SkønhedKosmetik

Anmeldelser: Estee Lauder Estee. Parfume og kosmetik

Hvert år messen køn vil lære om nye skønheds- producenter, men der er kun et par mærker, der holder hele branchen.

Parfumer og kosmetik Estee Lauder har længe været forbundet med fremragende kvalitet og innovation. Se i deres pung skattede flasker mørkeblå drøm for mange piger og kvinder.

historie

Efter næsten 70 år efter grundlæggelsen af virksomheden kan vi roligt sige, at Josephine Esther Mentzer var en utrolig talentfuld mand. I dag er det helt sikkert ville være blevet kaldt den bedste top-leder eller en "kvinde af året", men det er ikke et resultat af held, men hårdt arbejde og ekstraordinære synspunkter om gennemførelsen af anliggender.

Første produkter Esther uafhængigt repræsenteret i skønhedssaloner og hoteller. Det viser og fortæller om cremer, make-up gjort, og bare for at kommunikere med kunder. Så løsningen af den alvorlige forretningsudvikling blev foretaget af familieråd. Dzhozef Lauder støttede sin kone og engageret finansiel og Esther ledes markedsføring.

første skridt

I 1948, skønhed-værktøjer Estee Lauder dukkede op i vinduet i en New York butik Saks Fifth Avenue, Neiman Marcus trådte tilbage to år senere. I 1960 kunne beboere og besøgende i den britiske hovedstad få berømte dufte og midler til Harrods stormagasin hudplejeprodukter.

Da mærket blev ganske godt kendt i Amerika, Ester indset, at det var tid til at gå i udlandet. En historie om en tur til Europa har længe været en legende. Forretningskvinde gættede, at for at blive en succes, du har brug for at tiltrække opmærksomhed. Fru Lauder dukkede op i det berømte stormagasin Galeries Lafayette og smadret en flaske parfume direkte til parfume afdeling af et stormagasin. Spred duften er ikke kun interesserede købere, og et par dage senere navnet på den modige kvinde blev kendt i hele den gamle verden.

Hemmeligheden bag succesen

Til dato, Estee Lauder parfume og kosmetik i mere end 130 lande. Fra begyndelsen, Esther Mentzer stiller høje krav til produkternes kvalitet, men det var ikke nok. Initiativrig unge dame var godt klar over, at piger og kvinder først skal stifte bekendtskab med prøverne. Så kom forretningskvinde op med en genial idé - at give ud gratis prøver.

Stor opmærksomhed Ester også kommunikere med deres klient. Alle salgskonsulenter afholdt et særligt kursus, som hun tilbragte i person.

Korrekt promovering

I løbet af årene, Esther Lauder blev en verdslig person deltog talrige receptioner, bolde og velgørenhedsarrangementer, er bekendt med berømtheder og give dem gratis prøver - er enige om, at en god idé for forfremmelse. Af den måde, den helt Estee Lauder var den første til at anvende de kendte mennesker som individuelle reklamekampagner. På forskellige tidspunkter, kosmetik repræsenterede Uillou Bey, Karen Grem, Pauline Porizhkova, Karolin Merfi, Elizabet Herli, Hilary Rod og Gvinet Peltrou.

Som du kan se, har en forretningskvinde forudsat alle detaljer. Selv den legendariske blå "Lauder blå" det var ikke udvalgt tilfældigt. Ifølge Esther, denne særlige nuance af de mest succesfulde i harmoni med det indre af værelser og badeværelser, hvor kvinderne er i morgen "at skabe skønhed."

Meget har ændret sig siden da, men kvaliteten af produkter og elegante design lyder meget positive tilbagemeldinger.

Estee Lauder - Estee

Estee Lauder oprindeligt repræsenterede kosmetik til hudplejeprodukter, så udviklingen har modtaget en dekorativ linje og parfume. Nogle kreationer af mærket stadig ikke har mistet sin relevans.

Messen sex med den største ømhed og glæde huskede den legendariske duft i 1968, utrolig veltalende lyden af deres anmeldelser. Estee Lauder Estee - mangefacetteret sammensætning, som er en gal kærlighed, eller decideret afsky. Måske er det hele afhænger af, hvordan duften åbner på din krop.

De base noter præsenteres oakmoss og Styrax, derefter kommer i spil, lilje, nellike, jasmin, iris og steg. Afrunding retro kombination af fersken, tuberose, aldehyder, koriander og hindbær.

Estee gælder for blomster aroma. Ifølge tanken om parfumefabrikanter, er det designet til efterår-vinter periode. Det har en lang tog og holdbarhed.

anmeldelser

Estee Lauder Estee smukke køn kaldes et mesterværk af parfumer. Aromaen er allerede udgået, og mærket har introduceret en ny version, men mange kvinder fortsat holde huset skattede flasker, der stadig skvulpen historie.

Ifølge købere, den oprindelige smag er mere passende respektable damer, i stedet for den 20-årige pige. Aristokratisk, dyre og fast - disse ord beskriver den legendariske skabning.

Særlig opmærksomhed bør være modstand, som fortæller anmeldelser. Estee Lauder Estee nemt ledsage dig hele dagen, og på den tøj duft forblive i mindst en uge. Denne parfume med et stort bogstav, som var værdig til hende selv, Esther Lauder.

hudpleje

Som vi husker, skønhed-imperium begyndte med en komplet serie af hudplejeprodukter. Moderne indsamlingsværktøjer er imponerende i sin mangfoldighed. Først og fremmest kosmetik fokuseret på forskellige hud behov:

- effektiv beskyttelse;

- intens hydrering;

- kampen mod rynker;

- hududglatning;

- løft og styrkelse.

Tonika og renseprodukter, sera, geler, masker - at vælge den rigtige sæt værktøjer til alle hudtyper er ganske enkel.

Af særlig interesse er en innovativ EE-creme Estee Lauder. Som det allerede velkendt for mange BB og CC-cremer, produktet skal opfylde tre hovedmål: at fugter, tone og tilpasse for at beskytte mod solen. Producenten anbefaler at anvende EE-creme på at genoprette serum.

At dømme efter de anmeldelser af messen køn, er begejstret nyhed ikke forårsaget. Denne tilgang betyder piger med god hud, fordi masken alvorlige mangler kan ikke, og fugtgivende effekt (især om vinteren) lader meget tilbage at ønske.

læbe

Ekstremt populært i de senere år bruger læbestift Estee Lauder. Røde læber - en klassiker til alle tider, men i løbet af sommeren messen køn er i stigende grad foretrækker make-up "Nude". De, og andre nuancer kan findes i den rige palet af det kendte mærke.

Indsamlingen af Estee Lauder Pure Color præsenterer følgende serier:

 1. Envy betyder for mængden af læberne.
 2. Flydende Læbestift Envy Lip Potion.
 3. Læbestift Envy.
 4. Læbestift Envy Shine (også en mini-udgave).
 5. Læbestift Vivid Shine.
 6. Læbestift Langtidsholdbar".
 7. Læbestift Gloss Crystal.
 8. Lip Balm Lip Conditioner Baume hydro-protecteur.

Fortæl alle de skønhedsprodukter biprodukter Lip Estee Lauder er simpelthen umuligt. Vi valgte forår nyhed 2015 - Pure Color Envy Shine. Ifølge oplysninger på den officielle hjemmeside for producenten, denne læbestift fugter, lysere og modeller.

Den første ting at bemærke kvindelige kunder - luksus kasse i blåt og guld design. Ved anvendelsen følte cremet egenskaber, påføres læbestift temmelig tæt og let overlapper den naturlige farve af læberne og innovative pigmenter tilsat glans virkning.

Anmeldelser af piger og kvinder sige god modstand - fra 3 til 5 timer. Erased Envy Shine temmelig fint, efterlader grimme spor. Endvidere har særlig kompleks med hyaluronsyre partikler ikke tillade forekomsten af tørhed på læberne.

tegning lektion

Nogle af messen køn ikke forestille sig den færdige makeup uden læbe liner. For at oprette en præcis kontur Estee Lauder makeup artister tilbyde en stabil Blyant Dobbelt Wear.

Den særlige cremede formel er ansvarlig for beskyttelsen, hvorigennem læbestift ikke spredes og ikke smurt. Ifølge producenten, løkken hviler på læberne til 12 timer. Temmelig imponerende løfte, men de tror kvindelige kunder?

Ifølge de piger og kvinder, Dobbelt Wear 100% klare opgaven. Men hans modstand er nok for omkring halvdelen af den angivne tid og derefter er nødt til at rette makeup. Behagelig konsistens, ikke tørre huden med en moderat ansøgning.

for øjnene

Vi fortsætter med at tale om farve kosmetik kollektion, og næste i rækken - slagtekroppe Estee Lauder:

 1. Mængden og længden - Overdådig Infinite.
 2. Ekstrem volumen - Overdådig Extreme.
 3. Vandtæt effekt og bøjning - Overdådig Vandtæt.
 4. Bøjning og volumen - Overdådig.
 5. Længde - Dobbelt Wear.

Kontroversiel udtalelse messen køn har udviklet et nyt produkt Overdådig Infinite. Producenten løfter "Drama" volumen og utrolig længde, og op til 10 timers modstand og manglen på klumper under påføring. Mascara fås i to farver: sort og brun.

Når du køber Overdådig Infinite værd at vide om den usædvanlige børste-kam med to slags tænder - korte børster giver volumen og lange børster kam og træk vipperne. For at anvende makeup ved hjælp af en kam nødvendig færdighed - af denne grund, at mange piger ikke kan lide dette produkt. Ti modstand rejser også tvivl - anmeldelser sige om prægning af mascara på de øvre og nedre øjenlåg.

Faktisk adfærd mascara på øjnene især individuelt. Vores øjenvipper kan vokse selv i forskellige retninger, så at sammenligne effekten efter anvendelsen af de to medlemmer af den mere retfærdig køn er forkert. Mascara Estee Lauder, som prisen er 2000 rubler, på ens øjne vil se perfekt, mens andre er ikke bedre end midlerne til massemarkedet. Tja, hvis du kan købe den mini-udgave, men vælge den perfekte mascara, desværre, er vi nødt til at prøve sig frem.

øjenskygge

Fortsat temaet for makeup til øjne, vil vi gøre dig bekendt med en samling af øjenskygge. Den officielle hjemmeside for brand præsenteret:

- Pure Color Envy Defining øjenskygge.

- Pure Color Envy - fem-farvet skygge.

- Pure Color Gelee til våd og tør deposition.

- Shadow Pure Color.

- Pure Color Eyeshadow Duo - dobbelt skygge.

Dobbelt Duo Øjenskygge paletter blev skabt af Tom Pesho. En skygge bør understrege formen, den anden - aktsentrirovat opmærksomhed. Du kan bruge dem sammen eller hver for sig, samt mix og skabe nogen make-up - fra dagens lys indtil mættede og lyse.

Den unikke teknologi af True vision giver luksuriøse flimre skygger ikke rulle ned og falde af.

Det er værd at bemærke, at hans løfter Estee Lauder begrænser. Ifølge messen køn, med skyggen anvendt åbenbart selv fint. Godt skrevet på en pensel, og selv uden bund hold i lang tid. Velvet tekstur, let at bruge format og nem påføring. Der lægges særlig vægt emballage - charmerende tilfældet med pensel og spejl. Sidstnævnte, selvfølgelig, er ikke egnet til at påføre make-up ritual, men det er meget muligt at bruge i løbet af dagen. Nogle shoppere selv holdt skyggerne falder fra en højde og styrtede ned.

fundament

Perfekt hud - drømmen om hele tiden, men selv med korrekt ernæring og drikke regime i ansigtet kan forekomme mørke pletter og små bumser forbundet med hormonelle processer. Der kan ikke undvære maskering og trods de mange forskellige valg af tillid piger og kvinder vandt fundamentet Estee Lauder - Dobbelt Wear Bo-in-Place Makeup.

Fra producent:

- modstandsdygtighed over for 15 timer;

- Semi-mat belægning;

- ikke forårsager akne;

- ikke smurt og ændrer ikke farve;

- ikke pletter tøj;

- duftfri.

Ifølge købere, konsistens på Double Wear helt fortrolig med fundament. Ensartet og udjævner hudens struktur. Modstand er ud over ros, selv i varmt vejr make-up ikke efterlader pletter eller "flyder".

Med hensyn til de ulemper, så er der en mangel på dispenseren fra flasken, og lidt problemer med make-up fjernelse. Neutral gel til vask er usandsynligt at klare Double Wear - der skal være en hydrofil olie eller micellær vand. Egnet fedtet og kombineret hud.

lille sol

Mange fans solarium fortsætte med at overraske dem omkring hendes unaturlige hudfarve. I mellemtiden har en lys nuance af tan giver altid friskhed og udstråling i ansigtet - til dette formål er den bedste pasform Bronzer kompakt pulver Estee Lauder.

Fedtfri og silkeagtig Bronze Goddess struktur giver en lys gylden nuance til din hud. Dette er din personlige sol pakket ind i en luksus "skildpadde" sag.

Shoppere siger vægtløs tekstur og delikat glød, der er tilbage efter applikation. Parret med pulveret er praktisk børste og spejl.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.