SkønhedHudpleje

Hvis du har tør hud i ansigtet, hvad de skal gøre med dette problem?

Attraktiv, sund hud - enhver kvindes drøm. Men naturen er ikke alle frugterne af en sådan perfekt hud. Hvis du har tør hud i ansigtet, hvad de skal gøre i dette tilfælde?

Tørhed i huden kan forekomme på grund af den dårlige tilstand af kroppen eller med alderen. Dens funktioner: slankhed, dårlig pigmentering, en lille mængde talgkirtler, fladt terræn, usynlige porer, er komedoner ikke overholdes, samt fedtet. Som et resultat, utilstrækkelig udvikling af talgkirtler, tør hud er en naturlig barriere og er berøvet evnen til at akkumulere nødvendigt for sundheden af mængden af fugt. Disturbed cirkulation i huden, og dens øverste lag er ikke længere elastisk og ser sund.

Korrekt pleje kan hjælpe bremse processen af for tidlig aldring. Komplet hvile spiller en vigtig rolle, fordi af huden - dette er en indikator for den indre tilstand af organismen. I drømmen, der er en intens cellefornyelsen, så søvn mindst syv til otte timer - en nødvendig betingelse for din skønhed.

Adspurgt om, hvad de skal gøre, hvis tør ansigtshud ødelægger dit liv specialister kosmetiske virksomheder rådes til at bruge en creme med blødgørende midler. Det betyder at blødgøre huden, hvilket gør den smidig, blød og fugtes. De omfatter cremer fedtfasen. Men dårligt trænger ind i huden, blødgørende midler er kun kortvarig effekt. Andre ingredienser i kosmetiske produkter designet til at blødgøre huden - er squalen indeholdt i haj fedt og olivenolie. De er i stand til at forhindre udviklingen af tumorer.

Blødgøringsmidler, der anvendes ved fremstilling af kosmetik er forskellige, for eksempel mineralolie, stearylalkohol, ceresin voks, ricinusolie, bivoks, cyclomethicon siliconemidlet og dimethicon. De forbedre kvaliteten af forbrugernes cremer såsom nem påføring på huden, absorption, hvorefter der er en følelse af glathed og silkiness.

Efter omfattende forskning, har forskerne konkluderet, at det er vigtigt at lipider til hudens sundhed. Efter suhost- er resultatet af ubalancer i lipidsammensætningen af epidermis. Ved hjælp af naturlige vegetabilske og animalske olier og fedtstoffer, som aktive bestanddele, er kosmetologer forsøger at påvirke fysiologi af huden. Derfor, biologisk inert siliconeolie gør fløden sikker og spille mere end en støttende rolle, mens organiske olier er de aktive biologiske stoffer.

Tør hud i ansigtet, hvad de skal gøre derhjemme

Ud over brugen af moderne kosmetik, skal du lære de grundlæggende regler for pleje til følsom og tør hud. I ikke kan bruges intet tilfælde for vask sæbe, vil det vaskes væk, og så den manglende fedt. I morgen er det ønskeligt at skylle dit ansigt med koldt vand, og om aftenen - anvende fugtgivende rensemælk. Det har den fedt og fugt er nødvendige for din hud. Rester fjernes ved hjælp kosmetisk væv, men ikke vand. Du kan ikke også bruge toilet vand, som indeholder alkohol.

At vælge det bedste for din hud, reducere og indeholder vitaminer fløde, gælder det efter udrensning, blide og forsigtige bevægelser. Creme, der stimulerer stofskiftet og fremmer cellefornyelsen, gør huden mere elastisk. Massage bevægelser skulle opstå fra de midterste linjer i ansigtet og i retning af øreflippen, for at undgå rynker.

Hvis den tørre hud i ansigtet, hvad de skal gøre improviserede

Med lidt tålmodighed og tildeles en time for dig selv kan bruges til at pleje deres tør hud varierede græs og andre produkter. At rense egnede afkog af hørfrø, marshmallow, lindeblomster, kartoffelstivelse, rosenblade, vejbred og andre. Du kan også vaske agurk, pink eller nogle bær lotion. Uafhængigt forberedt salven af perikon, salvie eller morgenfrue - et godt værktøj til at fjerne make-up.

Meget tør hud, hvad de skal gøre i et sådant tilfælde,

På tør hud kan være en manifestation af sygdomme, såsom tør eksem, udslæt eller revner sycotic. De skulle behandles specielt forberedt salve af bivoks, harpiks, honning og smør. Sammensætning af salve 40-50 g harpiks, 40-50 g voks, 100 g smør og en spiseskefuld honning. Fremstilling: fint pulveriseret fyr eller gran harpiks smelter med bivoks til lav varme. Under konstant omrøring, tilsæt smør og honning. Omrør grundigt, indtil den pour vægt ved at fjerne fra varmen. Salve opbevares i køleskab.

Så hvis dit problem - tør ansigtshud, der gør hurtig og kosmetologer og traditionelle healere. du vil altid finde en smule tid og være i stand til at tage manglerne ved hans ansigt, så det ser smuk og ung som ønsket.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.