BilerBiler

Hvordan brændstof-indsprøjtning motor?

Strømforsyningssystemet af injektionen motor, eller blot, injektion - en brændstofforsyningssystem som påføres for motorer, der opererer på benzin, og har fordele sammenlignet med karburatoren.

Injektion motor producerer en nem start af bilen, uanset alle vejrforhold. Et sådant system kan justere sig selv under drift, de fleksible glidende madlavningsparametrene, luft-brændstof blanding på basis af sensoraflæsningerne, hvorfra information tilføres til den elektroniske styreenhed (ECU).

Til dato er brændstof-indsprøjtning motor næsten helt udelukket brugen af forældede karburator-system. Siden dens udseende markant forbedret acceleration dynamik, reduceret mængde af skadelige stoffer, der frigives i atmosfæren, nedsat bil brændstofforbrug. Han straks reagerer på selv de mindste belastning ændringer.

Indsprøjtningssystemer klassificeres efter placering og mængden af dyser. I øjeblikket er den mest populære sådan, motoren har en injektoranordning med distribueret brændstofindsprøjtningsdyse, som er tilvejebragt for hver enkelt cylinder. Alle strålerne er forbundet til en rampe, hvor brændstoffet under tryk. Det skaber en elektrisk brændstofpumpe. mængde brændsel indsprøjtes i systemet afhænger af åbningstiden af injektoren.

Hvor lang tid det vil åbne, justerer ECU (controller). injektion motor arrangement er således, at, baseret på resultatet af behandling aflæsningerne fra de forskellige sensorer, starter ECU motoren Injection. Luftmassemåler bruges til udfyldning beregninger cylinder cyklus. Det luftvolumen målt opofrende, derefter genberegning sker elektronisk styreenhed i cyklusser af fyldning af cylinderen. Motoreffekt bliver forøget til 10% på grund af forbedret fyldning cylinder, optimal tænding timing, som svarer til det operativsystem motor. Ved beregning brud sensor er udført ifølge visse tabeller.

Sensor gasspjældet position bruges til at beregne belastningen på motoren. I tilfælde af ændring af motoren, cylinder påfyldningscyklusser varierer drøvleventil rotationsvinkel.

Temperaturføleren for kølemiddel anvendes til at bestemme korrektioner for forsyning brændstof og temperaturparametre til styring af elektrisk ventilator. Hvis den er beskadiget beviser i betragtning, er ikke taget, optioner, afhængig af hvor længe motoren kører, er taget fra alarmen tabeller.

For at systemet kan arbejde synkroniseret til bestemmelse motorhastighed, krumtapaksel position på bestemte tidspunkter anvendes pole sensor, bestemmer positionen af krumtapakslen. Når man tænder den forkerte indsprøjtning motor vil simpelthen ikke starte. Hvis sensoren fejler, vil systemet ikke fungere. Det er meget vigtigt, og hvis skaderne på bilen for at gå til andre controllere kan, vil bilen ikke starter undvære ham.

Indsprøjtningssystemet har en tilbagemelding - udstødningssystemet umiddelbart før katalysatoren, oxygenindholdet sensor installeret i udstødningsgasserne fra køretøjet (det kaldes også lambdasonden). At information, som han hævder at være, anvendes af systemet til indstilling af den ønskede mængde brændstof, der tilføres til injektorsystemet, nøjagtigt at opretholde de ønskede parametre for arbejdsmiljøet blandingen bliver derfor et mere økonomisk brændstofforbrug, hvor niveauet af udstødningsemissioner reduceret.

Her er det grundlæggende behov for indsprøjtningssystemet af sensorer. Strømforsyningen system motorens indsprøjtning, afhængigt af, om motoren er monteret på din bil, kan udstyres med forskellige controllere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.