SundhedPræparater

Stærk hoste medicin. Drugs "Toff plus", "Koldakt broncho", "Bronholitin", "Coldrex"

Hoste - hyppig tegn bluetongue sygdom eller en allergisk reaktion. Reflex handling hjælper med at rydde luftvejene af akkumulerede slim og irritanter. For at klare den unormale fænomen kan kun bruges, hvis det konstateres grunden. For at lindre symptomer på bronkospasmer læger normalt anbefale at tage en stærk hoste medicin. Pick up narkotika, afhængigt af de særlige kendetegn ved forløbet af sygdommen.

typer af hoste

Enhver hoste indikerer udviklingen af betændelse i luftvejene organer. Det er vigtigt at se en specialist i tide til at forhindre udviklingen af komplikationer og overgangen af sygdommen i en kronisk form, slippe af med det er meget vanskeligt.

Den største ubehag bringe anfald af tør hoste, i nogle tilfælde nå endda til opkastning. Så manifestere sig kighoste, laryngitis, tracheitis og bronkial astma. Med sådan en hoste ledsaget af smerte og ondt i halsen, hæshed vises, er der ingen slim.

Af Associated symptomer og omfatter feber, voldsomme svedeture, svaghed, bronkospasme, nå kvælning (især om natten). Markant forbedre tilstanden af hostesaft. Effektiv medicin vælger en specialist, afhængigt af diagnosen.

Våd eller produktiv hoste normalt vises på ARD, bronkitis, lungebetændelse. Det er karakteriseret ved feber, udseendet af brystsmerter og hvæsende vejrtrækning. Opspyt med produktiv hoste begynder at afvige, og at fremskynde helingsprocessen, bør man tage slimløsende medicin.

Sådan behandler?

Det anbefales ikke at selv-behandling af en patologisk tilstand. Forkert valgte behandling vil kun forværre den. Lægen kan etablere den sande ætiologi af hoste og bestemme behandlingsstrategi.

Når tørre hoste præparater påføres to grupper - undertrykke hosterefleksen af hjernereceptorer og blokere luftvejen. De hjælper stop-angreb. Men behandlingen er ikke nok. For at øge dannelsen af spyt, bliver nødt til at tage mucolytics. Vil bringe betydelige fordele og topiske præparater mod hoste (gnide salve).

Våd hoste også behandlet expectorants, hvilken handling er rettet mod en fortætning og udskillelse af patologiske sekreter fra luftvejene. Gode medicin for hoste er:

 1. "Ambroxol";
 2. "Fluimucil";
 3. "Coldrex";
 4. "Bronholitin";
 5. "Flyuditek";
 6. "Koldakt Broncho";
 7. "Bronchobru";
 8. "Flavamed".

I nogle tilfælde, specialister ordinere medicin til symptomatisk behandling. Et af de mest effektive redskaber i denne kategori er "Toff Plus". Brugsanvisning anbefaler medikament, når tegn på en kold (eller RHS), efterfulgt ved at hæve kropstemperaturen.

Lægemiddel "Bronholitin"

sirup "Bronholitin" den mest kendte middel mod hoste overvejes. Han henviser til den kombinerede virkning af lægemidler, der kombinerer egenskaber og mucolytiske lægemidler, der undertrykker hosterefleksen. Sammensætningen har to aktive komponenter - glaucine ephedrinhydrochlorid og hydrobromid. Den første stof forbedrer bronkier og bremsende blodkar, hjælpe med at fjerne hævelse slimhinde. Glaucine hydrobromid har en virkning på hoste center, og samtidig hæmmer ikke vejrtrækning. Den hjælpekomponent er basilikum olie, som har antimikrobielle egenskaber.

I patologien af inflammatoriske eller infektiøse karakter af mange eksperter ordinere at behandle det "Bronholitin". Fra en hoste vil hjælpe afhjælpe? Ifølge vejledningen, siruppen er effektiv i akut og kronisk bronkitis, lungebetændelse, kighoste, traheobronhite, halsbetændelse og influenza.

dosering

Sirup til oral indgivelse efter måltider. Doseringen af lægemidlet afhænger af sværhedsgraden af tilstanden og alderen af patienten. Ifølge vejledningen, til voksne og børn over 10 år bør tage 10 ml af siruppen 3-4 gange om dagen. Spædbørn fra tre år agent administreres 5 ml til ca. tre gange dagligt.

Anlægget har en behagelig sød smag. Gennem en kombination af syntetiske og planteingredienser sirup har en hurtig terapeutisk effekt og hjælper med at slippe af selv alvorlige anfald af hoste i 5-7 dage.

Kontraindikationer

Stærk hoste medicin "Bronholitin" kan ikke acceptere alle patienter. Affaldsbehandling dette betyder, at du har brug for tilstedeværelsen af følgende sygdomme i historien:

 • hypertension;
 • glaukom;
 • koronar hjertesygdom;
 • thyrotoxicosis (i de første stadier af graviditeten);
 • laktation;
 • søvnløshed;
 • fæokromocytom;
 • hjertesvigt;
 • Overfølsomhed over for de nuværende eller hjælpebestanddele.

Betyder "Koldakt Broncho"

Hvis du er følsom over for visse stimuli kan forekomme bronkospasme. For at klare fænomenet konventionelle ikke kan antihistaminer. For at lindre tilstanden, er patienten ordineret en stærk hoste medicin, der kan stoppe et angreb eller væsentligt reducere dens intensitet. Afhængig af forløbet af sygdommen, kan sådanne lægemidler anvendes til behandling af symptomer på SARS, influenza, inflammatoriske processer i de øvre luftveje.

"Koldakt Broncho" anbefalet at tage, når du hoster med vanskelige opspyt. Som en del der ambroxol, guaifenesin, phenylephrin, chlorphenamin maleat.

"Bronchobru": redegørelse

Syrup slimløsnende effekt "Bronchobru" er i stand til at undertrykke selv den mest voldelige hoste. Den terapeutiske virkning af de midler, på grund af tilstedeværelsen i sammensætningen af flere aktive ingredienser - dextromethorphanhydrobromid (påvirker hoste i hjernen) og guaifenesin (stimulerer slimhinderne).

For børn ældre end tre år, kan læger ordinere dette hostesaft. Effektiv medicin hjælper lindre bronkieobstruktion, tracheitis, bronkitis, lungebetændelse (i kombinationsbehandling). "Bronchobru" er ofte ordineret til ikke-produktiv hoste forårsaget af inflammatoriske og infektiøse processer i de øvre luftveje.

Sådan skal du tage?

Lægemidlet sirup har en klar rød farve og sød-bitter smag. Tag "Bronchobru" bør være i nøje overensstemmelse med den angivne læge ordningen. Doseringen afhænger af aldersgruppen af patienten. Børn fra to år ordineret af 2,5 ml sirup tre gange om dagen. Begyndende med 7 år dosis øges til 5 ml. Voksne patienter vist sig at tage 10 ml hver 4 time eller 30 ml af de samme hver 8. timer. Den daglige dosis bør ikke overstige 40 ml.

Kontraindikationer og bivirkninger

Det stof skal tages med stor forsigtighed og kun på recept. Nogle dele af sirup "Bronchobru" kan være vanedannende på det psykologiske plan. Afhængig af den enkelte kan opleve bivirkninger såsom opkastning, kvalme, svimmelhed, gastrointestinal lidelse, hovedpine og svaghed.

"Bronchobru" - det er en ganske stærk hoste medicin. Derfor bør man være særlig opmærksom på de indikationer for anvendelse af lægemidlet. Ifølge vejledningen, er det ikke ordineret til produktiv hoste, diabetes, hyperthyroidisme, graviditet og amning, koronarinsufficiens, takykardi og arytmi, intolerance komponenter sirup.

Hoste medicin "Toff Plus"

Lægemidlet er tilgængeligt i form af kapsler fyldt med farvede perler. Aktive komponenter er paracetamol (500 mg), dextromethorphan hydrobromid (15 mg) phenylephrin (10 mg) og chlorphenamin maleat (2 mg). Midler "Toff Plus' brugsanvisning er placeret som en hostestillende, en vasokonstriktor, antipyretisk, analgetisk og anti-histamin medicin.

Flere aktive stoffer i sammensætningen gør det muligt at tilvejebringe et kompleks virkning på almindelig forkølelse. bør kun tages Kapsler til symptomatisk behandling af SARS, influenza, allergisk rhinitis, og næseflåd rhinopharyngitis.

Hvem kan tage det?

Til behandling af børn er en stærk hoste medicin er ikke egnet. Ifølge hans instruktioner kan gives til teenagere fra 14 år og voksne patienter. Dagen lov til at tage mere end 4 kapsler. Drik eksperter anbefaler en kapsel "Toff Plus" hver 4-6 timer efter påvisning af de første tegn på den patologiske tilstand. Mere end tre dage uden at konsultere en læge medicin anvendes ikke.

Funktioner af ansøgningen

Ifølge anmeldelser, stoffet er ganske effektiv. Det kan bruges mod hoste forårsaget af en allergisk reaktion på samme måde som præparat "Koldakt Broncho". Tabletter ikke tildeles, når blod patologier, bronkitis, bronkial astma, højt blodtryk, Gilbert syndrom, diabetes, prostatahyperplasi, nyre og lever, øget følsomhed over for komponenterne. Det er forbudt at tage medicinen på samme tid med MAO-blokkere.

Medicin kan påvirke ydeevnen af nogle systemer og organer. På den del af fordøjelseskanalen bivirkninger (epigastriske smerter, kvalme, opkastning) forekommer oftere. I overdosis eller følsomhed over for individuelle stoffer være svimmelhed, mydriasis, døsighed, parese af bolig, intraokulær trykstigning.

Sådan skal du tage "Coldrex" tabletter?

Lægemidlet er i form af tabletter beregnet til at fjerne de første symptomer på forkølelse, akut respiratorisk sygdom. Den terapeutiske virkning af lægemidlet udøver på grund af tilstedeværelsen i sammensætningen af ascorbinsyre, koffein, terpinhydrat, phenylephrin og paracetamol.

Tabletter styrke til at klare sådanne ubehagelige symptomer som feber, ondt i halsen, feber, nasal kongestion. Med henblik herpå skal det tage 2 tabletter tre gange om dagen (voksne). Børn, blev han udnævnt den 1. tablet 3 gange om dagen. Bemærk, at som det primære middel til behandling af hoste "Coldrex" er ikke passende.

Kontraindikationer for sådanne formål er sygdomme såsom atherosklerose i alvorlig lever- eller nyredysfunktion, epilepsi, tromboflebitis, hyperthyroidisme, akut pancreatitis, thrombose.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.