HjemlighedGør det selv

Dimensionerne af birdhouse. Hvordan man laver en birdhouse sine egne hænder

Måske paven og bedstefar til mange af os i vores barndom lavet birdhouses. Og i dag, mange træer har disse små træhuse, hvor fuglene finde læ. Lav en birdhouse med hænderne, hvis dimensioner er meget små, meget enkel, uden behov for at lagerføre et stort antal materialer eller værktøj.

Oprindelsen af traditionerne

Forsøg på at give husly til fugle blev foretaget af mennesket siden oldtiden. For eksempel i Indien, hvor menneskeheden gælde for alle dyr, for stærene hang græskar, som dyrkes specifikt. I Europa den første til at tæmme fuglene begyndte i Holland, ja, faktisk birdhouses først dukkede op i Rusland. De blev skabt af træ og på samme tid var så interessant funktion, der nemt kunne passere for et kunstværk. Peculiar kviste med udskårne ornamenter og gavl tag så meget lys, men at skabe dem var meget vanskelig. Den taler om de store folks kærlighed til fugle og hans arbejde. I dag birdhouses gjort ikke så tit, men stadig i mange byer og landsbyer, de kan findes.

Madlavning tilbehør

Vænne børn til naturen skal være sikker på, at ethvert barn er et barn til at udvikle sig harmonisk og korrekt. Du bør starte med arrangementet af miljøet, for eksempel for at gøre et hus til fuglene. Dimensioner birdhouse er sådan, at ikke brug for en masse tid og særlige evner til at gøre det. Så vi er nødt til at finde og forberede:

- kantet bestyrelser en meter længde, 18-25 mm i tykkelse og 200 mm i bredden;

- en bestyrelse for sider af huset 800 mm og en bredde på 150 mm;

- søm eller skruer,

- værktøjer (en hammer eller skruetrækker, blyant, nedstryger, bore).

Generelt kan birdhouse dimensioner varierer afhængigt af, hvilke muligheder har en bestyrelse, som du har på hånden.

Vi gør en tegning

Som vi ved, i hvilken som helst byggeprocessen en vigtig rolle spilles af en plan eller et projekt. I vores tilfælde vil vi gøre en simpel tegning, som raschertim detaljer fremtidens hus. Allerede på dette tidspunkt, vi har brug for de nøjagtige dimensioner af birdhouse til bestyrelsen god pasform sammen. Efter trækning klar træk den direkte på materialet ved en enkelt kvadratisk og blyant. Alle elementer skal være mærket præcist og omhyggeligt, ellers i sidste ende væg bare ikke komme sammen. Vi får syv tomme felter med de parametre, som vi bliver bedt: to sidevægge, to - at skabe bunden og bunden af taget, og tre vil tjene som facaden og bagvæggen af huset med et låg.

Dekupørsav og fortsæt til installation

Således er tegningen overføres til bestyrelsen, og nu nødt til omhyggeligt skære det ud detaljerne og være sikker på at underskrive dem for at undgå forvirring. Før hvordan man opbygger en birdhouse dimensioner har brug for mere tid til at krydstjekke - pludselig en del er mislykket. Det er vigtigt at holde de ydre og indre sider af ru hus, som fuglene kan klamrer sig til deres kløer og flytte. På et glat bord anbefalet snit for bekvemmelighed fugle. Typisk prøve størrelser fuglehus er som følger: bredde - 20 cm, højde - 30 cm, dybde - 15-20 cm.

Syv dobbelttjekke ...

Før du begynder installationen, er det nødvendigt at nøje kontrollere alle detaljer. De bør nøje forbinde med hinanden - det er vigtigt. Nu tager vi den gennemsnitlige husmuren og dekupørsav cirkulær åbning deri. For at gøre dette, fra den øverste kant af led bør ikke mindre end 5 cm Tegn to linier vinkelret på hinanden -. Skæringspunktet af disse linjer, og vil være mødested for åbningen af flyvningen, vi vil bore.

Praksis: hvordan man laver en birdhouse

Den dimensioner Vi kontrollerede detaljer og værktøjer produceret. Nu er det tid til at begynde at samle. For at starte fastgøre højre sidevæg og den forreste del, så den venstre væg og en bageste del. Sætte vinkelstykker, som binder dem sammen. Bunden af linje med selvskærende skruer. Nu er det tid til at gøre et dække af to dele, med behovet for at indsamle det så om at åbne visiret forblev mindst 5 cm. Låget er vi nødt til i det mindste en gang imellem at gøre rengøring i huset. Birdhouse klar! Det er fortsat at hænge ham. Ornitologer anbefaler at hænge disse huse i et roligt og nemnogolyudnyh steder. Fix dem den bedste på det særlige træ stativ, der vil forbinde birdhouse og træstamme, med en ledning. Brug neglene er ikke nødvendigt, for ikke at beskadige barken af et træ.

Samlet dimensioner af birdhouse for stære er sådan, at de passer godt og andre små fugle. Gør ikke hullet for stort flyveplads, der ellers kan trænge, såsom katte. Endvidere bør det gøre det en rund form, ikke ved et uheld kommer til skade fuglene. Det er ikke nødvendigt at male det færdige design som bidende lugt kan skræmme dem.

En enklere version af birdhouse

Det behøver ikke altid har mulighed for at gøre et hus til fuglene i træet, især i bymiljøer. Derfor tilbyder vi en anden mulighed - brug plastflasker på 1,5-2 liter. I bunden af snittet hul på størrelse med 5-7 cm, mens kanterne skal indsættes gips eller oplavit at fuglene ikke kommer til skade. Ideelt set, du ønsker at dække en flaske, såsom uigennemsigtig tape eller maling, det vigtigste, at det var lugtfri.

Hvordan til at passe birdhouse?

Til at begynde, er det værd at huske på, at det skal hænge på løvtræer med en svag hældning fremad - dette vil beskytte huset mod at blive ramt af vandet. Hæng dem på ethvert tidspunkt af året, men det bedste i marts og april, når fuglene vender tilbage fra syd. Log sende til syd eller øst side, for at beskytte huset mod vinden. I efteråret og vinteren redekasser bør fjernes, slette dem fra snavs, kviste, fjer, madrester, for ellers kan der formere parasitter. Og det er farligt ikke kun for fuglene. Det er af denne dækning og er aftagelig.

Installation birdhouse - er ikke kun en reel hjælp til fuglene, men også en mulighed for at lære deres børn at respekt for naturen og levende ting. Hertil kommer, så du kan dekorere din have eller køkkenhave og nyde sang og kvidren fugle familier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.