Sport og FitnessFitness

Hvad du skal gøre øvelser for balder på gym

Bagdel - en meget problematisk område i den kvindelige figur, som genetisk disponerede for fedtophobning. På nuværende tidspunkt fastansættelse, stillesiddende arbejde og underernæring fedt i dette område akkumuleres i et accelereret tempo. Svært at slippe af med ham. Hvis du ønsker at få en smuk silhuet linje i en konveks bageste område frem - til at gøre øvelser for balder på gym. Typisk pumpe op balderne ingen søger. Når stillesiddende længere søger at styrke musklerne i dette område. Men under alle omstændigheder, bidrager til vægttræning for at øge muskelmasse, fremskynde stofskiftet, mindske kropsfedt og brænde kalorier. De skaber en muskuløs korset, hvorigennem figuren ser slankere.

Udførelse af første øvelse for balderne på gym, så prøv ikke at distrahere hans opmærksomhed på koordinering af bevægelser og balance fastholdelse. I løbet af de første to eller tre sessioner skal udføres pædagogisk bevægelighed for alle muskelgrupper, så kroppen er vant til stress. Derefter kan du begynde at målrette øvelser.

De mest almindelige og effektive øvelser i gymnastiksalen for piger til at pumpe bagdel og hofter - det lunges og squats. Det griber ikke ind med et individuelt program, som bør udvikles på et tidligt tidspunkt med en instruktør. Der er mange variationer af disse bevægelser. Lunges fremad og til siderne, squat med fuld amplitude, stiger og falder af kroppen på tæerne, under anvendelse vægtning (håndvægte, vægtstænger).

Øvelser den vægtning perfekt indlæst quadriceps, hip flexors og glutes. Desuden i processen altid involverer muskel-stabilisatorer, som er ansvarlige for at balancere vægten. Som et resultat af denne belastning bliver arbejdet muskelgrupper i kroppen.

Jogging motion i gymnastiksalen for kvinder - en blanding af statisk og lav intensitet aerob træning. Under kørsel jævnt belastede balder og benmusklerne. Moderne motion "løbebånd" er udstyret med en indbygget navigation computer. Baseret på den vægt og alder på den person, for at skabe den nødvendige belastning programmet, som er reguleret i indstillingerne kontrolpanelet simulator. Denne uddannelse er med til at forbedre det kardiovaskulære system og øge kroppens udholdenhed.

Øvelser for balder på gym kan også udføres på særlige enheder. Benpres udføres, mens du sidder på en simulator, hvor ryglænet indstilles i en vinkel på 45 grader. Fødder er placeret skulderbredde og ligge an den forreste platform. Hendes belaste (25 til 50 kg), kan du vælge efter deres egne sikkerhedsfunktioner. Under en træning, er dine knæ bøjet i en skarp vinkel og derefter rettede så meget som muligt. I en fremgangsmåde kører 13-15 gentagelser.

Meget effektive øvelser for balder på gym udføres på hack squat simulator. Denne bevægelige platform skråtstillet L-formet med stop til skulder og ben område. Du skal være fokus og placere sine fødder på jorden. Tæt presset ryggen til simulatoren, du har brug for at udføre squats. Platformen bag ved virkningen af legemet sænkes og hæves, og vægt (bar) vil fungere som et vægtgivende middel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.