SundhedSygdomme og betingelser

Hvordan man behandler en klippe øjenbryn?

Skader er en af de mest almindelige årsager til at søge lægehjælp. Forårsager skader på kroppen kan være anderledes: chokket for at falde, skade ved skarpe genstande, bilulykker, osv De fleste skader er børn ... På trods af den voksent opsyn, for at undgå, at barnet bump eller falde, få forældre administrere. Behandling af sådanne skader involverede børns traumer. Der henvises til den til enhver tid af dagen, så du skal ikke vente længe. Efter alt, med en sen behandling og syning sår slutter sig til en bakteriel infektion. Som et resultat, der er komplikationer.

Skær øjenbryn end farligt?

Øjenbrynet er det sted, som ofte udsættes for traume. Disse statistikker er særligt almindeligt hos børn. Dette skyldes det faktum, at de kører og ramte en person på gulvet eller på nogle punkter. Kontaktpunkt i efteråret, er ofte øjenbrynene. I disse tilfælde, at barnet begynder rigelige blod sker hurtigt hævelse. Ofte er disse symptomer er meget skræmmende forældre.

Men gå ikke i panik, hvis der har været en nedskæring øjenbryn. På trods af den klare kliniske billede, healing er hurtig og ofte påvirker ikke forringelse af sundheden for barnet. Ikke desto mindre bør enhver skade tjene som påskud for at gå til lægen. Fordi aktualiteten af medicinsk behandling er ikke kun en positiv effekt på helbredelse, men også fjerner de komplikationer. Ud over de barn befolkningens cut øjenbryn normalt ses hos mennesker, der er involveret i boksning. Desuden kan opstå denne skade, når den rammer forruden under et nedbrud.

Førstehjælp for et cut øjenbryn

Til et ar på hans øjenbryn kiggede så lille som muligt og æstetisk, skal du straks give førstehjælp. Arten af terapeutiske foranstaltninger afhænger af, hvor dybt såret er, og hvad er dens størrelse. Uanset defekten er nødvendigt at begynde at yde bistand selv før ankomsten af en ambulance. Den består af følgende handlinger:

  1. Bær sterile handsker. Dette skal gøres inden begyndelsen af behandling af sår, da indtastning bakterierne føre til infektioner.
  2. Tillægger beskadiget eller øjenbryn bomuld bandage fugtet med alkohol eller hydrogenperoxid.
  3. Yderligere strategi afhænger af dybden af læsionen. Bemærk den kraftig blødning, hævelse omkring øjnene, patientens tilstand.
  4. Hvis såret er dybt, er det nødvendigt at udføre følgende manipulationer: omhyggeligt samle kanterne af huden på skadestedet. Nærbillede af steril gips. Prøv et par dage, ikke meget at flytte øjenbryn for at undgå uoverensstemmelser kanterne af såret.
  5. I tilfælde af kraftig blødning appellerer til skadestuen.

Hvordan til at sy et øjenbryn kirurg taktik

Hvis dissektion af huden stærke øjenbryn, du har brug for kirurgisk behandling. Den består i suturering såret. Første kant behandles med en alkoholopløsning, for at undgå infektion og affedtede. Så blev de omhyggeligt bragt sammen og sætte et par sting. Antallet af filamenter afhænger af størrelsen af såret. Efter dette er det nødvendigt at behandle det beskadigede område desinfektionsmidler. Efter 7-10 dage, er suturer fjernes.

Et alternativ til kirurgi er anvendelsen af specielle klæbestoffer og filmdannende midler. De er baseret på plastik. Den mest kendte værktøj til helbredelse anses for at være flydende Novikova. Også for sådanne lægemidler er lim "BF-6" og spray "olazol". Disse midler anvendes kun i tilfælde, hvor dissektion lavvandede øjenbryn. Ikke desto mindre, selv-lim såret kan ikke anbefales, da det kan vokse sammen ujævne kanter. Som et resultat, endnu en gang bliver nødt til at bede om hjælp.

Healing ar på hans øjenbryn

På trods af at det ar på øjenbryn normalt ikke meget mærkbar, selvom det skal holdes på et minimum størrelse. For at gøre dette, er du nødt til at starte behandling i de første timer efter skaden. Sårheling bør undgå aktive ansigtsudtryk (du kan ikke almindeligt åbne øjne, skele). kræver også, at det beskadigede område ikke fik infektionen. Til dette formål hardwired sted tørre opløsning af hydrogenperoxid, alkohol. Såret kan ikke anbefales at fugte med vand og gnid hænderne under vask. Ved passage leddene, betændelse (rødme, hævelse) eller forekomsten af pus bør søge lægehjælp.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.