ForretningIndustri

Pulvermetallurgi

Fremstilling som bærer pulvermetallurgi muligvis kun på specialiseret udstyr. Deres sortiment af produkter kan opdeles i strukturelt, friktion og specielle formål. Sidstnævnte er fremstillet af materialer med særlige egenskaber. Specialprodukter kan ikke fremstilles ved alternative metoder.

Pulvermetallurgi omfatter produktion af metalpulvere. Sådanne detaljer er forbavsende nøjagtige og ikke kræver behandling i fremtiden.

Men teknologien i produktionen er ikke en vanskelig. Den er baseret på en gammel keramik fremstillingsmetode, forskellen er kun i de anvendte råvarer. På grund af det faktum, at denne metode er økonomisk og enkel, fik han hurtigt op med ét trin konkurrence med smedning, støbning, presning, og andre metoder til fremstilling af metaldele.

Sammen med det faktum, at produktionen til stadighed bliver forbedret og udviklet, mestrer nye teknologier og materialer og øge viften af produkter, som omfatter produktet af pulvermetallurgi.

Hvis anlægget modtager ordre på produktion af en ny del, skal den udvikle en tegning af fremtidige produkter baseret på kundernes tegninger, værktøj tegning og tryk værktøj, den medfølgende dokumentation. Hvis det er nødvendigt, den samme plante udfører forskning og eksperimentelle funktioner, der giver indledende udvikling og afprøvning af et nyt produkt. Også gjort tilbehør og en presse værktøj.

Processen med at fremstille dele

Pudder er forskellige. Det skal bemærkes, at en sådan variation som stålpulver er ikke meget hårdt. Bestemte egenskaber bibringes til pulverne, afhængigt af deres videre anvendelse. Selve processen foregår i et specielt apparat eller en kuglemølle, hvor metalstykkerne, spåner, skrot er knust, og de genererede luftstrømme forårsage disse stykker flosse. Metaller, der kan smelte, sprøjtes i flydende form, som udføres ved hjælp af trykluft, som dirigerer spray på metallet kredser kørsel. Størknede metaldråber er opdelt i endnu mindre partikler. Som et resultat, pulvere opnået i den elektrolytiske celle eller ved kemiske reaktioner.

Pulveret hældes derefter i en støbeform fremstillet af stål, og et stort pres på det. Dets partikler er forbundet til hinanden, og det viser sig den færdige del. Dernæst sintring udføres. I højtemperatur ovne opvarmet afledte elementer. Partikler synes at fusionere, og en tilstrækkelig tæt og homogen masse. Således er produktet betragtes som fuldt forberedt. Nogle gange de to processer er samlet, det sparer tid. I dette tilfælde er pulveret opvarmes til den ønskede temperatur, strøm og presset i den rette form.

Omfanget af produkter

Pulvermetallurgi giver rig mulighed for produktion af dele til forskellige bilmærker. Denne fremgangsmåde fremstillet:

  • transmission dele og styretøj;
  • Fastgørelsessystemer komponenter;
  • skydeventiler, rotorer, pumpehuse;
  • rotorer til elektromotorer;
  • bøsninger, lejer, lejer;
  • tandhjul, gear, flanger, og meget mere.

Desuden hårdheden af pulverbestanddelene muliggør produktion af disse skæreværktøjer, varmebestandighed tillader deres anvendelse i fly bremsesystem, landbrugsmaskiner og køretøjer. For at få de elementer, der svarer til forskellige funktioner, nok til at blande pulvere af flere metaller. Sådanne dele anvendes i raketmotorer, gasturbiner, atomreaktorer.

Pulvermetallurgi tillader sådanne metalforbindelser, som ikke kan opnås ved anvendelse af smelteovnen. Dens udvikling skyldes det faktum, at nogle metaller ikke kan behandles ved traditionelle fremgangsmåder. Øjeblikket metalpulvere blandes selv med analoger af plast, glas og mineraler. Denne metode giver dig mulighed for at få endnu mere alsidig i sine egenskaber til produktet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.