Nyheder og SamfundMiljø

Ryazan Kremlin, katedral klokketårn i byen Ryazan: beskrivelse, attraktioner, historie og interessante fakta

Typisk Kreml - er centrum for kulturel og åndelig kraft, det sted, hvorfra den "start" af byen, hvilket tiltrækker byboer og turister. Ryazan er ingen undtagelse: Ryazan Kremlin - Cathedral klokketårn - synlig fra alle retninger selv ved indgangen til byen.

historie

Kreml i Pereyaslavl-Ryazan er ikke bare den ældste del af byen, er det et museum, en del af de fem ældste i landet - det blev grundlagt 15 juni 1884. Højt på en bakke, beskyttet af floder på tre sider, ligger Ryazan Kreml. Cathedral klokketårn - dens vigtigste dekoration. For at beskytte det, med den fjerde side blev gravet grøft fyldt med vand i løbet af oversvømmelse periode. I sådanne øjeblikke, strukturen viste sig at øen.

Som de fleste byer, blev Pereyaslavl-Ryazan dannet ikke på åben mark. De første bosættere kom her tilbage i jægerstenalderen, slavere dukkede op i VI-VII århundreder. Fertilitet af jorden, en førsteklasses beliggenhed fødte en række bosættelser. Efter en kort tid, lukke op i byen, der kaldes Pereyaslavl-Ryazan.

Den første citadel blev bygget tilbage i det 11. århundrede. Han var lidt nord for det sted, hvor den moderne Ryazan Kreml, katedral klokketårn, som er synlig for den rejsende langvejs fra - nu på stedet blev bygget kirken af Helligånden. Kreml-ejet areal på omkring to hektar. Det område, hvor i dag er kirken, er beregnet til de fyrstelige tårne.

Sammen med væksten i byen er steget Kreml, at det tolvte århundrede besatte hele Kreml bakken. Opført nye tårne og vægge, på et sted, der ikke har nogen naturlig beskyttelse, blev det bygget af en aksel og en tør voldgrav.

Det er sandsynligt, at byen ville være forblevet en af mange lignende, hvis ikke for begivenhederne i 1236. Netop da var der en ødelæggende kampagne for Batu i hovedbyen af Ryazan fyrstendømme - Ryazan. City og kunne ikke komme sig, så i 1285 den biskoppelige stol blev flyttet netop i Pereyaslavl-Ryazan. Ved midten af det 16. århundrede, rolige Pereyaslavl blev hovedstad i fyrstendømmet.

Efter disse ændringer, byen begyndte at vokse hurtigt. Ryazan Kremlin, historie, kultur og traditioner, hvoraf der er flere end hundrede år, end de fleste andre lignende faciliteter, også har undergået forandringer. I det 15. århundrede en befæstet palisader, så ved siden af ham er en shopping, øvre og nedre forstæder. Allerede bag dem strakte de mange forlig.

Efter nogen tid, byen og inviterede bygherrer mestret murværk, med det resultat, der begyndte at dukke op fra en stenbygning. Christ-katedralen var den første bygning bygget af mursten - det er den ældste bygning af moderne Ryazan Kreml. Forskerne mener, at kor blev lavet i teknikken hvid sten murværk selv i det 15. århundrede. Skræddere efterfølgende århundreder fuldstændig ændret udseendet af katedralen. Han blev efterfulgt af navn - oprindeligt hed den antagelse.

Kremlin fæstningsmure omgivet ærkebiskoppens Afdeling, Provincial gården, Diocesan Office. De levede sammen med stalde, værksted Cooper, solodovarnyami, pakhuse, møller. I det sted, hvor man i dag ligger domkirken tårn, i tidligere tider var Glebovskaya tårn tilstødende byen fængsel, bekendtgørelse af detektiv sager, bøssemager.

Det er overraskende, at den oprindelige citadel kunne rumme tre klostre: Kvinders Epiphany, Frelser mænds og Dukhovskoy. Hertil kommer, at i det område var ni kirker, fødevarebutikker, to hundrede værfter, tre kirkegårde. I øst til Kreml støder Shopping Posad, mens på den vestlige side var placeret forstad Fiskeri og trafikhavn. Placeret omkring frugttræer - i foråret, under blomstringen, det skuespil var simpelthen storslået!

Ved det 18. århundrede de vigtigste bygninger var klar. De er sikre og op til i dag: Consistorial bygning, Epiphany Church, Choral Corps. Samtidig begyndte udbygningen af biskoppens Chambers.

I 1684 år blev det bygget Cathedral of the Assumption, da antallet af troende oversteg kapaciteten af den gamle katedral. Ved 1692 bygningen var næsten færdig, men den uoprettelige skete: hele strukturen kollapsede. I januar næste år for at starte nye fag, hvilket resulterer i træk blev opnået Ya. G. Buhvostovym. Af 1699, blev byggeriet afsluttet.

Med faldefærdige bygninger over tid. Indtil det 17. århundrede blev byen omgivet af mure, men efter midten af århundredet, behovet for befæstninger forsvandt, da landets grænser udvidet betydeligt.

I 1789 blev det besluttet at ændre Ryazan Kreml: Cathedral klokketårn erstattet Glebov tårn. Dens konstruktion blev udført indtil 1840. I denne proces tog fire deltagende arkitekter: Voronikhin, russisk, Vorotilov og tone. Overraskende har en række ledere ikke stoppe for at blive det bedste eksempel på klassisk klokketårn, slående harmoni. Cathedral klokketårn, Ryazan Kremlin, historie der ligger i tåger af tid, kan være stolte af "fortrolighed" med de mest berømte ansigter forskellige tidspunkter.

seværdigheder

Cathedral of the Assumption, Glebovskiy Bridge, Helligånd kirke, katedral klokketårn - Ryazan Kreml er fyldt med seværdigheder til det maksimale, så et besøg på dette sted vil være meget interessant.

Alle bygninger er placeret kompakt nok, så ikke meget brug for at gå. Husk på, at der er templer og nu derfor til, at deres besøg er påkrævet for at klæde sig passende.

Katedral klokketårn

Cathedral klokketårn, historien om opførelsen af som er værdig til en særskilt historie - virkelig imponerende og elegant bygning. Byggeri højde - 86 meter, på toppen af spiret installeret i 25 meter. En omhyggelig undersøgelse af klokketårnet på turisten bliver synlige ændringer i arkitekturen i de år af sin konstruktion.

Opførelsen af den første lag varede fra 1789 til 1797. Arkitekten af denne fase er VA Vorotilov. Den anden fase blev bygget i 1816 - det var lederen af den russiske JF. På det tredje niveau, og op til tårnet er bygget i N. I. Voronihin hjælp Tone projekt.

Mærkeligt nok, for alt det, der er ingen følelse af stilistiske virvar. Strukturen er meget økologisk passer ind i den omgivende ensemble. Cathedral klokketårn - et monument af arkitektur, som giver dig mulighed for at beundre og andre steder af interesse, som den tredje lag er udstyret med en udsigtsplatform, der byder på en fantastisk udsigt over Kreml, byen og det omkringliggende område.

Glebovskiy bro

For at være i Kreml, er det nødvendigt at overvinde voldgraven. I dag er det meget nemt at gøre - broen, kaldet Glebovskiy fører over voldgraven. I den form, hvori det kan ses i dag, har det eksisteret siden det 18. århundrede. Indtil da broen, der fører til Kreml, var lavet af træ.

Church of the Transfiguration

Ikke kun klokketårn af katedralen i Ryazan Kreml kender hele landet - Church of Transfiguration om Yar kendt ikke mindre. Han byggede det i 1695. Dette er en meget elegant tempel, det har fået en særlig overflade bundter af kolonner i forskellige sider.

Kirken af Den Hellige Ånd

Værd at besøge ikke kun en katedral klokketårn i Kreml. Sightseeing lave en temmelig imponerende liste over hvert element, som fortjener undersøgelse. For eksempel er det Kirken af Den Hellige Ånd bygget på kanten af klippen over floden Trubezh. Vasily Kharitonov, tog Zubov opbygningen i 1642. Master of Soligalich formået at skabe et sjældent eksempel dvuhshatrovogo tempel, med to asps. Ved udgangen af det 18. århundrede. kirken blev knyttet til genopbygning spisesalen og klokketårn blev udført i 1864. En bygning, der ejes af museets bibliotek i dag.

kirke Epiphany

Superb Epiphany Kirke blev bygget i 1647. Beliggende mellem Frelserens Transfiguration og Assumption Cathedral. Denne repræsentant for tidligt Moskva barok er en fem-kuplede tempel med pillarless afvalmede klokketårn og underskønne. I det 18. århundrede billedet af kirken er blevet ændret en smule.

Assumption Cathedral

Denne monumentale struktur kan ikke andet end beundre. Fra overalt i Kreml kan du se katedralen. Dens størrelse - 1600 kvadrater højde -. 72 m tilhører stil Naryshinsky barok, hvor en største repræsentative.

Bygningen er ganske traditionel struktur - shestistolpny fem-kuplede tempel. Ikke desto mindre, på grund af sin usædvanlige størrelse kan betragtes som nyskabende. I første omgang blev væggene dekoreret med gavle, men de blev senere bragt ned og erstattet med en valmtag. Portaler og gerigt dekoreret med hvide sten udskåret med mønstre over temaet planter, der blev udført under tilsyn af Bukhvostova.

St. synode besluttede i 1800 at nedlægge katedralen, men beboerne var i stand til at forsvare udsmykningen af byen. Arkitekten, der var inviteret fra hovedstaden, siger, at templet blive genoprettet. Sponsorer af restaureringen blev velhavende købmænd i byen - det er takket være dem i 1804, efter en komplet ombygning, blev katedralen indviet igen.

galleri

Antagelse, Arkhangel'skii kirker tilsluttet Palace Oleg Gallery. Dette sted skiller sig ud blandt lignende, der forbinder mere end to bygninger. Med Galleri betagende udsigt.

Katedralen i Ærkeenglen

Det er en af de ældste kirker i Kreml. Han byggede i 15-17 århundreder. I første omgang er det nødvendigt som graven og hus kirke den fyrstelige familie og Ryazan biskopper. En af de mest berømte religiøse figurer af Peters tid - Stefan Jaworski - ligger netop her.

sang Corps

At have en galleriet rejsende kommer ind i gården, som er dannet af flere bygninger. Ligeud er placeret Choral bygning - den arkitektoniske kulturarv i det 17. århundrede. I dag er væggene i skallen strækker etnografisk museum.

Dvorets Olega

Dette er den største bygning i Kreml, der tilhører civile. Denne smukke bygning, et arkitektonisk monument af de 17-18 århundreder. Området - 2,5 tusinde kvadratmeter. I den anden sal er kirken Ioanna Predtechi. De to nederste etager bygget i 1651-1655 gg. Yury Yershov, med henvisning til den tidlige barok. Fyrre år senere, med hjælp fra Gregory Mazurina blev ombygget og kirken bygget på tredje sal - denne del blev udviklet i stil med barok. Selv et hundrede år senere blev det gjort en udvidelse på den østlige side i Petrine barok. Længde øges til 94 meter.

I dag Dvorets Olega - et museum-reserve, det hører til den vestlige del af Ryazan Stift.

turisme

Cathedral klokketårn, Ryazan Kremlin, Cathedral of the Assumption - noget, som ankommer i Ryazan skarer. Udflugter tilladt på det område af Kreml hver dag undtagen mandag. Om vinteren er det åbent fra 10 til 18 timer, i løbet af sommeren - fra 11 til 19. Alle, der ønsker at besøge er stadig i effekt monumenter skal overholde den anbefalede stil af tøj, især for kvinder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.