandling

Mens transporterer baby hver vordende moder følger nøje deres helbred. Efter alt, meget afhænger, herunder udvikling af barnet. I samme artikel, jeg ønsker at tale om sådan et problem som eklampsi hos gravide kvinder.

terminologi

I første omgang er vi nødt til at forstå med den terminologi, der anvendes i denne artikel. Så eklampsi - er primært en farlig komplikation af graviditet, når der er en trussel mod livet, ikke kun barnet, men selv moderen selv. Du skal dog ikke være bange - denne betingelse er yderst sjældent. Sådanne problemer opstår ikke mere end 1 gang pr 100 graviditeter. Vær sikker på også at sige, at eklampsi - en komplikation af det under forgiftning, det højeste niveau denne ubehagelige tilstand.

Kilden til problemet

Det er værd at bemærke, at lægerne endnu ikke kender de nøjagtige årsager til tilstanden af kvinder. Men alligevel er der følgende:

 1. Genetiske faktor. dvs. hvis disse problemer allerede har været i familien af en kvinde.
 2. Ofte er denne tilstand gentages. Det betyder, at hvis en tidligere graviditet, en kvinde står med eklampsi, kan problemet opstå igen.
 3. Forekomsten af sygdom, ifølge lægerne, er også påvirket af en alder af nye mødre. Det menes, at de fleste af disse komplikationer forekomme hos kvinder, der er under 18 år eller over 40 år.
 4. Eklampsi er ofte i flere graviditeter.
 5. Meget ofte denne patologi forekommer i de kvinder, der har forskellige problemer med nyrerne. Ofte udvikler sig på baggrund af en akut sygdom i disse organer.
 6. Årsagen kan også blive en sygdom, såsom systemisk lupus erythematosus.

Det skal også bemærkes, at eclampsia - en komplikation, hvor der er en meget kraftig stigning i blodtrykket. Dette vil igen, fører til en krampe i blodkar, der forårsager forskellige former for kredsløbslidelser og som et resultat - hævelse af hjernen.

De ledsagende problemer og sygdomme

Også læger foreslår at eklampsi hos gravide kvinder ofte er ledsaget af en række betingelser. dvs. der er visse punkter på baggrund af som ofte manifesteret et problem som eklampsi.

 • Hypertension. Det er allerede blevet sagt om det faktum, at der ofte eklampsi vises på baggrund af forhøjet blodtryk. Men denne komplikation sker hos kvinder med normalt blodtryk (ca. 16% af tilfældene). Det skal også bemærkes, at hvis en gravid svær hypertension, eklampsi åbenbart det allerede op til den 32. uge.
 • Proteinuri (protein i urinen). Også læger siger, at alle, der observerede eklampsi, har varierende grader af proteinuri. Dog er 14% af kvinderne problemet stadig mangler.
 • Eklampsi ofte ledsaget af hævelse. Dog kan denne betingelse ikke forekomme i en gravid (som det sker i omkring 28% af tilfældene).

manifestation af eklampsi

Ud fra ovenstående blev det klart, at eklampsi - det er en komplikation af graviditeten, når der er en trussel mod livet, ikke kun barnet, men kvinden selv. Dog skal det bemærkes, at denne betingelse også kan forekomme, selv før undfangelsen, samt efter fødslen.

Moderne anmeldelser tyder på, at fødslen eklampsi forekommer oftest på andendagen efter levering. Det kan dog ske meget senere, efter cirka 28 dage. Sådanne tilfælde er også blevet dokumenteret af læger. Statistik viser også, at der oftest problemet manifesterer sig i den anden halvdel af graviditeten (efter 28 uger i 91% af tilfældene). Men det kan også forekomme inden den 20. graviditetsuge barnet (men kun i 1,5% af tilfældene).

typer af eklampsi

Nødvendigvis skal det også siges, at i medicin er der tre hovedtyper af eklampsi:

 1. Brain. I dette tilfælde er hovedårsagen udsving i blodtryk, hypertension. Også kan udvikle sig som komplikationer af iskæmiske og hæmoragiske slagtilfælde.
 2. Renal eklampsi. Angreb i dette tilfælde apnø og koma efterfulgt af anuri.
 3. Nedsat eklampsi. I dette tilfælde, lægerne siger om de dybe stofskiftesygdomme.

De vigtigste symptomer

Nødvendigvis også nødt til at overveje de forskellige tegn på eklampsi. Dette er vigtigt, fordi enhver kvinde bør vide, hvordan man skelner mellem denne patologi. Generelt er eklampsi - er fremkomsten af kramper med tab af bevidsthed. Dog bør årsagen til denne betingelse ikke være forbundet med nogen cerebral patologi. Det skal også bemærkes, at fremprovokere et angreb af en kvinde kan være praktisk taget en hvilken som helst faktor. Det kan være den normale skarpt lys, høj banke eller stærke negative følelser.

Før kramper kvinde ofte oplever følgende symptomer:

 1. Der kan være en hovedpine. Hyppig er også tilfælde af svimmelhed.
 2. Der kan være forskellige former for synshandicap, "flyver" før øjnene, tåge syn, slørede billeder.
 3. Kvinder har ofte forekommer generel svaghed i hele kroppen, ønsket om straks sætte sig ned eller ligge ned.
 4. Det kan også være en smerte i epigastriske område eller i området af den højre hypochondrium.

Det vigtigste symptom: kramper

I betragtning af de forskellige tegn på eklampsi, er det værd at bemærke, at det vigtigste symptom i dette tilfælde - det passer. De opstår og udvikles i en bestemt rækkefølge. Så anfald fase er følgende:

 • Den første fase varer i cirka 30 sekunder. Der er lille reduktion af ansigtets muskler. Trækninger kan også flytte til den øvre lemmer.
 • Varighed af den anden fase - omkring 25-30 sekunder. Der er såkaldte toniske kramper. Kvinden bøjer hele kroppen, kaster hovedet tilbage. Når dette sker vejrtrækning intermitterende forsinkelser. Stærkt komprimeret kæbe. Det skal bemærkes, at selv om en given periode, og ikke alt for længe, men han - den farligste. Efter alt, kan det ske her hurtig blødning i hjernen , som forårsager øjeblikkelig død eller koma.
 • Den tredje fase vil tage cirka halvandet minut. Der er hovedsageligt observeret kloniske kramper, dvs. trækninger af musklerne i kroppen og lemmer. Vejrtrækning kan være enten intermitterende eller er helt fraværende. Skum er ofte frigivet fra munden. På samme tid som eleverne spile, kan det medføre tab af bevidsthed. Ved slutningen af denne fase en gravid ånde begynder gradvist justeres, log normal.
 • Den fjerde fase kaldes i medicinsk eclamptiske koma. Vejrtrækning en kvinde støjende, højt. Ofte er det første dame er bevidstløs. Når det vender tilbage, er den gravide ikke huske noget og ikke forstår hvad der skete med hende. Dybest set, er denne fase ledsaget af en kraftig hovedpine.

Det er værd at bemærke, at efter den fjerde fase kan ske en ny anfald. Eclamptiske koma kan vare endnu en dag, hvor en kvinde kan overleve ca. 15-18 angreb. Prognosen så lægerne gøre på baggrund af patientens undersøgelse, er yderligere undersøgelser gennemføres, hvis det er nødvendigt.

Manifestation af eklampsi postpartum

Som allerede nævnt ovenfor, er det også eklampsi efter fødslen. Det kan starte både under processen med fødslen af barnet, og efter det (den første dag). Det skal også bemærkes, at denne betingelse fører ofte til alvorlige komplikationer, såsom akut nyresvigt, eller såkaldt HELLP-syndrom. Det er manifesteret på følgende måde.

 1. Leverenzymet ændrer indholdet nøgle, der kan føre til alvorlige skader på den.
 2. Det kan også forekomme hæmolyse - destruktion af røde blodlegemer.
 3. Det kan også forekomme kraftig reduktion i antallet af blodplader. Det trombocytopeni - en kompleks lidelse, der kommer til blodpropper.

Det er værd at bemærke, at hvis postpartum eklampsi og ikke truer barnets liv, er det yderst farlig tilstand for mor. Derfor dette spørgsmål kræver omgående behandling.

Prognosen for eklampsi

Vi taler om sådan et problem som eklampsi. Symptomerne er allerede blevet overvejet tilstrækkeligt. Det skal også bemærkes, at prognoserne for lægerne efter komplikationer kan give baseret på følgende faktorer.

 • Sværhedsgraden af sygdommen. I dette tilfælde, det tager hensyn til alle de symptomer, og lysstyrken på sin skærm.
 • Den vigtigste faktor er sværhedsgraden og hyppigheden af anfald. Jo flere af dem - jo værre.
 • Prognosen er også påvirket af den rettidige indgriben læger. Hvis bistand blev givet i tide, kan prognosen være yderst positiv.
 • Selvfølgelig, det efterfølgende forløb af graviditeten påvirket af tilstedeværelsen og arten af komplikationer.

Faktorer, der påvirker prognosen

Prognosen vil være positiv, hvis angrebene bliver mindre almindelige, forekommer mindre hyppigt. Det er også en positiv faktor - stigningen i mængden af urin.

Prognose at være negativ i følgende tilfælde:

 • Hvis anfald følger hinanden;
 • når deres frekvens er øget;
 • hvis der er en temperaturstigning til ca. 38 ° C;
 • når der er en arytmi, øget hjertefrekvens.

Hvis angrebet af eklampsi ender blødning i alle organer - det betragtes som en alvorlig komplikation af problemet. Med dårlig inspektion medicinsk personale kan gravide under anfald øjeblikket anvendes alvorlige skader, indtil bidende sprog.

Det skal også bemærkes, at dødsårsagen kan være en anden form for degenerative forandringer i forskellige organer (oftest i nyrerne eller leveren), hvilket er muligt med langvarig udvikling af problemet.

Diagnose: Laboratory forskning

Vi forstår, at sådanne eclampsia symptomer og årsager komplikationer, som vi har overvejet. Lad os nu vende til metoderne til diagnosticering af sygdommen. Så hvis en kvinde havde et anfald, at bekræfte diagnosen, de gravide følgende laboratorieprøver kan tildeles:

 • kontrol blodstørkning;
 • bestemmelse af niveauet af hæmoglobin;
 • kontrollere niveauet af urinsyre og andre væsentlige komponenter i serum.

Diagnose: Nogle undersøgelser

Hvis damen havde et anfald af eklampsi, foruden blodprøver og hun vil blive overdraget til andre procedurer.

 1. Røntgenbillede af brystkassen. Hvis det er nødvendigt, kan den udføres røntgenundersøgelse af hjernen (men dette sker i ekstreme tilfælde).
 2. Child undersøgelse. Dette er meget vigtigt, fordi der under hendes mor angreb fosteret kan udvikle bradykardi, hypoxi. Det kan også være placenta abruption.

Diagnosen af lægen lægger på baggrund af resultaterne af ovennævnte undersøgelser.

Behandling af problemet

Dag gældende følgende behandling eclampsia: kvinde indgivet intravenøst magnesiumsulfat. Indførelsen af dette produkt reducerer risikoen for anfald. Desuden er dets aktivitet opretholdes i to dage. Mindre effektive lægemidler, som dog læger også ordineret: narkotika "Phenytoin" og "Valium". Men vi skal huske, at deres anvendelse er fyldt med fremkomsten af bivirkninger. Når patientens tilstand er stabil, er læger forberede kvinder til kejsersnit eller kunstig vaginal fødsel. Hvis timingen af transporterer baby meget tidligt, kan afgørelsen kun træffes levering konsultation af læger.

hjælperoligonukleotider metoder

Hjælp til eklampsi er ikke kun medicinsk behandling. Så er det meget vigtigt at overholde følgende retningslinjer, hvis damen har en risiko for fornyet anfald.

 • Det er nødvendigt straks at fjerne eventuelle stimuli.
 • Dr. VV Stroganov anbefaler systematisk indføre kvinde narkotika, for eksempel, "Morfin". Dette vil hjælpe med at forhindre anfald.
 • Lindring af anfald. dvs. bør forsøge at undgå deres udvikling ved de første tegn.
 • Det er vigtigt at overvåge arbejdet i alle kroppens funktioner, der er nødvendige - at forbedre.
 • Det er nødvendigt at overvåge udsving i blodtrykket. Hvis du øger det skal reduceres.

forebyggelsesmetoder

På hvad der bør være at forebygge eklampsi, er den forpligtet til at kende enhver gravid kvinde. Efter alt, er det bedst at forebygge forekomsten af problemet, snarere end behandle dens konsekvenser. Så er eklampsi forebyggelse af følgende metoder udføres i dag.

 1. Den profylaktiske indgivelse af magnesiumsulfat. I dette tilfælde er eklampsi frekvens reduceret med ca. 60%. Men dette problem er stadig åben. Så, kære med svær præeklampsi, dette stof bør administreres nøjagtigt. Men med en mild form - det er endnu ikke klart.
 2. Det er også vigtigt nøje overvåge udsving i blodtrykket hos gravide kvinder.
 3. Det er nødvendigt at behandle en række komplikationer af toksicitet. Det er også vigtigt at finde årsagen.

Fastholdelsen af disse anbefalinger, kan du undgå et problem, såsom eklampsi. Og, selvfølgelig, det er værd at huske på, at når de første tvivl eller mistanke på problemet med kvinden straks bør søge lægehjælp.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.