FinanserSkatter

Skattesystemet i Rusland: de grundlæggende principper for

Skattesystemet i Rusland er organiseret på specifikke principper i systemet af forbindelserne mellem staten gennem de autoriserede organer og organisationer eller almindelige borgere om indsamling og etablering af skatter og afgifter til budgettet.

I hjertet af enhver skattesystem er baseret på skatter. Beskatningen i Rusland gør det muligt for staten at gennemføre sine funktioner i forvaltningen af de offentlige finansielle strømme.

Skattesystemet i landet har udviklet sig i perioden 1991 - 1992 er, i den tid af radikal forandring af økonomien i det tidligere Sovjetunionen, overgangen til markedsrelationer og politisk konfrontation. De vigtigste faktorer, der påvirker betydeligt, mens på udvikling af skattepolitikken omfatter: manglende erfaring med regulering af skattemæssige relationer i det juridiske aspekt, sociale og økonomiske krise i landet, såvel som for kort tid til at skabe et nyt system af skattelovgivningen. Derfor indenlandske økonomer og appellerede til udenlandske erfaringer.

Således har Rusland vendt skattesystemet, der består af et sæt af skatter, der er fastsat i de grundlæggende principper i deres etablering og indførelse af, kontrol over fuldstændigheden og aktualiteten af betaling heraf, samt sanktioner for manglende betaling.

Strukturen i skattesystemet kan repræsenteres i form af komponenter: den samlede skatteordninger og skattemyndigheder, kontrollerende beregning og betaling af skatter.

Så er alle skatter opdelt i:

- føderal præsenteret moms, skat på personlig indkomst, punktafgifter, indkomstskat mv;.

- regionalt, inklusive skatter såsom gambling, ejendom og transportvirksomheder;

- lokal inkluderer skatter: ejendommen fra enkeltpersoner og på jorden.

Effektiv beskatning i Rusland er umuligt uden at der indføres en tilstand af særlige skatteordninger:

- en enkelt landbrugs skat (beskatning af landbrugsprodukter virksomheder og organisationer);

- en flad skat, som er en forenklet ordning for beskatning af visse aktiviteter.

Styring rolle i skattesystemet tildelt til skattemyndighederne. Denne offentlige struktur er designet til at overvåge overholdelsen af den relevante lovgivning, rigtigheden og fuldstændigheden af skattemæssige afgifter, samt rettidigheden af betalinger indtægter. Strukturen af skattemyndighederne kræver føderale agenturer og territoriale opdelinger.

Moderne skattesystem i Rusland er baseret på følgende principper:

- Enheden i skattesystemet, legemliggjort i de specifikke artikler i forfatningen og sikre enheden i finansielle, kredit- og pengepolitikken. Dette princip sikrer enheden i den økonomiske rum af landet.

- Princippet om mobilitet og fleksibilitet, hvilket giver en ændring af nogle skatter eller passende mekanismer til at øge eller mindske skattetrykket til at opfylde de offentlige behov.

- Princippet om stabilitet. Ifølge dette princip, bør skattesystemet i Rusland være uændret i mindst et par år. Fra udlandet øve nogen skattereform må kun finde sted i en nødsituation og helst fra begyndelsen af regnskabsåret.

- Mangfoldigheden af skatter. Dette princip omfatter flere aspekter, hvoraf de fleste anses for at være et sæt af skatter og skattepligtige poster. Kombination af objekter og afgifter bør være et system, der opfylder kravene i omfordeling af byrden mellem skatteydere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.