ForretningIndustri

Kul industri - problemer og perspektiver

En meget vigtig del af den globale økonomi er dens brændstof og energi kompleks. Andelen af energiprodukter i det globale BNP er mindst 10%. Hastigheden for sit forbrug stiger hvert år, i forhold til væksten i verdens brutto produkt. En vigtig kilde til energi i vores tid er gas, olie, kul, olieskifer og uran. Olie og gas endnu spiller en stor rolle, men deres reserver er gradvist reduceret, og et eller andet sted i midten af dette århundrede vil være opbrugt. Samtidig vil kulreserver vare endnu 200 år, selv med den mest intensive produktion.

Derfor er den globale kulindustri bliver mere og mere populære. Nu ca. 44% af elektriciteten fremstilles på termiske kraftværker anvender kul. Det er også nødvendigt i metallurgi i smeltning af jernholdige metaller. De fleste af de kul aflejringer er koncentreret i Asien-Stillehavsregionen, Nordamerika og SNG-landene. For eksempel, Kina har ni dele kulreserver, og Rusland - den sjette. I Kasakhstan, det koncentrerede 3,6% af verdens samlede reserver.

Førende kul eksportører er lande som USA, Australien, Sydafrika, Venezuela og Colombia. Også disse omfatter Canada, Indonesien, Polen, Kina og Rusland. Kulindustrien i disse lande giver den globale efterspørgsel efter kul med 90%. Og de største importører af dette produkt er nogle asiatiske lande, såsom Japan, Taiwan og Sydkorea, såvel som de fleste af de lande i Vesteuropa.

Russisk kulindustrien - er 193,3 milliarder tons bevist kulreserver. Inden for dette tal, aflejringer af antracit, brunkul, kul og kokskul. I øjeblikket er kul udvundet i 16 kul bassiner, som dækker 85 kommunale enheder i Den Russiske Føderation. I dette tilfælde, 58 kommuner er hele kulmineområderne territorier, der dannes omkring kul virksomheder.

Nu kulindustrien i Den Russiske Føderation - er de 85 miner, der år giver til overfladen omkring 383 millioner tons kul. For eksempel blev 336 millioner tons kul produceret i 2011 på disse miner, hvilket er det højeste siden Sovjetunionens sammenbrud. Den største kulminedrift bassin er i øjeblikket den Kuznetsk bækkenet. Men bortset fra Kuzbass, er der flere lovende aflejringer i Rusland. Det skærer Fjernøsten, østlige Sibirien og Kansk-Achinsk bækkenet. Udviklingen af disse felter vil øge produktionen af russiske kul.

Men på samme tid, kulindustrien er en industri problem. De væsentligste problemer omfatter sine kvæstelser på arbejdspladsen. Dette skyldes det faktum, at nogle lande bruger lidt penge til at støtte denne industri. Som et resultat, der er en mangel på midler til beskyttelse af arbejdskraft, og dette fører til skader og dødsfald blandt minearbejdere. "Leader" i denne sammenhæng er lande som Rusland og Kina. I minerne i disse lande er ved at dø hvert år hundredvis og endda tusindvis af mennesker.

Selv under kulminedrift og forarbejdning til at forårsage alvorlig skade på naturen. Det er forbundet primært med den konstante udledning af metan, der er indeholdt i miner, i jordens atmosfære. Også behandling af kul er ikke miljøvenlig proces. For eksempel i fremstillingen af kul koks opvarmes til en bestemt temperatur. Som et resultat, den udsender kuldioxid og andre skadelige forbindelser, og i store mængder. Alle disse forurenende stoffer bidrager til drivhuseffekten.

Men på trods af, at de særlige kendetegn ved kulindustrien dækker en masse problemer, den industri i verden i dag er stadig en af de vigtigste. Kul er nu en af de vigtigste energikilder, som sine reserver vil være tilstrækkeligt i mange år. Hertil kommer, at prisen for det stabile og meget lavere end priserne på de direkte erstatninger. For eksempel anvendelse af brændselsolie på termiske kraftværker koste 1,5 dyrere end anvendelsen af kul. Og hvis i den nærmeste fremtid ikke vil blive mestret nye energikilder, i 2030 kul vil være den vigtigste kilde til energi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.