Nyheder og SamfundMiljø

Hvor til at udlevere batterier? Bortskaffelse af batterier: Adgangskrav punkter

Verdens står ikke stille, og efter opfindelsen af elektricitet folk begyndte at lede efter en måde at give elektrisk arbejde ved hjælp af en trådløs enhed. Denne beslutning og begyndte at batterier, kan de arbejde i lang tid, hvilket giver energi til en bestemt teknik. I dag, mobiltelefoner, kameraer og mange andre elektronik kan drives af genopladelige batterier i forskellige former. Denne opfindelse var et kæmpe gennembrud og markerede en ny æra af trådløse teknologier. Uden batterier ville simpelthen være umuligt arbejde af moderne teknologi.

Batterier og deres egenskaber

Batteri - denne enhed er i stand til selvstændigt fodre de forskellige elektriske apparater. I dag er der et stort udvalg af batterier og akkumulatorer, der anvendes i de fleste moderne teknologi. Alle af dem er delt af størrelse (A, AA, AAA, C, D ...) og af typen af elektrolyt (lithium, tør, alkalimetal, kviksølv og sølv). Hver type har sine egne egenskaber og karakteristika. Den største fordel, der bringer os til batteriet, - evnen til at have på hånden en selvstændig strømkilde, hvilket er meget vigtigt for mennesker. Uden batterier ville være umuligt at udvikle de grundlæggende industrier i verden, såsom teknik, luftfart og rumfartsindustrien.

typer af batterier

Der er mange forskellige typer af batterier, overveje de mest grundlæggende:

  • MnZn (zink-mangan) - de såkaldte alkali- eller alkaliske batterier, de er de mest almindelige.
  • NiMH (Nikkel-metalhydrid) - er et af alternativerne til zink-mangan-batterier, der ofte bruges i hverdagen.
  • Li-ion (lithium-ion) - dette batterier til telefoner, kameraer, bærbare computere og andet sådant udstyr.
  • AgZn (sølv-zink) - er små batterier, der anvendes ved fremstilling af ure, samt raket, luftfart og militært udstyr.
  • NiCd (Nickel Cadmium) - Dette er en temmelig voluminøse batterier, bruge dem til visse modeller af el-værktøj samt trolleybusser og fly.

Hvorfor batterier genbrug

I dag, miljømæssige renlighed konstant modtagelig for testning. Natur forurener alt end blot det er muligt, og kun nogle få kæmper for bevarelse af miljøet. Som for batterier, de alle indeholder en masse skadelige elementer, såsom:

  • Kviksølv - en farlig kemikalie, der forårsager skader på nervesystemet og hjernen.
  • Cadmium - er meget farligt for lungerne og nyrerne.
  • Alkali - Utilsigtet kontakt med slimhinden skade og endda hud i øjet.
  • Zink og nikkel - kan forårsage dermatitis eller anden hudsygdom.
  • Bly - overflod i kroppen kan forårsage skader på nyrer og nervesystem.

Ifølge eksperter, kun én penlight batterier er i stand til at forurene 20 kvadratmeter. m af jord, og det er ikke lille nok område. Bortskaffelse af batterierne - meget nødvendig øvelse, fordi det bidrager til at beskytte miljøet. Ikke alle synes om karakteren af i dag, men til at leve på denne planet, og alligevel vore efterkommere.

Modtagelse point batterier

Meget ofte hører vi, at batterierne er skadelige for miljøet, at de ikke behøver at smide ud, og skal bortskaffes, men så er der spørgsmålet om, hvor man kan passere batteriet. I vores land er der ikke så mange point for modtagelse af den samme vare, i tillæg til dette, er deres placering kun kendt til enheden. Arbejdet på dette område er ikke rentabelt i dag, og staten, desværre, ikke understøtter.

I små byer til at overgive batterier kan være kun i visse butikker eller metalskrot modtagende point. I store byer, er situationen mere enkel, er der nogle virksomheder, genbrug, hvor batteriet kan passere hver, arrangerer særlige beholdere i gaderne.

batteri Bortskaffelse

Stor nok efterspørgsel efter batterier fra biler. Sagen er, at de er lavet af bly, og metallet er værdsat på markedet og kan nemt genbruges. Tidligere mange bilejere når den er fuldt slidt blot at smide det væk eller forladt på tankstationer. Nu har situationen ændret sig, på grund af den ikke-arbejdende batteri kan få en god erstatning. Mange sælgere af nye bilbatterier tage det gamle og give køberen en god rabat, du vil være enig, at det er en god idé. Hvor at udlevere de gamle batterier, bør alle vide, fordi denne udveksling er til gavn for alle - og karakteren af, og køber og sælger.

bortskaffelse Motivation batteri

I mange lande i Europa har længe eksisteret en række programmer, der fremmer bortskaffelse af farlige genstande for samfundet. Ingen undtagelse, og genbrug batterier. Nogle stater behøver ikke at tænke, hvor at passere batterierne, er alle vrøvl folk sorteres i separate beholdere, så alle de varer går til de rigtige steder. Der er forskellige virksomheder, der specialiserer sig i bortskaffelse af farligt affald. Der er nogle i vores land, og selv om de er knappe, er der allerede en masse steder, hvor du kan slippe batterierne. Den vigtigste motivation til ikke at smide disse farligt affald, er velfærd for vores børn og børnebørn.

Den nuværende situation med genbrug

Mange skeptikere siger, at den russiske ikke lærte at bekymre sig om arten og renheden af den omgivende verden, men det tyder på noget andet. På nuværende tidspunkt er der flere store virksomheder til forarbejdning af batterierne i Rusland, de præsenteres i mange byer i landet. Ja, måske ikke i hver landsby, der er skraldespande til brugte batterier, men de er der, de bliver mere og mere hver dag. Mange beboere i Moskva og andre byer ved, hvor at droppe brugte batterier, så gør det selvfølgelig ikke alle, men de fremskridt er ganske god. For mere omfattende forureningskontrol behov enorm støtte fra regeringen, tildeling af midler og jord til genbrug, fordi deres egne virksomheder med at klare denne trussel ikke kan. En anden god mulighed for at reducere antallet af brugte batterier - er overgangen til genanvendelige batterier, genopladelige batterier, men de er meget dyrere, men en sådan enhed sparer mere end 400 almindelige batterier.

Modtagelsescentre i Moskva

Mange beboere spørger hvor de skal aflevere udtjente batterier. Siden Moskva - hovedstaden i vores land, alle de nyskabelser, selvfølgelig, der er til stede. Byen har mange punkter af modtagelsen og behandlingen af genanvendelige materialer, hver med sine egne regler og forskrifter. Det skal bemærkes, at i dag, folk er mere interesseret i genbrug af batterier. Moskva - en by, hvor et stort antal mennesker lever, er ikke den eneste modtagestation. For eksempel, "Selskabet AKB" betaler for dem at overgive batterier selv om små, men de penge (10 000 RBL. For 1 ton). Ved levering af mere end 200 kg arbejdstagere vil selv komme og tage varerne. En anden fast - "Company millionbyen Group" - kan tage dit batteri, hvis du betaler for deres ydelser, og det er frastødende faktor. Den store plus for byen, er tilstedeværelsen af de flere modtagestationer, "Central City Youth Library. M. A. Svetlova "" Internet-shop "BIODOLINA" "" Shop Online "Jeg-ME", "" Den russiske kontor i det tyske selskab Atmung.»,«Hånd i hånd "Zona Rock," Kids Club " Limpopo "" og andre. Derfor, for at beslutte, hvor at tage batterierne i Moskva, alle har brug for på egen hånd.

Fordelene ved genanvendelse

Accept og udnyttelse af genanvendelige materialer ofte ikke bringe overskud til virksomheden, tværtimod, bare trække penge. Det hele afhænger af modtagelsen af varen, hvis den konventionelle lithium-ion eller penlight batterier, indtægten fra dem er ikke. En anden situation med batterier, som består af bly. Bly - en ikke-jernholdige metaller, det koster ganske gode penge, nemt genbruges og ikke smides ud. Det konkluderes, at for at opnå en fortjeneste er ikke kun genbrug af batterier. Moskva - bopæl for millioner af russere, og hvis du ikke følger naturen, i den nærmeste fremtid, det vil simpelthen forsvinde. Miljøfolk har længe været sikker på, at genbrug - det er den eneste sikre måde at håndtere jordforurening. De forsøger at formidle dette budskab til alle borgere i Rusland. Også svært at finde, hvor at tabe batteriet, er det svært at lære mig selv at gøre det hele tiden og overføre viden til efterkommere.

Nyheder i verden af energi

Da moderne energilagring ganske ufuldkomne og forårsage stor skade på jorden, er forskerne i alle lande forsøger at finde en alternativ energikilde. Mange klogeste hoveder i vores tid, bruger en masse eksperimenter for at finde et produkt, der passer alle, og ikke at skade naturen. I dette løb involverer russiske videnskabsmænd, forsøger de at lære at producere elektricitet lige fra vandet. Ja, det er ikke nogen nem opgave, men med et positivt resultat, vil det være et stort skridt ind i fremtiden. Forskerne mener, at denne brint er en ny opnåelse af civilisationen, med dens hjælp kan vi forbedre driften af elbiler og mange andre enheder. Vi kan kun vente, hvor der vil være energilagring, som ikke vil skade mennesker eller selve planeten. Glem ikke, at i dag, kan oplades mange batterier fra en konventionel netværk og tjene sin herre i årevis. For eksempel, lithium-ion batterier har en lang levetid og bliver opkrævet forholdsvis nemt og hurtigt.

Efter at have overvejet alle de fordele og ulemper ved de batterier, kan vi sige, at vi er meget nødvendigt, selv uundværlig i dag. Uden batterier ville være nogen mobiltelefon, var der ingen ville være rumindustrien, selv vejen og lufttransport ville ikke fungere. Folk søger at forbedre deres levevilkår, og batteriet er meget befordrende for dette. Minus kun skade på miljøet, fordi det vil ikke være let at komme sig, og måske endda umulig. Selv i dag, der er arter af dyr og planter, som vi aldrig ser. Derfor er vi nødt til at bekymre sig om miljøet og vores planet, og den bedste måde - det er genbrug og behandling af genanvendelige materialer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.