Hjem og familieKæledyr

Kennel hoste hos hunde: årsager, symptomer, behandling. Hour dyrlægebehandling

Det ville være forhastet at antage, at kennel hoste kan forekomme alene, hvor store ophobninger af hunde. Det er en virussygdom, som er svært at undgå uden regelmæssige forebyggende foranstaltninger, anvendelse af moderne vacciner. I dag vil vi gerne fortælle dig om funktionerne i denne frygtelige sygdom, til hver ejer havde en idé om det og kunne træffe de nødvendige foranstaltninger i tide.

Generelle egenskaber

Kennel hoste - dette er en af de mest smitsomme sygdomme, der ligner human influenza, ellers kaldes det "adenovirus". Denne sygdom rammer oftest unge og gamle dyr. Sygdommen manifesterer sig i de områder, hvor hunde kan kommunikere med hinanden eller bor relativt tæt. Det er den private sektor, store organisationer, hvor dyrene bor ved checkpoints og er involveret i beskyttelsen af territoriet. Kennel hoste kan afhentes og udstillinger, især hvis dit kæledyr ikke er blevet vaccineret.

grunde

Som vi har sagt ovenfor, er det er en smitsom sygdom, der overføres af luftvejene. Dog kan undertiden diagnosen og behandlingen kompliceres af den omstændighed, at årsagen til sygdommen er blevet en virusinfektion og bakteriel oprindelse. Hvis du opdager de første tegn, men de næste fireogtyve timer er en god dyrlægeklinik, så skal du ikke spilde tid - gå til en læge og udvikle deres tvivl.

Patogener af hunde influenza kan være en anden patogener. Dette kan være en mikroplasma, parainfluenzavirus, reovirus forskellige typer af herpes virus eller adenovirus. Hver af dem har evnen til at mutere og ændre, hvilket også påvirker billedet af sygdommen. Derfor, hvis dit kæledyr er begyndt at vise de første symptomer på sygdommen, ikke udskyde det på ubestemt tid. God hospital for dyr, der kan levere effektiv behandling og hurtigt slippe af med sygdommen.

symptomer

Denne sygdom kan hurtigt trænge ind i kroppen og påvirker alle organer og systemer. Adenovirus kan efterfølges af bakterier og andre infektioner, såsom parainfluenza.

Hvordan virker kennel hoste? Det vigtigste symptom er crackly og tør hoste. Nogle gange ejeren kan beslutte, at et dyr fast i halsen af et fremmedlegeme. Undertiden hoste forårsager regurgitation, på grund af hvad værten kan forvirre symptomet med forgæves forsøg på opkastning.

Imidlertid er diagnosen kompliceres af, at dyret først ligner en meget sund og opfører sig på samme måde. Men mens enhver touch til halsen forårsager hoste.

Det er vigtigt ikke at lave en fejl

Hvorfor vi ikke bliver træt at understrege, at selv-behandling ikke giver et godt resultat, det kræver en god klinik for dyr, hvor dyrlæger vil vurdere status af dyret og arrangere effektive rente? Fordi det skal have en vis erfaring og ved, hvad de symptomatiske manifestationer af sygdommen er karakteriseret.

Dette er primært et tab af appetit og nedsat aktivitet. Inden for få dage efter, at hosten begynder at opgive de animalske fleste feeds, og snart fra dine foretrukne godbidder. Hoste værre for hver dag, og derudover kan der være en stigning i legemstemperatur. De karakteristiske tegn omfatter serøs udledning fra næse og øjne, og hævede lymfeknuder. Dette er et godt tegn: Det betyder, at kroppen kæmper en infektion, han har brug for bare lidt hjælp. Kennel hoste hos hunde kan forekomme på forskellige måder, afhængigt af immunforsvaret og kroppens tilstand. Som enhver sygdom, er det imidlertid meget lettere at forebygge end at helbrede.

forebyggelse

Kennel hoste kan påvirke enhver hund, så hvis du ofte besøger en planteskole eller gå deres kæledyr på en fælles platform, der kommer en masse andre dyr, være på vagt. I fare er dit kæledyr, og når sygt dyr lever med dig i en trappeskakt. Derfor er den eneste facilitet, der garanterer fuld beskyttelse af dit kæledyr - er forebyggende vaccination. Det anbefales at gøre mindst én gang i seks måneder. Men vi må huske på, at de syge og vaccinerede dyr kan, hvis immunitet eller anden grund faldt. Derfor undertiden ganske flygtigt samleje med et smittet dyr, og mødet med den dyrlæge, du har opgivet. Det skal bemærkes, at en hvilken som helst ur dyrlægeklinik er klar til at tilbyde dig et godt valg af kvalitet vacciner, så ingen problemer med det der.

Forebyggende foranstaltninger omfatter ordentlig kost, der sikrer dit kæledyr vitamin og mineral-komplekser, og normal fysisk aktivitet. Hvis du beslutter at få en hund, så en pre-tænke, om du er klar til endnu en udgift. Hver dag, skal dit kæledyr være kød, fisk, korn og æg, mælkeprodukter og grøntsager. Dårlig ernæring svækker immunsystemet, og dermed er smitsom tracheobronkitis også kendt som en sygdom, der vil have en bedre chance for at udvikle sig.

behandling

Hvad skal man gøre, hvis dit kæledyr er allerede syg? Selvfølgelig er det er en nødsituation, men hvor du skal begynde? Først se din læge og få den konklusion, at dit kæledyr er kennel hoste. Behandlingen bør begynde med hunden isoleret. Udskriv ikke det på gaden - indånding af kold luft, vil ikke være til gavn for syge dyr, og vil kun føre til irritation af luftvejene.

Først efter omhyggelig undersøgelse, kan lægen ordinere den mest hensigtsmæssige lægemidler. Det kan behandles med antibiotika, anti-narkotika, immunmodulatorer og vitaminer. Men ud over den medicinske behandling af dyrlægen vil anbefale at fremskynde helbredelse og samtidig lindre tilstanden af dyret.

Støtte aktiviteter

Meget god i denne sygdom hjælp indånding. Ved første øjekast synes det umuligt, men det er ikke tilfældet. Det anbefales at åbne den badeværelse varmt vand 2-4 gange om dagen og vente, indtil rummet er fyldt med fugtig luft. Og så skal du oprette en hund ind i badeværelset. Vejrtrækning i fugtig luft, hunden straks føle sig bedre. Damp fremmer fortætning af slim og reducerer graden af hævelse af luftvejene.

For at bekæmpe infektion krop har brug for styrke. , Dyret nægter imidlertid at spise, og så er du nødt til at sikre dens ernæringsmæssige drikke. Det kan være varm mælk med honning, og fedtfattig bouillon. Det vigtigste - at opfylde alle anbefalingerne fra den behandlende læge, og PET vil helt sikkert komme sig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.