ComputereComputerspil

Hvad er gamepad? synspunkter management

Mange brugere spørger sig - hvad er gamepad? Spilkonsol (eller gamepad) - typen gamepad. Han repræsenterer en anordning, der er i besiddelse af to hænder, og styringen sker ved hjælp af fingrene. Mest anvendte thumbs up, men nye modeller ofte sat ekstra knapper, klikke på, som udføres på andre måder.

stor opgave

Vi forstod, at denne gamepad nu gå videre til, hvad han har brug for. Det største problem er at tilvejebringe en anordning interaktion og spilkonsol gamer. Ganske ofte, gamepads og brugt i computerspil. Men ikke alle spil på pc'en er i stand til at understøtte det. Normalt producerer en venstrehåndet spiller objekt kontrol ved hjælp af knapperne, og retten til at udføre enhver handling. Normalt moderne gamepads udstyret med et par analoge sticks.

Nintendo

Dette er en af de mest berømte og de første konsol til computerspil. Hvem, hvis ikke brugerne, for første gang lært, hvad gamepad. NES: D-pad er den første kendte controller til konsollen. Eksternt, betyder det ikke særligt skiller sig ud: et simpelt nok form i form af fliser, hvor knapperne A, B (ansvarlig for handlinger), Start og vælge, og på tværs af knappen til bevægelse (D-pad). Ved udgangen af den æra af konsol gamepad udviklet sig og blev mere som en hund knogle.

Snart hvad gamepad, jeg vidste næsten alle. SNES blev den nye populære controller og indført to nye nøgleaktioner, såvel som der knapper L og R, som er placeret under pegefingeren. Det har siden optrådt i mange gamepads disse knapper.

Virtual Boy er en af de mest interessante udviklinger i tiden. Gamepad blev skabt til det samme navn præfiks. Den væsentligste forskel er tilstedeværelsen af ekstra knap-edderkop, som er ansvarlig for rotation af et objekt.

N64 er den første gamepad, som begyndte at bruge den analoge pind. Controlleren selv er meget bekvemt. Men ofte stokken ud af bygningen. Form gamepad var en trefork, som gjorde det muligt at holde det på flere måder.

GameCube var gamepad, som anvendte to analoge stick. Desuden har nøglerne blevet ændret L og R. Nu de var mere følsom over for berøring, med fuld indrykning kunne høre en blød klik. Efterfølgende er gamepad blevet afsluttet, og der var en trådløs controller. Men det måtte opgive vibrationer, for at holde forsyningen af energi.

Wii er den mest ukonventionelle controller. Denne gamepad er mere som en fjernbetjening. Men det har en række funktioner. Den vigtigste er bevægelsesfølere og bestemmelse af kroppens position i rummet. Analoge stick er blevet flyttet til en separat enhed.

Sega

Master System ret kraftigt svarende til controlleren fra Nintendo. Den væsentligste forskel er, at i stedet for på tværs af centrale brug firkantede knapper. Navnet på den centrale ledelse også havde en anden - 1 og 2. Sådan tilsluttes gamepad Master System, har en særlig spørgsmål ikke opstå. Derudover kan det være bundet til andre konsoller, hvilket er en fordel.

I MegaDrive / Genesis kom D-pad, som var vosminapravlennym. Tre knapper, som havde en controller, var nok for de første spil. over tid, havde det dog suppleres med tre andre gamepad nøgler handling.

Saturn fik otte knapper og har en cirkulær form. Derudover gamepad har den analoge pind.

Den Dreamcast, som blev udgivet på samme konsol, fik en ny form. Det afgjort fire action knapper og D-pad, analoge stick og to udløsere. Også gamepad har to slots til hukommelseskort.

Microsoft

Sidewinder gamepad fra Microsoft har sin oprindelse i det fjerne 1996. I løbet af sin eksistens, gamepad Microsoft tog meget forskellige former og anvendes i en bred vifte af spil. En af dem havde en virkelig innovativ funktionalitet og tillader spillere at spille i strategien. Mange udviklere af sportsspil er fokuseret på muligheden for controlleren.

Xbox

Først Xbox gamepad vendte udviklere store nok, at det ikke er som en masse spillere. Regulatoren blev udstyret med otte knapper, to udløsere og to analoge pinde. Men snart var der mere kompakt udgave, Type-S.

Xbox gamepad 360 var mere praktisk og kompakt. Controlleren har de funktioner, en trådløs forbindelse. Imidlertid har væsentlige ændringer i planen ikke gennemgået gamepad knapper. Derudover kan du købe denne enhed, og nemt at oprette forbindelse til en computer, samt en masse gadgets på Android.

Xbox One gamepad er en ny controller til den nyeste generation af selskabets konsoller. Udviklerne hævder, at den har modtaget en masse forbedringer. Ved gamepad er nu muligt at tilslutte et headset. Dimensionerne af indretningen er lidt mindre. Skaberne hævder, at systemet er blevet ændret som følge af konsollen. Dette gjorde det muligt at øge hastigheden af respons. Også ifølge udviklerne, vil regulatoren være i stand til at arbejde for omkring ti år.

Sony

Den første gamepad til konsollen fra den japanske udvikler er blevet udstyret med D-pad og fire handlingsknapper. Tasterne er kendetegnet ved, at de blev betegnet tegninger afbilder forskellige figurer. Snart at erstatte denne controller kom Dual Analog. Nyheden har fået mere aflange håndtag som er lidt rundere.

I fremtiden markedet var der en ny gamepad fra Sony, som kaldes Dual Shock og kom ind i første leverancer Sony Plastation 2. snart modtaget, nyheden om en ny controller, der har ændret sig kun i form af tastetryk. Mange spil fortsætte med at udvikle den under enheden.

Før udgivelsen af Sony Plastation 3 indført en ny, meget usædvanligt gamepad. Men på denne controller blev efterfulgt af en masse negativ feedback, og udviklerne besluttet at anvende velkendte mønstre. Dual Shock 3 blev ændret en smule og fik trådløs tilslutning. Han blev også udstyret med en sensor, der fanger position i rummet.

PS4 gamepad ændret stærkt nok. Controlleren er nu mere praktisk, knapper begyndte at blive placeret tættere på hinanden.

Ventil

Steam Controller for at få den mest innovative kendte gamepad. Udviklerne har forsøgt at gøre en enhed, der vil erstatte tastaturet og musen, men det vil have de basale egenskaber af controlleren. I stedet for de sædvanlige pinde gamepad er udstyret med to touch-områder.

Oprettelse og forbedring af styringen udføres, ikke kun udviklere, men også spillerne. Enheder, der understøttes af de fleste operativsystemer. Gamers forventer gamepad fuldstændig udskiftning af de sædvanlige mus og tastatur.

Nvidia

SHIELD Controller er en trådløs gamepad, som Nvidia har udviklet specielt til deres enheder. Det vigtigste mål for udviklerne var at give controlleren en fremragende reaktionsevne i spil. I dette tilfælde har gamepad vist sig at være meget praktisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.