FinanserTilgodehavender

Hvordan kan jeg vide, at gælden fra fogeden?

Enhver person mindst én gang i deres liv til at gå i gæld. Hvis beløbene er små, kan de stadig en eller anden måde huske. Men når pengene skal returneres straks i nogle tilfælde kan begynde forvirring. Hvis tiden ikke betaler gælden, i den mest uventede øjeblik det kan komme ud sidelæns. For eksempel under check-in du opdager, at du skrev til banken klageskrift og vandt sagen. Hvordan kan jeg vide, at gælden fra fogeden?

Hvem kan ikke få lov til udlandet?

I Art. 67 i lov "om tvangsfuldbyrdelse," det siges, at personer med børnebidrag gæld, lån, skatter, bøder, betaling af regninger, uden gyldige grunde outstay tilbagebetaling kan ske til FSSP databasen. På grundlag af disse oplysninger, vil de være begrænset til at rejse fra Rusland. I dette tilfælde er en særskilt afgørelse fra retten ikke påkrævet. Til IP resolution af skat tjeneste inkasso i sig selv er en udøvende dokument. På grundlag af sine oplysninger kan indtastes i FSSP base. Derfor er det nødvendigt på forhånd at vide gælden fra fogeden.

Desuden er grunden til at initiere af udførelse kan være eventuelle administrative lidelser: manglende betaling af penge til den skat, færdselspolitiet, grænsekontrol, veterinær tjeneste, toldvæsen, på arbejdstilsyn. Enhver straf skal betales inden 30 dage fra datoen for ikrafttrædelsen af bestemmelserne (art. 32.2 i den administrative kode). Så er det nødvendigt at forelægge den myndighed, der har udstedt en afgørelse, de dokumenter, der bekræfter den kendsgerning, at betalingen. Hvis dette ikke blev gjort, vil alle de materialer, der skal sendes til fogeden. Op til dette punkt, kan du trygt overlade den russiske grænse. Og det betyder ikke bekymre dig om det, er det nødvendigt på forhånd at kende gæld fra fogeden.

restriktioner

Efter en afgørelse fra debitor har fem dage til frivilligt tilbagebetale gælden. Denne ret er stavet ud i dokumentet. Hvis intet svar er forestående, kan den udøvende kontor tage håndhævelsen af gæld, for eksempel, at beslaglægge ejendommen. Hvis gælden ikke er tilbagebetalt frivilligt, er gerningsmanden ikke berettiget til at forlade landet. Men hvis det tages til håndhævelse gæld, et sådant forbud er ikke altid lovligt.

eksempel

SP skylder banken 5 millioner rubler. Foged at samle gælden fra ejendommen - de tre noteret på forretningsenhed maskiner. Det blev konstateret, at for eksempel blev Kamaz IP ikke er leveret som følge af svig og stjålet hatchback og ønskede. Så besluttede fogeden at samle gælden fra IP indtægter. Det blev konstateret, at personen er kilden til cash flow i form af løn på jobbet på en anden arbejdsgiver. For 6 måneder, kan du samle 50 tusind. Rubler til fordel for banken. Da gælden er fuldt tilbagebetalt, kan de politifolk forbyde gerningsmanden til at forlade Den Russiske Føderation. Men i dette tilfælde, kan du gå til retten og appellere afgørelsen. Men det er bedre at vide på forhånd, at gælden fra fogeden.

Summen er ligegyldigt

ingen restriktioner er præciseret i lovgivningen på dette område. Selv en billig gæld kan blive grundlaget for at gøre debitor i den "sorte liste". Men skattemyndighederne sjældent behandlet med den fuldbyrdelsesordre, hvis beløbet ikke overstiger 1500 rubler. Omkostningerne ved papirarbejdet kan ikke tjenes ind. Men der var tilfælde, hvor styresystemet giver personer med gæld på flere tusinde rubler til at forlade landet. Fejl sker, men sjældent.

Loven er ikke angivet som den periode, der kan undtages fra forbuddet. Den Order Management № FSSP 36 Moskva tilkendegivet, at det ikke kan overstige 6 måneder. Og hvad så? Hvis gælden ikke er betalt, måske, vil den relevante myndighed ansøge om re-regulering. Derfor er det nødvendigt på forhånd at vide gælden fra fogeden og til at betale sin gæld.

Hvordan mekanismen for forbud

Efter registrering af beslutningen foged skal sende den til debitor, samt Migration Service. Sidstnævnte gør data på listen over "begrænset til at rejse til udlandet." Hvis en sådan person ikke et pas, får du det vil ikke være muligt indtil gælden tilbagebetalt. Hvis dokumentet er, så sendt en anmodning om sin tilbagetrækning af forbuddet mod handlingen. Gør det selv foged er ikke berettiget. I praksis pas taget meget sjældent. Men hvis dokumentet ikke er taget fra den bidragspligtige, kan retten ikke genkende afgørelse om forbuddet.

Proceduren har et meget vigtigt punkt - den manglende opnåelse af gerningsmanden træffe beslutninger om forbuddet. Hvis personen ikke bor på den adresse eller undviger modtagelse af meddelelsen, så send stadig betragtes som gyldig. Så du bør være advaret på forhånd om den frie bevægelighed af verden, især hvis du ved, at du har gennemført i forhold til den udøvende produktion. Når du kontrollerer gæld? Mindst en måned før den planlagte afrejse.

Hvordan kan jeg vide, om gælden er ved foged?

Anvend til Forbundsrepublikken foged service (FSSP). Deres filialer er placeret i næsten hver by i Den Russiske Føderation. Men for at få de rigtige oplysninger, er det nødvendigt at besøge kontoret i kontortiden. I dette tilfælde er det sandsynligt, at du ikke vil få alle de nødvendige oplysninger om den samme dag. Hvis køen er stor, og du er ankommet til frokost, kan du ikke har tid til at se en specialist. De, der stadig besluttet at personligt besøge afdelingen FSSP, må vi huske, at hele Den Russiske Føderation, denne struktur modtager borgere på tirsdage (8:00 til 16:00) og torsdage (fra 16.00 til 19.00).

en alternativ måde

Hvis du ønsker at stå i kø der, kan du lære gæld fra fogeden på samme sted. Det fungerer døgnet rundt. Liste over debitorer er afkortet karakter. Da der ikke er nogen data om mængden og nyttiggørelsen, men kontrol af tilstedeværelse af et emne på listen som muligt. I udtalelsen fra politifolk, bør hver misligholderen være opmærksomme på deres gæld. Boligbyggeri og bankerne ikke straks gå til domstolene. tages skrappe foranstaltninger kun mod ondsindede defaulters.

På forsiden af hjemmesiden i nederste venstre hjørne er der en knap "Find ud af om din gæld." Efter at have trykket den åbner en side med oplysninger om databasen. Nederst er en form til at udfylde. Det første skridt er at vælge den retning af søgningen. Lær tilgodehavende fra fogeden kun individer kan efternavn. For at gøre dette, vil webstedet skal angive bopæl, navn, fødselsdato. Juridisk enhed skal angive form af den territoriale registrering agentur, firmanavn, adresse, stat registrering. For at finde gæld fra fogeden i Krasnoyarsk Territory, for eksempel, eller nogen anden region i Den Russiske Føderation om en åben sag, skal du vælge "Søg efter IP-nummer." Som et resultat, det viser en tabel med en liste af gæld. Direkte fra stedet, kan du tilbagebetale gælden. For at gøre dette, i linjen "Service" skal du klikke på "Betal" knappen. Systemet giver flere muligheder for tilbagebetaling af gæld, "Promsvyazbank" accepterer Visa-kort, Mastercard, Qiwi, WebMoney, Oplatagosuslug.ru. Efter de oplysninger betaling i databasen opdateres automatisk. "På din anmodning ikke svarede til", når du besøger et websted vises på siden.

scenarier

Efter tilbagebetaling af gæld, er det nødvendigt at præsentere en foged dokumenter, der bekræfter den kendsgerning, at betalingen. Baseret på dem, beslutningen om at afskaffe grænsen er. Dette dokument sendes til det lokale kontor FSSP. Der data indtastes i registreringsdatabasen. Kopier af de dokumenter, der sendes til Migration Service og debitor. Alle tjenester er anmeldt en gang om ugen. Derfor, for at udelukke dig selv fra den "sorte liste", at gøre tilbagebetaling af gæld en værdi af mindst tre uger før afrejsedagen.

konklusion

Under alle administrative overtrædelser kan falde ind i "begrænset til at rejse til udlandet" basis. I dette tilfælde kan en person ikke engang gætte om det. Executive skriver ark foged. Lær betales på to måder: besøge afdelingen FSSP og sidde i kø, eller gå ind på hjemmesiden for organisationen af samme navn, og se alle de data der. Den anden mulighed er mere at foretrække, fordi lige fra siden kan du afbetale gæld på flere måder. Og søge om opdatering af oplysninger i en database er ikke nødvendig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.