ComputereComputerspil

Viking: Battle for Asgard: spil Anmeldelse, features og anmeldelser

Spil Viking: Battle for Asgard, vil revisionen af hvilken blive afsat til denne artikel, i en ikke alt for fjern 2008 vandt genre af "slasher" hjerter af fans. Og fans af skandinavisk mytologi, vikingerne og de nordlige guder.

historie

Handlingen foregår i en fiktiv univers. Plottet er simpelt: en horde af udøde rejst af gudinden Hel, invaderet Mitgard (menneskenes verden, i henhold til den nordiske mytologi) og sår pest og ødelæggelse.

Midt i kampen for at den modige kriger ved navn Skarin er gudinden Freja, og har en mægtig kriger Frelserens mission for menneskeheden. Og guderne, selvfølgelig. Freya repræsenterede gudinde for krig, der bærer tanken om at stoppe dronningen af de døde og sende den tilbage til Helheim.

Skarin er oprindeligt uvidende om de virkelige årsager til sygdommen, fordi det simpelthen følger stien amok og søger at rydde deres hjemland fra udlændinge. I denne vanskelige sag at hjælpe hovedperson allierede. Disse kan enten være et uheld stødte vikingerne eller fangerne i fjendens lejr.

En serie af enkelte slag og episke belejring af byen i de endelige resultater i afspilleren til hule af den mørke gudinde, efter sejren over hvilken, Skarin kræver en belønning fra Freyas retmæssige plads i Valhal.

Men afslås, så frigør verden af ulven Fenris, og start Ragnarok. Voiceover udsendelser, der fandt sted århundreders vinteren, blev guderne besejret, men deres ånd er stadig til stede i verden af mennesker.

I Asgård lide at gå?

Spil Viking: Battle for Asgard mange mødt af smukke grafik, interessant introduktionsvideo og ledsagende skabelon for absolut ligefremhed og mangel på en interessant historie. Og ønsket om at afslutte stykket optræder omtrent i midten, hvor der ikke er nogen spændende kamp, screensavers, en eller anden måde præcisere betydningen af alt det, der sker omkring. Om blomstrende dialog, romantisk linje overhovedet kan glemmes - de ikke er her.

De førnævnte kammerater, der forekommer i det store tre øer, som rejser Skarin hjælp fra tid til anden for at komme ud af en vanskelig kamp, og ikke falde i kamp. Men brødrene ikke øje på alle tidspunkter for at hjælpe. Dybest set, alle de kampe foregår i "00:59" mode. Ledelsen i spillet er helt fraværende, fordi efter den formelle bistand spiller, satellitter forsvinder (sandsynligvis at drikke honning i den nærmeste værtshus).

positive aspekter

Hverken video anmeldelse Viking: Battle for Asgard er komplet uden at nævne, at i spillet er der interessante øjeblikke, som projektet har opnået ratingen på 71% på spil Rankings mening.

Smuk grafik og soundtrack - af sig selv. Men derudover gennemgå Viking: Battle for Asgard punkt kampsystem baseret på Quick Time Events teknologi - dynamiske øjeblikke under kampen, når en bestemt knap lyser, skal du klikke på for at udføre svimlende combos indfangning eller påvirke enheden. Disse elementer bringe et gran kamp RPG genren i dette projekt.

Anmeldelser af afleveringer V iking: Battle for Asgard mark interessant idé af udviklere - dræbt af en combo fjender giver adgang til dragen runer. Som en konsekvens er disse mystiske skabninger opfordret om hjælp Skarinou.

Anmeldelser af gaming publikationer

I marts 2008, aftryk var fulde af overskrifter som "Produktive Season" eller "Neskuchnoye tid." Se "Hvad skal spille" er publikationen og "Gambling". Oversigt over Viking: Battle for Asgard tog et par stykker i den nævnte kategori sammen med projekter som Assassins Creed, Devil May Cry 4 og Rainbow Six: Vegas 2.

Edition nyhed repræsentanter bemærkede de positive tilbagemeldinger, der beskriver spillet som en meget enkel, men meget interessant. Anton Logvinov, den virksomhed, der er engageret i "Videomaniey" - multiplatform videoprodolzheniem til "Gambling" magasin - påpegede, at spillet som hvis transporteres i atmosfæren af fjerne halvfemserne. Spilleren simpelthen kommer til quest giveren, siger han et par ord og giver jobbet. Ingen tekster, blomstrende udmattende dialoger, kun koldt Action. I de bedste traditioner i hack og skråstreg.

Hvordan er passagen?

Anmeldelser af spillet Viking: Battle for Asgard ikke afgiver nogen mindeværdige puslespil i spillet. Det er simpelthen ikke tilgængelig. Som anført ovenfor er alle de mest ligetil. Jeg kom, jeg så, sejrede jeg.

Helten går ikke til de niveauer, som "øer". Visuelt er området mellem "deres" og "fremmed" opdelt i mørke og lyse side. Når Skarin krydser grænsen, forlader på jorden fjenden, overalt hersker mørke, regn og vinden hyler. Samt konstant angribende fjender.

Frigørelse fanger og besejre chefer, hovedperson kaster lys over de mørke områder. Bogstaveligt talt. På den lyse side af fred og ro - altid en solskinsdag, blomster, urter og fisk sprøjt i vandet. Men der er nogle quests.

kritikeranmeldelser

Lide det eller ej, men de negative anmeldelser af spillet Viking: Battle for Asgard er større end det positive. Først og fremmest på grund af historien, eller rettere, manglen på klart udviklet storyline. Jeg kan ikke lide spillere, der er vant til blomstrende plot twists, som i mange typer af RPG Mass Effect, en normal "slasher". Dette er, hvad ødelægger alle ønsker at spille efter omkring midten. To eller tre videoer for hele spillet er ikke tilføjet til nogen projektets højdepunkter. Denne kage er stadig usympatisk.

På andenpladsen på hyppigheden af omtale er den såkaldte srediminusov mani følger. Det er værd at bemærke, at tanken om et sådant projekt problem opstod efter succesen med God of War, fortæller om de blodige eventyr af Kratos. Creative Assembly studio udgivelser udkast Spartan: Total Warrior, som ender i fiasko, og tager hævn ved hjælp af frigivelsen Viking: Battle for Asgard. Men det viser sig en klon, kun i "skandinavisk" wrapper.

Og projektet har opnået negative anmeldelser på grund af den dårlige udformning af spillets verden. Faktisk er placeringen af ingen interesse. Fjender, de har, men de er ensformigt. Spillet verden er tom, er det praktisk talt ikke interagerer med karakter.

generelle opfattelse

På trods af det mislykkede projekt som sådan, enhver gennemgang af Viking: Battle for Asgard efterlader lyst til at spille alle de samme. Det er nødvendigt at forstå, hvad der tiltrækker historie Skarin.

I spillet er der de små ting, der gør upstage alle de "skematiske" af projektet og mangel på plot. For eksempel, hovedpersonen frigør fanger fyr, der i sidste ende kunne forene sig i en massiv hær og opfordre til belejringen af fæstningen. Gamere, der er interesseret i er den proces, ikke et resultat, jeg kom til at smage sådan et smart træk udviklere.

Den endelige kamp, selvfølgelig, kræver en masse vikinger. Og hvis vi bliver kaldt drager, kampen bliver til en rigtig fantastisk saga.

konklusion

I slutningen skal det bemærkes, at udviklerne har sat seværdigheder på en meget interessant emne i spillene - mytologien af skandinaver. Tilbage i 2008, har den brede offentlighed ikke ved om Ragnar Lodbrok hvis elsket, takket være en canadisk-irske historiske drama "The Vikings". Selv hvis fuldt srisovat billede af helten Travis Fimmel af serien, og spillet er ikke særlig personlig forandring, vil ratingen stige betydeligt.

Desuden ville det være bedre at studere udviklingen af spillet foran materiel. Det første, der fanger øjet, når du laver en gennemgang af spillet Viking: Battle of Asgard fra en højde af 2017, er billedet af gudinden Freja, som ikke går i sammenligning med billedet af myten. Freya i spillet er mere som kejserinde Selina fra Dragon Age: Inkvisitionen, som er en socialite end en jomfru sværd og skjold.

Billedet af Hel og hendes rige i spillet er mere som en klassisk bibelsk helvede end Helheim fra mytologi - realm af is og tåge. Hertil kommer, at hæren af de døde, kommer der op kun på dagen for Ragnarok på skibet Naglfar, som er lavet af neglene af de døde.

Helten i slutningen af Fenris frigiver og begynder Ragnarok, og den ældgamle vinter ned på Mitgard. Ifølge myterne, fimbulvinter ikke blot fører til tab af afgrøder, men også til krigen mellem menneskelige fødsel af hensyn til overlevelse, som ikke er enig med "off-screen fortælleren", som taler om opvarmning og at mennesker har med succes været igennem vinteren.

I sig selv, frigivelse af Fenris ulven ikke medfører den endelige kamp - det slår ulven Odin selv. Og i sidste ende, er begge dræbt. En kamp skal også være slangen Jormungand - en fjende af Thor. En vært som brand sønner Muspell ledes surt. Desuden, hvis gudinden Hel besejrede der bringer de døde til kamp med guderne?

Til sidst Freya tager ikke krigere i Valhal - ikke hendes kompetence. Goddess kalder sjælen ind i sit kammer Folkwang. Hvis udviklere er bedre gennemtænkt denne gang og designet til at opfylde Skarin en, måske, løsningen af den evige banket i hallen af de krigere Asgård blev taget i retning af hovedpersonen.

Og så viser det sig, at den unge dame nægtede, fordi det ikke var hendes faglige område og i Folkwang Skarin selv, og spurgte ikke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.