HjemlighedGør det selv

Ecowool egne hænder - prøv det med os! Hvordan ecowool deres egne hænder?

Ecowool - dette er en af de mest populære til dato varmeisolering. Den er baseret - sekundær cellulose, som garanterer holdbarhed og høj isolerende egenskaber. Materiale ofte sælges efter vægt, så at arbejde med det kræver særlige færdigheder og konkrete værktøjer. Men i dag er vi ikke fortælle dig, hvordan du stable det, og overveje, hvordan man kan gøre ecowool deres egne hænder, og om det er muligt at dreje produktionen til en rentabel forretning.

fordele

Til at begynde med, hvorfor dette materiale er så udbredt i efterspørgslen på det russiske marked.

For det første en af dens funktioner - miljøvenlig. Ordet "ecowool" angiver, at materialet er fremstillet af miljøvenlige komponenter (herunder cellulose). Desuden er det ikke forårsage allergiske reaktioner og har høj driftssikkerheden.

For det andet, ecowool har en sømløs konstruktion, og det er - hurtig samling og montering af varmeisolering i et boligområde. I øvrigt er det brugt som ikke kun termisk, men også lydisoleringen materiale, dvs. har en universel karakteristika.

For det tredje, den brede popularitet ecowool på grund af sin sikkerhed for menneskers sundhed. I dag er markedet for byggematerialer er fyldt med giftige produkter, den negative indvirkning på menneskers sundhed. Sådanne materialer kan findes selv blandt varmeisoleringen, men ecowool helt miljøvenlige og er udstyret med antiseptiske egenskaber. Sidstnævnte egenskab er den manglende mulighed for distribution og reproduktion i det af skadelige bakterier, som derefter inhaleres af mennesker og trænge ind i kroppen.

Og endelig skal det bemærkes, de lave omkostninger, hvilket er grunden til mange eksperter kalder det et godt alternativ til de isolerende materialer som glas.

Lys er ecowool?

Som vi har nævnt tidligere, ekovaty hovedkomponent er cellulose, nemlig cellulosefibre. Dette materiale er hovedsageligt fremstillet af affald papir og aviser. Logisk må ecowool øjeblikkeligt blinke ved høj temperatur alligevel er det ikke brænde. Alle "chip" er ekovaty særlige egenskaber hos flammehæmmende - borax eller natriumtetraborat. Disse elementer er absolut uskadelige for sundheden og indeholder ingen farlige kemikalier. Ifølge sine egenskaber boret er en krystallinsk, dvs. et enkelt molekyle kan indeholde flere vandmolekyler (normalt op til 10). Således, at risikoen for brand ecowool reduceret til nul, hvilket betyder, at den kan anvendes i næsten ethvert miljø - bolig eller kommerciel.

Hvordan er snegle molekyler i tilfælde af brand?

Deres virkningsmekanisme er som følger. Under en brand, flammen opvarmer ecowool, hvorved vandmolekyler frigives og forhindre yderligere spredning af branden. I tilfælde af skum, som også er en meget populær isoleringsmaterialer, som ild ikke slukke selv en særlig skum (som praksis viser, såsom huset tændte en kamp). Nedenfor ser vi på, hvordan man kan gøre ecowool dig selv derhjemme.

Husholdningernes produktion

Cellulosefibre produktionsteknologi er så primitiv, at det kan gøres selv derhjemme. Til fremstilling af dette materiale skal du blot råvarer (dette par kilo papiraffald) og maskinen (en kraftfuld shredder), som vil udføre genbrug af papir. Af den måde, princippet om driften af shredder er næsten identisk med de konventionelle slibemaskiner. Spørgsmålet "hvor man kan få sådan et værktøj" nogle entusiaster Svaret er simpelt - at male papir skrot komme ret gamle stiralka aktivator. Hvorfor er det? Den omstændighed, at udformningen af aktivator af vaskemaskinen tyder på tilstedeværelsen af særlige mekanismer rotationsakser - bladene og diske. At de får brug for os om slibning af affald. Men for dette værktøj, du har brug for at være desuden udstyret med kniv-system (de er installeret på aktivator sted). På behovet for at ændre den motor på mere produktive (hvis vaskemaskinen har en svag motor).

Som du kan se, hvilket gør ecowool deres egne hænder - en meget enkel sag. Der er dog nogle ulemper. Det faktum, at sådanne produkter ikke kan sættes til salg. Kvaliteten af en sådan ecowool at afvige væsentligt fra det industrielle design er ikke den bedste måde. Derfor kan anvendes anvendelse af en sådan varmeisolerende materiale kun til personlige formål.

Hvordan ecowool deres egne hænder? særlige ildfaste materiale behandlingsorganer

Bemærk, at efter neddeling af papir skal igennem flere faser yderligere behandling. Det anvendte en særlig brandsikre midler, som forhindrer brand i tilfælde af brand. Ecowool, lavet med sine egne hænder, men ikke har bestået den procedure for kemisk behandling, vil ikke have ildfaste egenskaber. Det betyder, at for at bruge det, selv til personlig brug, skal du ikke.

Produktion af cellulosefibre med sine hænder på industrielt udstyr

Business i produktionen af cellulosefibre - en meget indbringende forretning, fordi teknologien af dets fremstilling ikke kræver nogen dyre værktøjer. Men på trods af dette, den startkapital, du bør være mindst 1,5-2,5 millioner rubler. Kun i dette tilfælde, at virksomheden er virkelig rentabel. Husk, at produktet skal være certificeret. Efter dette, at din ecowool markedet ekspandere betydeligt, og du vil have alle de chancer for at drage fordel.

Hvad du skal have det udstyr?

For cellulosefibre, lavet med sine egne hænder, er de værktøjer lavet uafhængigt, når det anvendes til personlige formål. Hvis du beslutter at tage sagen alvorligt, uden at købe det rette industrielt udstyr, du ikke kan gøre. Nedenfor vil vi liste en liste over grundlæggende værktøjer, der er brugt i masseproduktion af dette materiale:

  1. Schroeder (uundværlig udstyr til produktion af cellulosefibre).
  2. Dispergeringsmiddel.
  3. Fyldning og ventilatorenheder.

Det var på dette udstyr vil ske ecowool - med deres egne hænder eller hænderne på medarbejderne.

Du bør også tænke på teknologi, men om hvilke komponenter vil være en del af din økologiske uld. GOST aktive materiale bør omfatte cellulose (81 procent), borax (12 procent) og borsyre (7 procent). I dette tilfælde, som råmateriale til fremstilling af ulden er nødvendigt at anvende returpapir og pap industri. Det kan være forskellige skærende pap, bølgepapbeholdere og andet papir returpapir (dvs. produktion af affald). Bemærk, at samvittighedsfulde producenter forsøger at undgå brugen af avisen produktion som det vigtigste råmateriale. At en sådan affaldspapir har en meget heterogen sammensætning, og desuden er det stærkt forurenet. Derfor ser til produktion af papir forsyninger direkte.

Vi beregner udgifter

De fleste af de udgifter, selvfølgelig, vil være køb af industrielt udstyr. Alt udstyr til fremstilling af cellulose fiber vil koste omkring 1,4 millioner rubler. I dette tilfælde vil levering og installation af disse instrumenter medføre yderligere omkostninger (ca. 400 000 rubler). Plus værelse til leje (ved den måde, til sådanne formål, skal have et minimum gulvareal på 50-60 kvadratmeter) og løn for medarbejdere fond (ét værk på denne produktion er næsten umuligt). Generelt for åbning af cellulosefibre produktion af sit eget firma, skal du have rækkefølgen af 2-3 millioner rubler.

Snart vil der være et overskud?

Produktion af cellulosefibre med hænderne på industrielt udstyr - er ikke kun meget interessant, men også meget indbringende proces. Som praksis viser, vil det samlede afkast på denne forretning være efter 10-12 måneders produktion, hvilket er den måned du vil modtage rækkefølgen af 250-300 tusind rubler af nettoomsætningen. Naturligvis forudsat at alle dine produkter vil opfylde de statslige standarder.

konklusion

Så vi regnet ud, hvordan du gør ecowool egne hænder derhjemme, hvordan man kan vende sin produktion til en meget lukrativ forretning. Som du kan se, den teknologi i produktionen af dette materiale er meget enkel, så der skulle opstå sin produktion af eventuelle problemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.