SundhedPræparater

Drug "Progepar": anmeldelser af læger og brugsanvisning

"Progepar" - en kombination stof, der tilhører gruppen af hepatisk. Medikamentet forbedrer stofskiftet, stimulerer ny vækst og regenerering af beskadigede leverceller tidligere. kan findes i materialerne i denne artikel, ved hvilke sygdomme udpege "Progepar 'af læger og den omtrentlige pris af lægemidlet.

Struktur og sammensætning

Medikament "Progepar" er beregnet til behandling af leversygdomme. Den består af fire aktive komponent.

  1. Den tørrede ekstrakt RNC leveren har et højt indhold af B-vitaminer og mineraler (fosfor, kobber, selen).
  2. Cystein er en essentiel aminosyre, og samtidig en kraftig antioxidant. Dette materiale har en markant beskyttende virkning på levercellerne, forhindrer de toksiske virkninger af alkohol.
  3. Cholin er ansvarlig for transporten og metabolisme af fedtstoffer. Stoffet har en positiv indvirkning på kulhydratmetabolismen for derved at regulere niveauet af insulin i kroppen.
  4. Myo-inositol supportprocesser til stabilisering af cellemembraner.

Eksempler på hjælpestoffer er: gelatine, granuleret mel, talkum, magnesiumstearat, høj viskositet paraffin.

I hvilken form er tilgængelig "Progepar"? Instruktioner til dette præparat, at lægemidlet er i form af tabletter, der hver coatet med en filmcoating. Pellets emballeret i flasker med 20, 50 eller 100 stk.

Farmakologiske virkninger

Lægemidlet aktiverer og opretholder strukturen af hepatocytter, den bidrager til den hurtige genvinding af parenkym, forhindre dannelsen af bindevæv. Desuden normaliserer den lokale blodgennemstrømning i levervævet og forbedrer funktionen af kroppen.

Medicin "Progepar" er faktisk leveren hydrolysat ungtyre, som i nogen tid har indført en særlig lokke. Dyr dyrket på en særlig måde og er forpligtet til at deltage i periodiske veterinær kontrol. Deres lever indeholder nyttige sporstoffer, aminosyrer, nucleosider, har gavnlige virkninger på kroppen.

Det stof også er en kilde til chrom, som er nødvendig for et velfungerende af de indre organer systemer. Medicin forsyninger leverceller ønskede stoffer, der bidrager til revitalisering af hepatocytterne.

Indikationer

Hvilke sygdomme udpege "Progepar"? Anmeldelser af læger siger dets effektivitet og vejledning tyder på en bred vifte af patologier, som bekæmper dette stof. Disse omfatter: fedtlever degeneration, cirrhose, kronisk hepatitis, strålesyge. Det er utænkeligt behandling af en patient med lever patologier af forskellige ætiologi uden "Progepara". I nogle tilfælde er lægemidlet en del af komplekse terapi, for at opnå en positiv dynamik.

Kontraindikationer

Instruktioner til beskrevet i artiklen medikament bevis for, at dens anvendelse ikke anbefales i:

  • Graviditet, herunder de tidlige stadier.
  • Amning.
  • I barndommen og ungdommen.
  • I allergiske reaktioner over for komponenter i medikamentet.
  • Der er overfølsomhed over for det aktive stof.

Hvis patienten ignorerer anbefalingerne om brugen af narkotika øger risikoen for bivirkninger. De er som regel manifesteret i form af allergiske reaktioner og forværring i almentilstand. Når kløe, hudirritation, bør hovedpine nægte behandling "Progeparom" og læge kontaktes. Ved receptionen, vil en ekspert vælge et andet lægemiddel, at alle anbefalinger vil passe patienten.

"Progepar": brugsanvisning

Kommentarer om denne medicin viser, at brugen af den tildelte dosis for den ønskede tid symptomerne aftage, føle sig bedre.

Den omtrentlige dosering og varigheden af den terapeutiske naturligvis bestemt af lægen. Alt afhænger af den enkelte patient og identificeret sin krops patologier. Der lægges særlig vægt på den diagnostiske undersøgelse og en historie.

I mangel af andre henstillinger fra tablet "Progepar" udpege 1-2 stykker tre gange om dagen. Du må ikke tygge eller opløse den medicin, det er bedst sluges hele og skyllet ned med vand. Behandlingsvarighed bestemmes af lægen. Mindste frist for tabletter er 1 måned.

pris

Hvor meget er "Progepar"? Anmeldelser læger positiv karakter i de fleste tilfælde på grund af den relativt lille værdi af præparatet sammen med højtydende indikatorer. Pr pakke med 50 tabletter bliver nødt til at betale lidt mere end 900 rubler. Hvis din læge har ordineret langtidsbehandling, er det tilrådeligt at bare købe en stor flaske. Endelig pris kan variere afhængigt af salgsområdet og marginer apotek netværk.

Særlige brugsanvisning

Dette stof er kontraindiceret hos små børn og unge. Piller er kategoriseret som receptpligtig medicin, som ikke tillader dem at komme fri. Forskning på indflydelsen af medlemmer af narkotika komponenter i hastigheden af psykomotoriske reaktioner og kørsel er blevet udført.

Hvordan skal jeg opbevare "Progepar"? Udtalelser viser, at det er meget effektivt, men ikke billigt for mange, men hvis du bryder de opbevaringsbetingelser, der er beskrevet i vejledningen, vil stoffet ikke har den ønskede effekt. Det vil sige, vil det nødt til at købe en ny flaske. Lægemiddel bedre beskyttes mod sollys og fugt. Temperaturen bør ikke overskride niveauet for 25 grader. Det er nødvendigt for at forhindre uautoriseret adgang ved børn til tabletter.

Holdbarhed er 3 år. Efter denne periode, kan du ikke bruge medicinen. I overensstemmelse med alle de anbefalinger ovenstående kan håbe på en positiv terapeutisk effekt.

Analoger "Progepara"

Lignende ikke designet til sammensætning og handling af narkotika. Der er imidlertid andre medikamenter af hepatoprotectors gruppe svarende til en vis grad ved virkningen af det aktive stof ( "Bondjigar", "DIPA", "Gepabene").

Udskift oprindelige stof analoger alene kan ikke anbefales. Det er obligatorisk at kræve lægekonsultation, hvor eksperter vil forklare effekten af et lægemiddel, dens virkninger på kroppen og i modsætning til piller "Progepar".

Anmeldelser af læger og virkelige patienter

Mange efter behandling med dette lægemiddel sige, at det er meget praktisk at tage. Tabletterne er små i størrelse, har en neutral smag. De er meget nemme at sluge selv en lille mængde vand.

En anden fordel er udgifterne til lægemidler. Ved første øjekast kan det virke alt for oppustet. Mindste behandlingsforløb varer en måned, mens den daglige behov for at tage fra tre til seks tabletter. En pakke af lægemidlet (100 piller) vil være nok for omkring en måned. Det er langt mere økonomisk end at købe en hel flaske, men kun bruge halvdelen tabletter "Progepar".

Anmeldelser af læger oftest er positive. Beskrevet i artiklen lægemidlet har en stærk terapeutisk virkning, det klarer behandlingen af mange sygdomme, herunder kronisk natur.

Uden de negative anmeldelser ikke gør nogen medicin. "Progepar" er ingen undtagelse i denne henseende. I de fleste tilfælde er de negative anmeldelser forbundet med bivirkninger i form af allergiske reaktioner (udslæt, pruritus) og generel utilpashed. Når reducere doseringen af disse symptomer forsvinder normalt.

konklusion

Nu hvor du ved, hvordan man korrekt anvender "Progepar". Instruktioner, er kommentarer til materialet og de anslåede omkostninger også præsenteret i artiklen materialer.

"Progepar" refererer til nedsat kategori. Det er en moderne stof, der bruges til regenerering af beskadigede leverceller. Lignende ikke udviklet for egenskaber og sammensætning af lægemidler. Hvis du er følsom over for de indgående komponenter i tabletter læger foreslår alternative løsninger, men de er meget ringere end "Progeparu".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.