Intellektuelle udviklingMystik

Andrew: værdinavn for livet

Hvert navn har en enestående forhold, der påvirker positivt ejeren eller omvendt. I denne artikel vil vi lære, hvordan navnet var Andrew, værdien af navn og dens virkninger på mennesker.

Det kom fra ordet "Andros", som fra gammel græsk oversætter som "modig, modig, modig mand." Så folk begyndte at kalde navnet på deres børn efter vedtagelsen af kristendommen, før den blev fordelt kun i Byzans. I Rusland var der en opfattelse, at levetiden skytsengel vil beskytte en person, hvis navn er Andrew.

Betydning af Baby Names

Fra en tidlig alder drengen er meget aktiv og opfindsom. Han elsker udendørs spil og er i stand til at lange løb rundt i huset. Men hvis du overtager en fascinerende ting kan være meget flittige og god tro arbejdere. At blive en elev, der deltager i alle aktiviteter og med det fulde ansvar for at lave lektier, men er horoshistom. Altid beskytter de svage mennesker og ikke lider uretfærdighed. Han var meget lydhør, positiv, udadvendt og vittig. Derfor, i den kreds af venner i sjælen - Andrew.

Navn værdi for den erhvervsmæssige virksomhed

En mand med samme navn - er meget dygtige. Det kan være en skuespiller, en kunstner (hvis det er født om vinteren), komponist, sanger, vil lykkes videnskaben (det er lettere at opnå, hvis født i efteråret). Andrew er meget forsigtig og målrettet, så kan være en stor forretningsmand. Hvis denne mand til at fornærme, er det ikke lang tid at tilgive og kan give en god kamp tilbage. Han kan lide at være centrum for opmærksomhed. Blandt kolleger og venner en af de mest pålidelige er Andrey.

Betydning af navnet for familien

Personlige liv Andrei særpræg. I sine relationer med kvinder har den ulempe, at ustabilitet: det kan nemt ændres én efter én, uden at føle sig skyldig. Mødtes med sympati, bestræber sig på at behage hende i alle detaljer. Hans kone vil gerne se en udgående, aktiv og interessant person, med hvilken der er altid noget at snakke om. Men hvis du opfylder hans eneste elskede og gifte sig med hende (hvilket er normalt ganske sent), er det let at krydse deres useriøst adfærd i fortiden (i forhold til damerne) og bliver utrolig omsorgsfuld mand og far.

Hvad holder navnet på mysteriet om Andrew?

  • Planet Uranus er opkaldt efter protektor.
  • Farve - stål, lilla, dyb rød, mørk brun.
  • Mineraler - ametyst og rav.
  • Totemistiske plante - gran.
  • Totemdyr - en los (reed).

Navn Andrew var følgende berømtheder: A.Rublev (maler i Rusland), A.Trubetskoy (Prince) og Folkets kunstner USSR A.Goncharov, vidunderlige skuespiller A.Mironov, komponist (sanger og tv-studievært) A.Makarevich og mange andre.

Hvad er mere værdi ved navn Andrew? Medium fit piger med navne som Valery, Antonina, Alice, Veronica, Angelica, Lyudmila, Natalia, Alina, Maria, Dean, Larissa og Galina. Komplekst samspil med Oksana, Irene, Zoe, Catherine, Jana, Barbara, Vera, Olga, Victoria og Anna.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.