Intellektuelle udviklingMystik

Se regnbuen: et tegn, en beskrivelse af

Folk siger, at alle nuancer af regnbuen repræsenterer en manifestation af den guddommelige essens. Rød, for eksempel - et symbol på Guds vrede, og orange - kærlighed. Gul - et tegn på generøsitet. Grøn symboliserer håb og blå - tilgivelse. Blå farve - et tegn på fred, og violet - af storhed.

Tænk "handler ikke om" er kontraindiceret!

Da det viste sig, i vor tid, er der stadig folk, der drømmer at se regnbuen - et tegn, siger de, godt ... Det er sandt! Se regnbuen - heldigvis. Pragmatisk-orienterede personer mener ikke, det er nødvendigt for at gøre et ønske, eller simpelthen ikke ved om en sådan mulighed, mens vores forfædre troede dette fænomen skæbnesvangre tegn og behandle sit udseende meget alvorligt.

Af den måde, alle de samme ordsprog siger, at en mand, der måtte passere under buen af regnbuen er at holde styr på dine tanker og følelser, du ikke ved et uheld slået hvad der ikke skal. Det er især farligt at tænke "handler ikke om" udseendet af regnbuen når de ledsages af et tordenvejr.

Hvad kunne være bedre opdeling af regnbuen?

Teknikken med ønske er enkel: at bringe liv materialet (fx vedrørende økonomisk gevinst) drøm, er det nødvendigt at passere langs kanten af regnbuen, og hvis det tilstræbte formål ikke er relateret til omfanget af penge, i midten. Især glad vil være de dødelige, som forudsagt de gamle vismænd, som vil være i stand til at se regnbuen (underskrive hinting moderne menneske at ændre vejret, i oldtiden blev ofte opfattet som en "kys" højere væsener) om vinteren.

Ifølge gammel legende, vises en regnbue når englene ønsker at komme ned fra himlen, og en mand, der har set, hvordan det himmelske Bridge (den anden navn af regnbuen) rører jorden, kan ikke i tvivl - englene tæt og vil ikke være i stand til at nægte ham at udføre hjerte ønske. Dette er essensen af magi.

Hvis en regnbue er delt - lige nok til at gøre et ønske og tålmodighed - alt det du spørger, skal du sørge for at fejre. For en opdeling af regnbuen, i udtalelsen fra den gamle slaver, var der ingen afstande og forbud - dens magt burde være nok for realiseringen af de mest uvirkelige drømme. Men kun de mest fortjener død skænket den ære at se en dobbelt regnbue. Sign, der er forbundet med det, lover happy ending ufærdige sager og held og lykke i alle dine bestræbelser.

Rainbow øjne forskere

Moderne prognosemagere tro en dobbelt regnbue forvarsel om en forestående storm.

Fra et videnskabeligt synspunkt regnbue - syv farver ligner regelmæssig optisk meteorologiske luftspejling bue opstår i våde områder, belyst af sol stråler. Rainbow bue, ifølge forskerne, er resultatet af brydning af lys fra solens stråler i dråber af vand.

folkemusik overbevisninger synes, at forskerne til noget. Se regnbuen på himlen - et tegn, lover forandring i vejret, fortæller nogen af dem. Men ikke alle kloge hoveder ville vove at vise en regnbue finger, fordi godt, meget dårligt varsel.

Vis den regnbue finger, fra synspunkt af folks vismænd - der stadig gøre det himmelske kontor for at en skuffelse og en kæde af forskellige andre problemer. Det er bedre at lydløst fremsætte et ønske og vente på, at passere.

Hvordan til at forudsige vejret over regnbuen

Du behøver ikke at være en meteorolog. Det er nok til at huske nogle enkle regler:

 • En regnbue dukkede op i morgen (men ikke senere end middag) - til regn. Der er endnu et tegn: at se en regnbue i aften - til det gode vejr.
 • En regnbue viste sig og forsvandt med regn efter det - til de fredfyldte dage. Hvis regnen i lang tid er gået, og regnbuen alle omkostninger - dårligt vejr kan ikke undgås.
 • Flere regnbuer dukkede op i regnen - himlen rydder ikke op i løbet af få dage.

negativ kilde - folket

Flimre udsendes regnbue sig selv ikke bære en negativ, snarere det modsatte: at give positiv energi, som udelukkende kan bruges til konstruktive formål.

Esoterik se på det som en gateway til en parallel verden, og i en af de bibelske lignelse er en utrolig smuk naturlig fænomen kaldes et tegn på afslutningen af de vanskelige tider. For at regnbuen ikke bliver en kilde til problemer, folk i kender siger, et must, hvis du er i nærheden, at overholde forbuddet er kun én - Tænk ikke på de dårlige og ikke ønsker ondt at hans nabo.

Se regnbuen - held eller overtro?

Nogle nationer, bekendende hedenskab, blev betragtet som en regnbue slags advarsel fra guderne (du vred os!) Og så det som en bro, der går fra jorden døde. I gamle dage, er der flere overtro:

 • Shallow bue lav "hænger" over jorden - før regnen.
 • Rainbow stejlt buet og "hænger" high - tørke.
 • Jo mere det grønne - jo længere det vil regne.
 • Hvis slog med gul sløjfe - ryddet op.
 • Hvis den røde bjælke hersker - til blæsevejr.
 • Lørdag regnbue - et tegn på forværring vejrforhold.
 • Se regnbuen uden regn - et advarselsskilt af vinteren. Hvis en regnbue optrådte, men det var ikke regner, betyder det, at luften er mættet med iskrystaller, og fra vinteren kan ikke undgå.
 • Det siges, at på steder, hvor enderne støder den himmelske bro, skatten er begravet. Næsten alle nutidens skattejægere, vel vidende, at uanset hvad en regnbue ikke understøttes også tror på denne smukke tegn.
 • Kvinder, der ønsker at blive gravide en søn, må finde det sted, hvor den himmelske paletten stammer.

Lovers finde en regnbue bro til lykke, så de bryllup haller og telte er dekoreret med en bue af farvede perler eller bånd, der minder om en regnbue - et symbol på en stærk familie og et langt og lykkeligt ægteskab.

Selv folk, der er meget langt fra de overtro for erhvervet, såsom piloter, mener, at ved at flyve regnbuen, vil modtage nøglen til brugen af deres interne ressourcer.

En regnbue er god, men to - bedre

For enhver overtroisk person til at se to regnbuer - et tegn, som du kun kan drømme om. Uanset ønske, uanset hvor fantastisk det kan lyde - skal være opfyldt! Selvfølgelig forudsat, at der efter udførelsen er ikke skadeligt for nogen.

De tidlige kristne så i regnbuen symbol på Guds tilgivelse, de troede, i henhold til menneskeheden, at folk er tilgivet, og syndfloden bliver aldrig. Kunstnere siden middelalderen elskede at skildre det guddommelige trone i form af en regnbue, og dannelsen af de tre primære farver "himmelsk bridge" - blå, rød og grøn - kombineret med behovet for at huske og dele historier om efterkommere af universel oversvømmelse, en verden storbrand og en ny jord. Alle farver kristne troede påmindelse om de syv sakramenter og de syv gaver Helligånden.

Rainbow - en sollys

Rainbow kan kun opstå på tidspunktet for passagen af sollys gennem regndråber. Måske er det derfor med fremkomsten af hendes glade følelser er født. Se en regnbue - et tegn på enden af oversvømmelsen. Det oplevede sin Noah, da han forlod Arken og satte foden på fast grund.

"Sunny" (eller champignon) regn, der går forud for fremkomsten af regnbuen, vores forfædre troede nøglen til en stor formue: forretningsfolk regner med rentable handler, i kærlighed - et langt og lykkeligt ægteskab, gravid - på lys arbejdskraft, de ældre - til et godt helbred, og militæret - om fremme.

Ifølge relaterede regnbue mystiske tegn, kan i løbet af hendes udseende ikke svømme (der er en risiko for at drukne), og forsøge at passere under den "bue" - den mand, der vil være i stand til at gøre det, bliver til en kvinde, og en kvinde, henholdsvis i en mand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.