SundhedSygdomme og betingelser

Antibiotika til forkølelse: er det værd?

Kold - meget ubehagelig og ubehagelig fænomen: når hun tilsyneladende ubetydelige sygdom kører hårdt og smertefuldt, forstyrrer vores planer, gør i et par dage eller endda uger til at tilbringe hjemme i sengen i stedet for en aktiv livsstil. Alt dette gør det ganske forståeligt ønske om hurtigt at slippe af med det, men i denne kamp, ikke alle midler er gode.

Forkølelser - en virussygdom, og vira, som vi ved, næsten uovervindelig, og behandling kan kun være symptomatiske forkølelse. Det betyder, at du kun behøver godbid hoste og løbende næse - de bare perfekt modtagelig for terapi. Selv den temperatur, du har brug for at nedskyde kun som en sidste udvej, fordi det er vores vigtigste våben i kampen mod infektioner. Det er også nødvendigt at styrke immunsystemet med vitaminer og ernæring som sådan, uanset hvor lille ville have noget ønske om at acceptere det, og aktivt genopbygge mængden af væske i kroppen, som under sygdom brugt enorme mængder af det.

Men kun få modstå fristelsen til at tage antibiotika for forkølelse, og det er ikke kun ikke nyttigt, men skadeligt. Antibiotika simpelthen ubrugelige i kampen mod virus - de fungerer kun i bakterielle infektioner, som er relevant i inflammatoriske processer eller til forebyggelse af betændelse, for eksempel i præ- og postoperative periode. Ordination af antibiotika til forkølelser læge er praktisk umuligt: tværtimod mest kompetente eksperter aktivt at fremme deres manglende brug unødigt. I mange lande er der særlige statslige programmer, der tager sigte på at overbevise borgerne om ikke at bruge antibiotika for forkølelse, især til behandling af børn. Ud over de patogene mikroflora og antibiotika indflydelse på de gavnlige bakterier, som er i høj grad ansvarlig for statens immunitet, og ud over dysbiosis, folk tage antibiotika for forkølelse, risici udvide meget denne kolde.

Hertil kommer, at allergisk over for antibiotika - en ret almindelig fænomen, og hvis sagen er begrænset til den sædvanlige udslæt - du kan sige heldig, fordi allergisk over for antibiotika kan udtrykkes i en mere truende former. Det er ofte en manifestation af narkotika allergi er ved at blive en anafylaktisk chok - en meget alvorlig tilstand med meget potentielt dødbringende.

Tag antibiotika til forkølelse er kun berettiget, når dens baggrund udvikler komplikationer såsom inflammatoriske processer, såsom mellemørebetændelse eller lungebetændelse. Men selv i dette tilfælde, bør lægen ordinere antibiotika, fordi de ikke er stoffet og ikke staten, der skal opføre sig let. Vi generelt vælger medicin, tid-testet, hvis navne og terapeutisk effekt, har vi længe været velkendt, men det er ikke den rigtige fremgangsmåde. I mange år, de patogener er tilbøjelige til at blive resistente over for disse stoffer, og sandsynligvis ændret sig mere end én generation af nye lægemidler. Men vores naturlige mikroflora kan godt bukke under for total ødelæggelse "betyder-testet" - før narkotika ikke var designet til den omhyggelige holdning til de gavnlige mikroorganismer som denne situation lige nu.

Så antibiotika til forkølelse - det er ikke vores allierede, men snarere fjender. De er kun relevant i udviklingen af inflammatoriske processer i baggrunden af den underliggende sygdom. I princippet bør anvendelsen af antibiotika kun gøres ved recept, men hvis man er muligt, uanset af hvilken grund ikke har, er det bedre at vælge moderne lægemidler, der er beskyttende af den naturlige mikroflora i kroppen, men der er naturligvis meget dyrt. I tilfælde af ældre lægemidler skal forhindres parallelt dysbacteriosis og bakteriepræparater tage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.