Intellektuelle udviklingMystik

Break spejlet: hvorfor og hvad man skal gøre? folkemusik varsler

For de fleste mennesker, spejlet er et fælles emne af interiøret, som er stort set ikke givet megen betydning. Men vores forfædre giver ham magiske kræfter. For dem var det en portal til en anden verden, som under alle omstændigheder ikke kan opdeles. Med et spejl associeret flerhed af poletter og overtro. Nogle af dem har overlevet. Lad os overveje, hvis du bryder et spejl - til hvad? Og hvad man skal gøre i denne situation?

Historien om viljen

Hvorfor er det nogen overtro? Og er det vigtigt at vide, hvornår at bryde spejlet: hvorfor og hvad man skal gøre?

For at besvare disse spørgsmål, så lad os vende os mod historien. For første gang præsentere et glas spejl, som har en tin lag, er forbundet til kviksølv stammer et sted i 1300-tallet, i Venedig. Dygtige håndværkere nød stor respekt. Zerkalschik - på det tidspunkt, lød det stolt og ærefuld. Imidlertid er fremstillingen af det hemmelige holdes fortrolige. Derfor spejlet var en luksus. De solgte det til en formue.

Selvfølgelig er det ikke alle havde mulighed for at købe det. Men hvis du køber et spejl, derefter behandlet de ham meget omhyggeligt.

Da den fremstiller hemmelighed ikke blev afsløret, har de gamle folk ikke forstå, hvordan refleksion opstår. Det er derfor, de tilskrives magiske magt spejle. Folk var overbevist om, at de havde set spøgelser, ikke dig selv.

Disse punkter danner grundlag partikeldannende overtro. Folk tror på sådanne varsler og vidste godt, hvis du bryder et spejl: hvad og hvad man skal gøre for at afværge ulykke.

Hvad er de skjulte farer?

Wise forfædre spejlvendes forbundet med porten til underverdenen. De troede, at hvis de er åbne, kan du ikke kun lære mange sakramenter, men også tiltrække alvorlige problemer. Selv en lille spejl, ved et uheld brudt, kan føre til en række ulykker. Det er, hvad de siger folkemusik varsler indsamlet over mange århundreder.

Healere sige, at spejlet har evnen til at absorbere energi og ophobes det. Samtidig det ophobes og den positive og negative energi. Det er derfor, tryllekunstnere hævder, at de skarpe stykker en person, der så dem reflekteret, kan trække vitalitet. Med dette i tankerne, er du nødt til at huske hvad de skal gøre, hvis du bryder et spejl derhjemme. Vigtigst - ikke se på det.

Samtidig farligt ikke kun brudt, men den krakkede spejlet. Dette bør erindres kvinder i en håndtaske, som næsten altid er kosmetik. Utilsigtet påvirkning kan forårsage en revne. Og det er en portal, hvorigennem den oplagrede energi spild.

Hvad gør man hvis man bryder et lille spejl eller revnet? I intet tilfælde ikke se på det. Og uanset hvor ked af det, skal du rense det op med det samme.

negative tegn

Lad os prøve at forstå, hvis du bryder et spejl, hvorfor og hvad man skal gøre?

I århundreder, der var mange forskellige trosretninger. At have overlevet følgende funktioner:

 1. Hvis huset ved et uheld brød spejlet, så over de næste 7 år, alle husstande vil ledsage fiasko.
 2. Kig i revnet refleksion - at tiltrække en lang række sygdomme i kombination med modgang.
 3. Breaking spejlet i små stykker, du bringe over hans familie problemer. Den mest forfærdelige af dem - er død af en relativ.
 4. Antikke spejle indhyllet i en masse mysterier. Og ingen kan trygt sige, at de er "set" i fortiden. Efter at have besejret dem, kan du bringe det største besvær.

positive overbevisninger

Der er dog ikke kun negative tegn. Gennem århundreder, og har akkumuleret en masse positive overbevisninger. Derfor er det kun det afhænger af dig, i hvilke at stole på, og hvad de skal gøre, hvis du bryder et spejl derhjemme.

Tegn, der bærer i sig selv de positive aspekter:

 1. Slog spejl frigives fra de negative, alvorlige forbandelser og vrede. Det er ikke længere i stand til at gøre meget skade. Flow dissiperes negativ.
 2. Hvis spejlet er brudt i stykker, tælle dem. Ulige betyde en hurtig bryllup i huset.
 3. De fleste eksperter anbefaler at bryde spejlet, hvor lang tid du ser den syge. Dette vil slippe af med det udtryk i en maske af pine og lidelse. Den nye spejl er nødvendigt at se med et smil og i godt humør. I dette tilfælde vil healing komme meget hurtigere.

Hvordan skal man behandle med en brækket spejl

Nu, se på, hvordan siden gammel tid til i dag anbefales at tage den ulejlighed. Med andre ord, vi forklare hvad de skal gøre, hvis du bryder et spejl derhjemme.

Dine handlinger bør være som følger:

 1. Må ikke samle stumperne op i hånden. Husk, at du kan skære dig selv. Set fra overtro: røre fragmenter, du tiltrække negativ energi. Brug en kost og fejebakke. Så gælder støvsugeren.
 2. Wrap stykker i mørke stof eller folie. Først derefter kan du smide dem i skraldespanden. Denne enkle ritual at rydde alle negativ energi.
 3. Må ikke slip brikkerne, så de ikke nedbrydes i mindre stykker. Det menes, at en brudt spejl kan vække mænd aggression. Derfor skal du ikke forværre situationen.
 4. Hvis du tror på overtro, må vi huske, hvis du bryder et spejl, hvad de skal gøre. Bøn - er den stærkeste beskyttelse mod enhver modgang. Derfor under rensningen af de fragmenter, læste for sig selv nogen af dem, du kender. Suit selv bønnen "Fadervor ...".
 5. Fjern affald bør synderen. Hvis spejlet er brudt barn, rengøring falder på sin mor eller gudmor.
 6. Må ikke under nogen omstændigheder, se den knækkede eller revnede spejl.
 7. Det er ikke sådan en ting bør holdes. Selv hvis han er en familie arvestykke. Broken spejl bør kasseres på grund af alle de ovenstående anbefalinger.
 8. Køb en erstatning. Selv hvis du brød et lille spejl og unødvendig, købe en ny.
 9. Smile. Og det bedste grin. Det er overraskende, men det er en fantastisk måde at tage problemer.

farligt spejl

Om dem bør vide. Ifølge legender, der er en særlig type af spejle, der anses for farlige.

Disse omfatter:

 1. Vintage. De er meget smukke og beundringsværdigt. Sådanne spejle ændres mange ejere. Og ingen ved, at "har set" det i hans levetid.
 2. Et spejl, der reflekterer sengen. Energi af emnet vil aldrig være positiv. Derfor, hvis dit spejl ligger overfor sengen, skal du sørge for at pereveste det. Du kan lukke det om natten sagen.
 3. Et spejl, hvor månen reflekteres. Denne post bare mætte den negative energi, især under fuldmåne.

Hvad gør man med farlige spejle?

Vi gennemgik de bevarede tegn. Hvis du bryder spejlet, hvad de skal gøre i denne situation, nu ved du.

Men hvad så med de ovennævnte farlige genstande? Healere siger, at sådanne spejle kan rengøres.

Til disse formål, skal du fikse kvist med Helligtrekonger festlighederne. Fugte den i det hellige vand og efteråret pasning reflekterende overflade. Så kan en ren klud. Lægges i det hellige vand og omhyggeligt vaske hele overfladen. Under dette ritual er nødvendigt at læse bønnen "Fadervor".

En sådan manipulation kan gentages hver sjette måned. I dette tilfælde vil du ikke være bange for nogen spejl.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.