TravelingRejsetips

Moskva - Vladikavkaz: kontraster vej

Rusland - et stort land, hvorover solen aldrig går ned. Solnedgang i Moskva er altid ledsaget af Opgang Vladivostok. Rusland - et land af kontraster. Federal fundamenter ført til store forskelle i de enkelte fag. Russiske regioner er meget forskellige fra hinanden, hvad angår social, økonomisk og kulturel udvikling. Rejse til Rusland er meget spændende, fordi der er noget anderledes i hver region. En populær rute er Moskva - Vladikavkaz. Vejen fra den russiske hovedstad til den sydlige by i bil vil helt sikkert efterlade et andet indtryk. , Det vigtigste er, at det vil vise en glidende overgang fra den ene kultur til den anden.

vej fjernt

En tur gennem et område i Rusland er altid en overraskelse for rejsende fra EU. Afstande - er noget, der længe har været glemt i Europa. Enhver tur til Rusland opfattes af europæerne som en lang vej. Som sædvanlig, til længere ture nødvendig korrekt forberede, og omhyggelig planlægning. Mellem Vladikavkaz og Moskva afstanden er omkring 1761 km, hvilket er en hel del.

Det afhænger af, hvordan turisten kommer til at komme til målet. Traditionelt er der kun tre muligheder. Denne bil, tog og fly. I modsætning til den gængse opfattelse i nationen, en flybillet er ikke altid den dyreste. Det sker, at vejen til bilen går meget dyrere. Det hele afhænger af, hvilken slags brændstof bilen. Den billigste løsning er, men ikke den hurtigste og mest bekvemme er et tog på ruten Moskva - Vladikavkaz.

billetter

Billetter til alle former for transport er altid under forandring. Prispolitik er bygget på en sådan måde, at billetterne er billigere om vinteren og om sommeren er dyrere. En sådan sæsonmæssige orientering bringer betydelige ulemper og tvinger rejsende til at købe billetter på forhånd.

Med bil

Bilen er altid nemmere at træne. Især hvis målet er ikke destinationen, men selve vejen. Men bilen - det er dyrt. Brændstof omkostninger er altid højere end ønsket, især når man betænker, at i de sydlige regioner i brændstoffet er ikke så god kvalitet som den, hvortil vi er vant. Erfarne bilister anbefales altid at tage på farten med en eller flere brændstoffiltre og et par dåser af god brændstoføkonomi. Vejen - et sted fuld af overraskelser, især på ruten Moskva - Vladikavkaz. Den afstand i bil er 1762 km. Rejsetid vi ikke kan sige med sikkerhed. Det er for meget afhænger af omstændighederne. overbelastning, hastighed, vejrforhold - alt dette vil uundgåeligt påvirke den tid. I denne henseende turen med tog er langt mere rentable.

I Rusland, en masse emner, og på vejen, du er nødt til at besøge og andre i en af dem. Det er uundgåeligt, og altid interessant. Tiderne skifter ikke kun navnene på regioner, men også arkitektur, mennesker og endda sproget. Dette er en stor mulighed for at slutte sig til den kulturelle mangfoldighed i Rusland. En sådan chance kommer ikke altid.

Fordelene ved rejser med bil

Rejsen med bil er god, fordi det ikke nødvendigvis gå lige. Du kan vælge at bygge en rute til en omvej og besøge flere regioner.

Lige vej på ruten Moskva - Vladikavkaz passerer gennem Tula, Lipetsk, Voronezh og Rostov regioner, Krasnodar og Stavropol Territory, Kabardino-Balkaria og Nordossetien. Den mest intense del af stien er vejen fra Kabardino-Balkaria til Nordossetien. I disse regioner en masse benzin af dårlig kvalitet, brudte veje og meget farverige lokale befolkning. Omhyggelig og du skal spise i en vejkontrol cafe. Usædvanlige retter kan forårsage maveproblemer, der i sig selv vil ødelægge stemningen og føreren og passagererne.

jernbanen

Et alternativ til bilen udfører tog. Jernbaner i Rusland usædvanlig udviklet, og toget tager dig næsten overalt. Typisk er dette den sikreste og billigste måde. Imidlertid er det forbundet med en lavere grad af komfort og mobilitet. Den rejsende kan stifte bekendtskab med livet i de regioner, kun fra toget og på stationerne i de store byer.

Køb en togbillet Moskva - Vladikavkaz, kan du til enhver banegården eller på internettet. Billetpris er altid anderledes. Det varierer hele tiden, fordi afhænger af mange faktorer. Det er ikke kun årstidernes skiften, men også valutakursen, datoen for afgang af toget, vogn typen, yderligere tjenester og meget mere. Den billigste andenklasses bil er billig, men ikke meget komfortabel at ride i det. Mangel på klimaanlæg gør enhver sommer tur til de sydlige regioner som tortur.

Du kan købe en billet i en dyrere bil, og endnu mere moderne rullende materiel. Dette, selvfølgelig, vil gøre turen langt mere behagelig. Nogle biler har endda eget toilet og bad i hvert rum.

Ruten af toget Moskva - Vladikavkaz nezateyliv. Han er ligesom en bil kører gennem et par emner. Stop er normalt lavet kun i de største byer. tog rute kan være anderledes. Ambulancer gå hurtigere skyldes, at det at lave færre stop. Den gennemsnitlige tur på toget fra Moskva til Vladikavkaz tage en dag 13 timer. Det er langsommere end bilen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.