HobbyHåndarbejde

Hvordan at strikke en sweater. Tips til begyndere needlewomen

Strikning - en meget gammel form for brugskunst og meget interessant. Måske den mest overraskende ting ved det er, at i mange århundreder, ting relateret hånd hæklet eller strikning, ikke går af mode, selv om det modsatte, jo bredere udvikle modebranchen end teknologisk bliver sin produktion, den stigende popularitet og interesse er håndstrikkede . Lær de enkle teknikker til strikning og enkle former for parringer kan være hurtig. Alle, selv lunefuld mønster består af en kombination af de mest grundlæggende løkker - facial, vrang og sc.

Hvad kan du rådgive novice strikkere? Enhver teknik er bedre at lære direkte, når du opretter omend meget enkle, men praktiske strikkede ting. Vælg simple model hatte, tørklæder eller tasker, som regel forbundet retstrik, og begynder at udforske denne fantastiske form for håndarbejde. Ved at lære den grundlæggende løkke er strikket, hvilket gør godtgørelser og subtraktion, kan du gå videre til mere alvorlige ting, såsom en bluse eller trøje.

Sådan strikke en sweater? På internettet eller i håndarbejde magasiner kan finde mange interessante modeller med en detaljeret beskrivelse. Vi vil fokusere på de mest basale råd og nogle af de snørklede af strikning, du har brug for at vide, når du kommer i gang.

Så er det meget vigtigt at gøre papiret et mønster kunne lide model, som i løbet af det nødvendige arbejde for at kontrollere. Derefter bør udarbejde en korrekt beregning af løkken for et sæt, under hensyntagen til garnets tykkelse og nåle. For at gøre dette, før både strik sweater operere lille rapport mønster, er det skrabet, glat, og derefter målt ved at relatere mønster målingen er antallet af loops nødvendige beregnes for hver enkelt del.

Enhver model af trøje er tilbage i front og ærmer. Men de kan strikke på forskellige måder. For eksempel er det muligt at forsøge at associere med nåle fra halsen trøje, et enkelt stykke, der består af ryggen umiddelbart før og raglanærmer. Den nemmeste måde - skiftevis strikke tilbage først, derefter en forparten, og efter to ærmer. Det er tilrådeligt at binde på nogle eger Når begge ærmer af forskellige bolde, så behøver ikke at huske nummeret for at tilføje eller trække sting når du strikker hoved. Hvis muffen på manchetten, bundet gummi, så den næste række efter gummi jævnt ringe antallet af loops af muffen bredde ved albuen. Efter gummiet på bagsiden af hylden, og også gøre en ensartet tilsætning af sløjfer i bredde dele i ærmegab.

Hvordan til at strikke en sweater med en høj krave? Hvis du planlægger at strikke kraven separat og derefter syet, kan halsen ikke at runde bruge ubavok og, før han sluttede kraven, bare binde hende hækle. At vyvyazat afrundet hals af sløjferne (1/3) i den centrale del er lukket i samme række, og derefter provyazyvayut gennem en serie af to løkker sammen til skulderbredde.

Hvordan til at strikke en sweater af halsen på rundp? Før arbejde, der kræves for at gøre diagram, hvor der, ud over den normale størrelse, du har brug for at kende omkredsen af porten. Denne værdi er opdelt i seks dele: en sjettedel lå på ærmerne og to sjette - på forsiden og bagsiden. I diagrammet repræsenterer den fire diagonal raglan linje strækker sig fra porten. Langs disse linjer bliver nødt til at tage højde. Tilføj sc sløjfe eller provyazyvayut en tre. Når raglan strik linje vil fuldstændig opdeling strikning, og hver del (forside, bagside og ærmer) dovyazyvayut separat.

Sådan binde en farverig trøje? For strikning striber eller dekorative formål garn af forskellige farver. Smuk tekstur opnås, hvis før du begynder at sy i en enkelt tråd af farvede længder af garn og derefter at vind dem til en kugle. Få kaotisk mønster af strimler af forskellige bredder og længder.

Start af gennemførelsen af en strikket model, du skal tage højde for den ene sandhed. Den smukke ting sker kun i tilfælde, hvis du gør det meget nøje, konsekvent, at holde den nødvendige teknologi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.