Sport og FitnessFitness

Sintiya Krouford og hendes hemmelighed til en perfekt figur

Ved du, hvem denne Sintiya Krouford? Du ønsker at være så slank og smuk som den? Læs denne artikel indtil udgangen for at finde ud af, hvordan man kan finde luksus figur.

kendt model

Så Sintiya Krouford er en lys repræsentant for fitness 90. I disse år, hver pige ønskede at købe en kassette med dens vidunderlige kurser, som blev anset bedst. Tiden går, men projektet "Den hemmelige ideal figur" velkendt model stadig er gyldig. Han kan stadig hjælpe dig med at finde luksuriøse formular.

Sintiya Krouford kunne gøre forbløffende karriere i modeverdenen. Hendes slanke figur urolige mænds hjerter, modtog hun anerkendelse fra designere. Kendt model og er nu en attraktiv standard af harmoni og skønhed. Hverken årene eller arbejdskraft har ikke ødelagt hendes krop. Hun er charmerende alle de samme, ligesom mange år siden.

kompleks

Cynthia Programmet består af en række øvelser, som er indarbejdet i de forskellige elementer i kraft træning og aerobic. Denne ekstraordinære kombination forbedrer silhuet ved at brænde overskydende fedt og bringe at tone alle muskler.

aerob system skabe en model, har hjulpet mange kvinder komme i form, om hvilke de drømmer.

Sintiya Krouford, samt mange mannequiner i 90'erne, ville vinde berømmelse ved at designe deres egne fitness lektioner, frigivelse af video kurser til vægttab.

nuancer

Hvorfor er det så populært blev Sintiya Krouford? "Hemmeligheden bag en perfekt figur" (bane designet af hende) er ikke købt, er det muligt, kun sluggard. Med hjælp fra video mannequin trængt næsten alle hjem. På sit system i flere årtier af kvinder i alle aldre.

Populariteten af videoen Cynthia forklares med flere årsager:

 • Effektivitet - en klasse skabte den mest populære fitness-træner i New York, hvilket ikke er en stjerne har været med til at opnå ideelle resultater.
 • Formaliteten - klasser er konstrueret således, at de kan opfylde en kvinde efter fødslen, uden gymnastik uddannelse eller lider af problemer med lænden og ryggen.
 • Det kræver ingen specielle værktøjer eller simulatorer. For klasser, skal du have en mat, håndvægte og en stol med en ryg.
 • Gorgeous fotografering, argumenterer resultat - filmet videoen i en række forskellige måder.

Måske er den ideelle figur af Cynthia så meget indflydelse på populariteten af sine sportsprogrammer. Ud over den video kursus er det præsenteres ikke kun med modellen position, men også som en almindelig kvinde: med den sædvanlige neg af hår på bagsiden af hovedet, uden den dyre toilet og make-up, i top og sports shorts.

Effekten af "simple girly" spillet en stor rolle i at fremme produktet på verdensmarkedet. Enhver kvinde i Cynthia så et stykke af sig selv og indså, at hun ville Crawford at sige, selv modellen skal hele tiden arbejde hårdt for at nå deres mål, der kan være nogen indrømmelser.

Tog №1

Hvor god en kvinde, hvis hun har en perfekt figur. Sintiya Krouford tilbyder at arbejde på os selv. Den "hemmelige af den perfekte figur" består af følgende typer af sport gymnastik: Pilates, aerobic, Callanetics samt yoga, cardio og styrke elementer belastning. Den første træningssession omfatter følgende klasser:

 • opvarmning;
 • ben øvelser, herunder strækning;
 • klasser, strammer ballerne;
 • Øvelser, der forbedrer bryst form.

Ideel figur og fitness - er uadskillelige begreber, så du bliver nødt til at svede, når den første træning (især uerfarne). Du er nødt til at tune ind på smerter i muskler og magt belastning i løbet af de første to dage.

Tog №2

Den anden træningssession består af følgende klasser:

 • øvelser for hænderne;
 • arbejde, der styrker skulderåget;
 • styrke øvelser for mavemusklerne;
 • strækning.

Tog №3

Hvad tilbyder Sintiya Krouford? 10 minutter - så det tager et separat sæt øvelser. Den tredje træningssession er designet til dem, der ikke har tid til at udføre de to første. På trods af den korte, ti-minutters lektion understøtter perfekt muskeltonus og fjerne kropsfedt.

Sintiya Krouford er i stand til at overvinde de vanskeligheder (forretningsmodellen tolererer ikke sarte sjæle). Derfor er dens motion er ikke en nem måde at bekæmpe sagging hud og uæstetiske folder. For at få et godt resultat er det nødvendigt at udføre jobbet omkring fire gange om ugen. Bedre naturligvis beskæftige sig med hver dag.

mad

Hvordan til at opnå den perfekte figur, kender Sintiya Krouford. Billeder du så hende? Hun ser fantastisk: altid fit og slank, med en konsekvent storslået busket hår. Hun har ikke en enkelt gram overvægt!

I sine utallige interviews Cynthia deler tips om hvordan man altid være smuk. Hun mener, at en afbalanceret kost er grundlaget for den smarte udseende og en sund livsstil. Dens kost består af 30% fedt, 30% protein og 40% kulhydrater. Ud over et godt udseende, mannequin rådes til at lære reglerne for følgende fødevarer:

 • Der skal være mindst 5-6 gange om dagen, men du skal tage mad i små portioner, ikke mere end 120-150 gram;
 • mod skadelige produkter (dejprodukter, fastfood, fede kød, sodavand, hvidt brød og stegte fødevarer) bør nægte fuldstændig;
 • af godbidder kan spises kun et lille stykke mørk chokolade 2-3 gange om ugen;
 • du har brug for at drikke hver dag omkring 2 liter vand;
 • i kosten bør være fremherskende grøntsager, korn og frugt (kulhydrater), kogt kalvekød eller kylling (protein), olivenolie, nødder (fedtstoffer).

Fitness og søvn

Cynthia anbefaler motion regelmæssigt. Med hjælp fra en aktiv livsstil og motion konstant opretholder det en sund krop. Hertil kommer, siger hun, bør enhver kvinde have en daglig otte-rolig søvn, da de regenerative processer i kroppen sinker uden en lang pause. Denne nuance provokerer den tidlige rynker, gråt hår og slap hud.

anmeldelser

På trods af, at udøvelsen af Cynthia har mere end tyve år, er de stadig relevante. Nye teknikker og navne i verden af fitness optrådte for længe siden, men Cynthia program og i dag praktiseres af kvinder. De siger, at "hemmeligheden bag den perfekte figur" er et perfekt program, der giver næsten 100% resultat.

Kære bruger kompleks på forskellige måder: nogle foretrækker den første træningssession, nogen tættere på det andet system, og dem, der er altid travlt, med held bruge en forkortet version - det tredje sæt. Kvinder hævder, at brug af enhver øvelse "Secret ideal figur", kan du stramme balder og underliv, gøre brysterne fastere, reducere mængden af taljen og, endnu vigtigere, tabe sig!

Den unikke program

Og hvad er mere berømt for Sintiya Krouford? "Ny dimension" - en fænomenal program, som hun skabt specielt til genopretning mødre efter fødslen. Fantastiske øvelser vil hjælpe dig effektivt og så hurtigt som muligt at finde omridset af disse tal, som du havde før graviditeten, og kan endda blive bedre.

Dette program bruges Cynthia selv efter fødslen af sin datter. Sæt barnet i seng, og vælg selv et par minutter af fritid. Hvis dit daglige tidsplan vil komme ind i komplekset fra Cynthia, meget snart vil du føle sig trygge og nem start på flagre som en sommerfugl. Desuden vil disse øvelser være nyttige for dem, der for nylig har lidt nogen sygdom eller tilskadekomst.

datter Cynthia

Sintiya Krouford og hendes datter Kaya ofte engageret i fitness. Tak til min mor 14-årig pige blev den officielle repræsentant for Miu Miu. Kaya skaber en reklame for den nye linje af solbriller, at virksomhed. Det vides, at i modellering industrien er ikke den første af sin arbejde. Første gang Cynthia datter var involveret i reklame fotografering for Versace i 2012 - da hun var blot 10 år gammel.

Da Kaya billeder dukkede op i magasiner Teen Vogue og Vogue Italia. Af den måde, har hendes mor i den alder ikke engang drømte om at blive model. Dens første kontrakt med en modelbureau i New York Cynthia underskrevet, da hun var 20 år gammel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.