Mad og drikkevarerOpskrifter

Nyttige Opskrifter kogte linser

Mange bælgfrugter har den unikke egenskab, at de giver stimulering af det menneskelige legeme for at sikre, at det bliver fjernet overskydende fedt reserver. Et eksempel på dette er først og fremmest de mest almindelige linser. Desværre, i Rusland er det stort set ikke bruges til fødevarer. Madlavning retter af linser , også er ikke populær. Dette er en uheldig bommert.

Bibelsk legende har bevaret om linser er forbløffende og nedkøling historie, når en skål linsesuppe var i stand til at ændre skæbnen for en hel nation, og samtidig påvirke hele verden. I årenes løb, mistede linser sin bibelske betydning, men hendes beskedenhed er ikke sænket sin sande værdi. Opskrifter til linser har bredt sig til hele verden. Alle de store fordele ved bælgplanter repræsenteret i linser, og er primært en meget stor mængde protein og tilstedeværelsen af essentielle aminosyrer.

Det er de få produkter af vores fødevarer (korn og ærter), som kroppen og det menneskelige fordøjelsessystem er genetisk tilpasset. En sådan proces med fuld tilpasning af organismen opstod en meget lang tid med den gradvise udvikling af mennesket. Den tredje del består af frugt linser protein. Lentil protein i kvalitet er ikke ringere end proteiner fundet i kød. Derudover den menneskelige krop metabolizes det meget nemmere og ikke præsenterer disse fedtbestanddele, der nødvendigvis ledsager den kødprotein.

Aminosyrer (fx lecithin), en del af linser, er uundværlige for vores krop. Måltider ud af det anvendes til menneskelige leverandører af vigtige mineraler og vitaminer, der er fuldstændig absorberet af kroppen. Og det har ingen lige i deres jernindhold. Også linser har rekorden for folat indhold blandt bælgfrugter. Sædvanlige servering giver 90% linser kroppens behov for folinsyre. Det giver en god forebyggelse af kræft. Også i dens sammensætning er isoflavoner, som kan forhindre brystkræft. For dem, der ikke selv bange for nogen madlavning.

Alligevel dette anlæg er anderledes, idet den ikke ophobes giftige og skadelige elementer, takket være opskrifter for linser og alle retter ud af det kan betragtes som miljøvenlig.

En almindelig metode til madlavning linser - er at gøre hende en garniture. Du kan tage det til 350 gram og sted i en gryde. Tilføj til det den finthakket løg, et fed hvidløg, en kvist timian og et laurbærblad. Alt dette er fyldt med vand og bragt i kog. Kog fulgt i 30 minutter, indtil bløde. Efter endt tilberedning, dræne vandet og fjerne de tilsatte urter. Færdig betjener krydderi vegetabilsk olie.

Der er opskrifter for linser - bøffer ud af det. Til deres forberedelse kogt røde linser med lidt vand. Der hældes på stegte løg, en hakket rød peber og et fed hvidløg. Puré afkøles, og det er lavet bøffer, rullet i mel og steges på begge sider indtil de er brune. Serveres disse burgere godt med saucen.

Almindelige madlavning linser opskrifter såsom suppe ud af det. Til fremstilling 2,5 liter vand udtagning, pund linser, to løg, gulerødder 250 gram, laurbærblade, hvidløg, salt og peber. Kogte linser med grøntsager tre timer ved hyppig omrøring. Hvis det viser sig suppe er meget tyk, kan du tilføje den til vandet.

Du kan ikke koge suppe og linsesuppe. For at gøre dette, i stedet for vand, er det kogt i kødbouillon. Udover ovenstående ingredienser sættes til suppen tomater, selleri rod stykker og stegt pølse. Denne suppe viser sig meget velsmagende og alle vil nyde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.