Hjem og familieTilbehør

Liquid "Tunguska" for elektroniske cigaretter

Historien om "Tunguska" begyndte i 2015, da debut af Krasnoyarsk BlackboxLab minded. Børnene keder med alle de sædvanlige dessert og frugt smag, og derefter besluttede de at skabe et gennembrud, for at skabe noget unikt, noget der ikke var der før. Den vigtigste opgave var at afspejle et produkt af hans sibiriske oprindelse. Og efter nogen tid dukket op på markedet, deres udvikling - en læskende smag af friskhed, hvorfra tankerne flyver ud i det fjerne, og halsen behageligt følelsesløs.

Flydende "Tunguska" var meget intens og tyktflydende, let overskyet pistacie skygge. I er baseret på ingredienser fremstillet i Tyskland er forholdet anvendes 60:40 (PG og ren nikotin). Som en del af væsken foreliggende levnedsmiddelfarve, hvis størrelse er mindre end 0,01% af den samlede koncentration, og derfor vil såret være i fuld sikkerhed!

smag

flydende aromastof er meget alsidig og gentagne gange afsløret i en anden, afhængigt af opsætningen. Oftere end ikke, rygerne føler en vedholdende smag af anis, behagelig kølighed, grød lakrids rødder, nåle, og forskellige urter. Hover «ren» den koncentrerede væske i bogstavelig forstand af ordet "blæser hovedet", så i de fleste tilfælde badende fortyndet den med en tom grundlag i 1-forhold: 1. Som et resultat, blanding smag også få meget travlt, men til en lavere pris og TX.

funktion

Smagen - sødt, med en chill.

Farve - uigennemsigtig væske, delikat pistacie farve (i brug bliver transparent).

Proportioner - 60:40 PG, uden brug af vand.

flydende Sammensætning - PG (USP), VG (USP), i alle væsker "Tunguska", der anvendes kunstige og naturlige aromastoffer (som et resultat tillod dannelsen af en svag bundfald eller akkumulering af det på de øverste vægge af hætteglasset, så før påføring af den flydende skal rystes godt), fødevarer farvestof (brugen af hvilket har en positiv effekt på vikling henholdsvis forlænger levetiden) og nikotin i sin rene form.

Ratio aromaer omkring 27%.

flydende Potens - 3 mg / ml.

Udseende af flasken - PET skruelåg med en skarp næse, pipette med beskyttelse af børn. Etiketten viser en stiliseret tegning af en flyvende meteorit.

Originalt Flydende til elektronisk cigaret "Tunguska" kun produceres i Sibirien!

Typer og beskrivelser

Original. Der findes flere typer af væske, er det den første smag af denne dukkede op i kø. Dette er en unik væske "Tunguska", skabt af selskab med ligesindede BlackboxLab, som formåede at vinde hjerter af mange fans. "Tunguska Original" - denne usædvanlige smag, den vigtigste tone, der lyder anis, som en del af urter varianter er også til stede, og processen er afsluttet med tilstedeværelsen af en cool eftersmag noter af citrus og fyrrenåle. Opskrift fluid "Tunguska" flerkomponent derfor opfattes forskelligt, afhængigt af kapaciteten og typen af fordamperen. Flasker lavet af gennemsigtigt glas, tillader rygeren at nyde den smukke lysegrønne indhold farve. I øjeblikket "Tunguska Original" fremstillet i små partier og BlackboxLab skabere gøre fokus på den højeste kvalitet af hver flaske af denne usædvanlige væske.

"Tunguska RV 4" - forfatterens præstation er det meget Tabachkov, blomsteragtige og karamel noter med en svag tilstedeværelse af krydderier.

"Tunguska Taiga" - det køler kombinationen af vilde solbær med modne urter og duftende og de foreliggende harpiksholdige nåle.

"Tunguska Urs" - blåbær og fyr dessert Sibirien.

"Tunguska Shaman" - vil tilfredsstille smagspræferencer af snus elskere. Denne kombination af urter, bark, krydderier, rødder og krydderier.

Nyt i denne sæson - det "Tunguska" - en væske til elektroniske cigaretter under navnet "Angara". Denne hjertelig blanding skabt specielt til sommer, fra de sibiriske modne bær, duftende blomster og urter, der vil slukke tørsten i alle fans af limonade.

Bortset fra de grundlæggende smag, skaberne af glæde deres kunder med sæsonbestemt, for eksempel, er til stede i intervallet "Tunguska jul", som allerede er blevet legendarisk.

anmeldelser

Den sensationelle væske "Tunguska" får temmelig blandede anmeldelser, mange badende er utilfreds med det faktum, at linjen er ikke normalt for dem en sød smag, det skaberne siger, at hun oprindeligt kommer op med for dig selv, venner og for dem, der er trætte af den monotone kombination.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.