Sport og FitnessFitness

Hvordan at vide, hvornår du kan downloade pressen efter fødslen

Enhver kvinde efter fødslen finder sted selvhelbredende organisme. Alt kommer tilbage til normal ret hurtigt, især i de første måneder efter fødslen af barnet. Men unge mødre er utilfredse med deres kropsform og føle din krop fuld af fejl. Især til et sådant område af kvinders "utilfredshed" henviser mave, så er det ofte et spørgsmål om, hvornår det er muligt at svinge pressen efter fødslen.

Mange unge mødre, trods det faktum, at det er meget træt og nok søvn om natten, klar til at afsætte din fritid øvelser, som vil hjælpe dem tilbage til deres mere yndefuld figur. Om det faktum, at du kan downloade pressen efter fødslen, er der mange forskellige tips og tricks, men individuelt for hver kvinde. Det afhænger af kompleksiteten af leverancen, antallet af frakturer og andre nuancer, der kan opstå under fødslen af krummer. Disse kriterier for hver kvinde bestemt af den tid, når du kan hente pressen efter fødslen. Et af problemerne med fødende kvinder er en diastasis. Denne uoverensstemmelse abdominal muskelvæv til centret. Muskler kan ikke forbinde på egen hånd, hvilket efterlader en attraktiv bule. Der er spænding over, om det er muligt at svinge pressen efter fødslen, om det ikke ville være farlig for kvindens krop, og om det vil forværre problemet.

Hvad man skal kigge efter

Hvis fødslen var naturlig og passerede uden nogen komplikationer, så kan du downloade pressen i seks uger. Men hvis du havde en C, bør du ikke starte deres studier tidligere end tolv uger. Kendskab til disse kriterier, skal du bestemme, hvornår du kan downloade pressen efter fødslen er det i dit tilfælde. Introduktion til beskæftigelse, er det nødvendigt at overveje, at i det foreliggende tilfælde skal være regelmæssigt, samt vedholdenhed og tålmodighed. Problemet efter fødslen, ikke kun i det faktum, at musklerne er strukket ud. Under graviditet en kvindes krop fedt øget udbud, så det vil lag på siderne og bugen, det er et område, der er så bekymret for kvinder. Bemærk, at rystede dagspressen, vil du ikke være først til at føle resultaterne. Men dette er ikke nogen grund til at stoppe øvelsen, vil de helt sikkert være nyttigt at forberede kroppen til yderligere ændringer. For at fjerne de ekstra inches og fedt på maven, Søger motion som spadsereture, så hvis vejret tillader det, er det nødvendigt at gøre mere vandreture med et barn. Også anvendelig danser, aerobic, hoppe reb. Dog vil dette spørgsmål spiller en stor rolle, at du har mulighed for og tid.

Et sæt af øvelser

For at gøre maven pæn og flad, skal du downloade pressen, men i sammenhæng med andre øvelser til at forbrænde fedt. På spørgsmålet om, hvor meget klippe pressen, at de vigtigste ting at huske, at sessionerne bør finde sted på daglig basis, men mindst 20-25 minutter om dagen. Afhængig af ønsker og fysisk fingerfærdighed træningstid kan udvides, selv om det er vanskeligt at forestille sig, at barnet lade min mor så meget tid til at hellige sig, efterlod ham uden opsyn. Det er også nødvendigt at organisere dine sport, at dit barn være interessant i denne tid, er det muligt at kombinere abdominal øvelser med enkle bevægelser af barnet. Således vil du blive engageret ikke kun for sig selv, men også til gavn for sit barn. Det er også vigtigt at være opmærksom på, hvordan retten til at svinge pressen efter fødslen. Øvelser kan ikke starte med en fuld volumen. Det er nødvendigt gradvist at vænne din krop til et sådant pres, og derefter øge den tid besættelse. Du kan udføre lys vride og mange andre maveøvelser. Det er meget praktisk at engagere sig i video tutorials ved at følge instruktionerne videotrenera.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.