Sport og FitnessExtreme Sports

Skeletonist Alexander Tretyakov. Foto. udmærkelse

Rusland er berømt for sin kærlighed til sporten. Særligt populære i landet, hockey, fodbold, kunstskøjteløb. Navne på berømte russiske atleter genlyde over hele verden. Vi er stolte af vores mestre, herunder Evgeniy Plyuschenko (kunstskøjteløb), Oleksandr Tretyakov (skelet), og mange andre, for hvilke de indsamlede fulde tribuner fans og sportsentusiaster.

Russisk skelet sætter tempoet i verdens sport

I de seneste år, den stigende popularitet begyndte at vinde nye sportsgrene. Blandt disse - skelettet. Denne vinter sport. Minder om en skråning på en slæde - russisk folkemusik sjov. Atlet rider en isnende kanal i en særlig ramme. Udføres i et par løb, hvis resultater finde en vinder.

Det er glædeligt at indse, at Ruslands skelet i øjeblikket er på toppen af popularitet. Og af stolthed, verdensmester i skelet - vores landsmand. Aleksandr Vladimirovich Tretyakov ved OL i Sochi vandt første omgang. Hans sejr skrev historie. Han - et eksempel for den yngre generation. Vores stolthed. Vores fremtid.

"Russisk raket"

Russisk atlet og håb indenlandske skelet igen bekræftet sit øgenavn. "Russisk raket" - som det blev kaldt ved OL i Sochi. Siden begyndelsen af de spil, der skal behandles som en fremtidig vinder og troede på hans sejr. 14 februar 2014 var den første dag i den konkurrence, som blev overværet af Alexander Tretyakov. Hans biografi blev derefter overtaget af nye betydningsfulde datoer, da han var i stand til at udmærke sig og tjener til at vinde tilbuddet.

Det første kursus rekord og kontrollere rekord tilhørte ham. 55.95 sekunder - så det varede "flyvning".

Det andet løb identificerede også leder af den unge atlet. Mere end et halvt minut, har han overhalet sin vigtigste rival fra Letland.

Tredje løb - en fænomenal tid på 56.28 sekunder. Fjerde - som de klare ledere. Alt løbet, havde han ikke tillade sig nogen følelser, uden et øjebliks hvile. Først efter den endelige Alexander Tretyakov, realisere sin sejr, smilede han bredt, "Gagarin" smil.

Hall brølede - en sejr Alexander blev leveret. Rostrum krigsstien. "Rusland - Champion", "Fremad, Rusland" - den øredøvende brummen af publikum hal varslede sejr af den russiske atlet. Det startede time af den store Alexander Tretyakov. Champion afhentes i sine arme og bar ud blandt tilskuerne. Hugs, kys, glædestårer, autografer - det vil sige, at prisen på den store sejr. Hjertelig tak til øjnene af russerne - det er den vigtigste pris for titlen.

Alexander Tretyakov. Biografi af atlet

Før han blev en verdenskendt mester, Alexander var en regelmæssig bosiddende i Krasnoyarsk. Han kommer fra en enkel, kærlig familie sport. Far lærte fra barnsben lille Sasha at spille hockey og fodbold. Han voksede rolig, venlig og velafbalanceret person. Han elsker fiskeri og, ligesom alle drengene voksede op på computerspil. Glad for historie og arkæologi.

Alexander - en meget belæst mand. Bogen var hans første rigtige ven. Bøger med eventyr, fantasi, detektiver altid stod på hans hylde.

Går til gymnasiet, den kommende mester gjorde opmærksom på bobslæde. Sasha havde høj hastighed, så denne sport i lang tid tiltrak ham. Permanent og vedholdende træning, ønsket om at have fuldstændig beslaglagt drengen. Men at blive en bobslæde han fejler - Alexander er ikke den rigtige vægtklasse. Desværre, på nogen måde var det ikke muligt at opnå den nødvendige vægt. Drøm måtte forlade.

En dag, mens der i den lettiske by Sigulda, Alexander rullede på motorvejen i skelettet. Den høje afstamning, utrolige følelser fanget atlet. Han var seriøst interesseret i sporten. Så i 2003 begyndte opstigningen til Olympus kommende mester.

Han straks viste gode resultater i træning og konkurrence. Intet under, at i 19 år, Alexander tog landsholdet. Arbejder hårdt på sig selv, konstant forbedring af niveauet for dygtighed førte til den logiske resultat - Sasha tog olympiske hold. 2006. De Olympiske Lege i Torino. Den første internationale konkurrence. Den første følelse. Nye venner. Alexander sluttede 15.. Men det kun ansporede ham til nye højder. Han arbejdede hårdt, rette fejl, fået erfaring. Forud var en lang træning.

Alexander Tretyakov - mesteren!

Og nu vundet titlen "Champion of Europe" i 2007. 5. plads ved 2007 World Championships, 9. plads - VM 2008 honorære bronze ved VM i 2009.

2010. OL i Vancouver. Alexander Tretyakov deltog i det russiske hold. Han søger i uanset hvad var at vinde titlen og forventninger fans. God holdning, en vellykket start førte Alexander til det tredje præmie. Resultatet oversteg alle forventninger. Hverken træner eller Alexander selv havde ikke forventet sådan et godt resultat. Samtidig satte han sin personlige hastighedsrekord.

Så var der en sølvmedalje ved 2011 VM og 3. pladsen ved EM samme år. Fortjente guld Alexander Tretyakov er modtaget for 2013 World Cup.

Personlige liv atlet

Atleten arbejder konstant på sig selv i uddannelse tillader ikke en enkelt overbærenhed, konstant udvikling hans legendariske dygtighed - den hurtigste start. Athlete stadig ung nok, er dog, som statistikken viser, stjernen skelet - mestre i en alder af omkring 40 år. Så foran Alexander stor fremtid med store sejre.

Det er svært at forestille sig en verden i hverdagen. Selv om han er en kærlig far og ægtemand. Hans anden halvdel - kone Anastasia - en tidligere atlet. Hun var også involveret i slæden. Kone støtter fuldt ud og tilslutter sig atlet af hans "nomadisk" livsstil. Som tidligere skeletonistka, forstår hun, hvor vigtigt konstant for Alexander gebyrer og uddannelse. Atleten er næsten ingen fritid. Måske er det derfor i hans miljø er ingen loyale venner. Men det rundt om støtte holdkammerater.

2013 var meget væsentligt for atleten, Alexander havde en datter, Eva. Det er takket være familiens komfort, harmoni og støtte af indfødte folk, har Alexander opnået sådanne højder på det olympiske podiet.

Ved lav mester hjem i byen Krasnoyarsk, og er stolte af deres berømte landsmand. Felt vejledning til velfortjente succes i sporten gav forkæmper for 3 millioner rubler.

Sport - det er livet!

Alexander har gentagne gange tilbudt at træde tilbage fra denne store sport. For at blive en politiker, at slutte sig til Olympiske Komité, men Alexander kunne ikke svigte deres idealer og at fratage det land, hvor mester. Han bor nu i sin hjemby, fik en videregående uddannelse.

Hverken berømmelse eller penge havde ingen effekt på arten og vedholdenhed af Alexander. Han er nu aktivt forbereder for de næste Olympiske Lege i 2018 i Pyeongchang (Kina). Han lover at opfylde de forventninger, landet og deres fans.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.