SundhedPræparater

Calciumchlorid. instruktion

Calciumchlorid giver den primære funktionelle integritet nervøse og muskuløs systemer, da det har stor indflydelse på ophidselse af væv. Calcium er nødvendigt for normal hjertefunktion og er involveret i blodkoagulation. I 10 ml 10% calciumchlorid indeholdt 1 g CaCl2 eller 273 mg af elementært calcium (Ca2 +). Calciumsaltet af saltsyre har navnet calciumchlorid. I medicin, er det anvendt som et hæmostatisk middel (til gastrointestinal, lunge, uterin blødning, nasal eller før kirurgi). Som en modgift til forgiftning af oxalsyre og dens salte, salte af magnesium, salte af flussyre. I kombination med andre lægemidler og fremgangsmåder til calciumchlorid anvendes til at stimulere arbejdskraft. Efter at have nået en vis koncentration har vanddrivende egenskaber.

Afhængigt af arten af sygdommen og problemer læge ordinerer en behandling lægemiddel, såsom calciumchlorid. Dens anvendelse kan være oral (gennem munden), ved elektroforese under huden (en elektrisk strøm), men sædvanligvis i form af intravenøs injektion. Stærk eller hurtig forkert indføring af løsningen kan forårsage nekrose og afvisning. Ved indførelse af opløsningen i en muskel, en vene eller subkutant risiko for utilsigtet kontakt med perivaskulære væv. Hvis der var en perivaskulær infiltration, bør indgangen af lægemidlet straks afbrydes. Der er også en risiko for lokal infiltration (ophobning af partikler eller stoffer i væv, som ikke er en del af deres normale).

Ved anvendelsen lægemidlet skal du omhyggeligt udføre alle de krav, der er etableret på calciumchlorid instruktion. For hurtig intravenøs injektion af en opløsning eller en overdosis kan føre til alvorlige bivirkninger forbundet med arbejdet i hjertet, herunder arytmi, bradykardi og ventrikulær fibrillation. Overdosering kan fremkalde alvorlig hypercalcæmi (fx koma, kvalme og opkastning, sløvhed, en signifikant øget niveau af calcium i plasma, pludselig død, svaghed).

Indikationer: behandling af hypocalcæmi (calciummangel i kroppen), magnesium forgiftning på grund af overdosering af magnesiumsulfat i hjertets genoplivning når adrenalin kunne ikke forbedre hjertefunktion, og der er en svag eller ineffektiv infarkt. Også for supplerende terapi viser calciumchlorid. Instruktioner angiver forskellige situationer (hvor calciumchlorid anvendes i kombination med andre lægemidler), såsom insektbid, med overfølsomhedsreaktioner (især hvis typiske symptomer på nældefeber udtrykt). Det kan bruges som et supplement i behandlingen af depression på grund af overdosering af magnesiumsulfat, såvel som til behandling af akutte symptomer føre kolik.

Meget alvorlige problemer og eventuelle bivirkninger, når korrekt administreres calciumchlorid. Manual indikerer en mulig fejlfunktion af det kardiovaskulære system (hypotension, hjerte- synkope) på grund af sygdomme i centralnervesystemet der er en følelse af undertrykkelse. Du kan modtage calcium smag i munden, følelse af varme og snurren. Særlige forholdsregler er nødvendige under graviditet og under amning en nyfødt.

For patienter og sundhedspersonale, som anvendes i behandlingen af kalciumklorid, opgørelsen indeholder særlige advarsel nødvendige forholdsregler, når du bruger den. Måske en moderat fald i blodtrykket som følge af vasodilatation (udvidelse karlumenet og vedhæftningen skyldes frigivelse af histamin og heparin) under injektion. Dens anvendelse er ikke ønskeligt i behandlingen af hypokalcæmi, nyreinsufficiens. Anvendelsen af calciumchlorid er uønsket i patienter med respiratorisk insufficiens eller respiratorisk acidose skyldes evnen til at vende til syresaltet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.