Intellektuelle udviklingMystik

Hvad er de magiske elementer og hvordan de arbejder

Ikke kun børnene fortrylle alle mulige magiske genstande. Selv voksne afholdt i hjerterne hos mennesker kan beklage, at han ikke har nogen tryllestav eller mere, ved et mirakel, i stand til at løse presserende problemer. Der er ikke noget nemmere end helt benægte det magiske, men meget mere interessant at finde ud af og forstå, hvad det er værd at tro.

Hekseri som profession

I oldtiden, hver respekt guvernør havde helt sikkert blandt domstol troldmand. I samme kategori falder og kristne præster, som den eneste "eksperter" at undertrykke alle mulige magiske list.

Passion mystik mennesker med tiden og ikke bestået - og nu i næsten hver by eller landsby har en psykisk heks eller i det mindste klassiske vendehoved, som behandler sammensværgelser, gad tager skade. Magic elementer på samme tid spiller en vigtig rolle: krystalkuglen, en mystisk krystal, der bestiller. I samme kategori efteråret og mirakel-arbejdsforhold ikoner.

Magic elementer af de myter, legender og eventyr

I de fleste tilfælde er der tale om drømme, hvor presserende problemer er løst nemt. Støvler, løbere eller flyvende tæppe leveret til det ønskede sted, magic dug foder, i hvilket tilfælde forsikre stav eller ring, usynlig tjener genie fra kanden og prinsesse frog.

Det er vigtigt, at sådanne historier har stort set alle nationalitet, kan det hævdes, at denne universelle kvalitet, at drømme, at ethvert problem ikke løser det hårde arbejde, og særlige poster. Magic magiske tricks, ikke begrænset til svær rammer for fundamentale love i universet, er et ideelt instrument til at nå personlige mål.

I dette tilfælde kan opdeles i kategorier arsenal troldmand, klassificere og organisere virkeligheden og kan ikke tages ydeevne i betragtning, vil analysen hypotetiske.

artefakter

Hvis vi betragter de magiske elementer på magt og bruge den stil, det er værd at nævne blot artefakter. Hvordan adskiller de sig fra alle andre objekter udstyret med magiske kræfter?

Der er to diametralt modsatte synspunkter, som hver især kan betragtes korrekt.

Antag, at vi taler om spejlet. Hvis dette artefakt-opsamling magt i universet, er det sandsynligt - genstand for søvn, der arbejder på det princip, hangarskibe batteri. Den bruges ikke til utilitaristiske formål, ved siden af ham, ikke klæde sig om bolden og ikke får bedre makeup.

Men hvis det er en aggressiv artefakt aftrækker vitalitet levende væsener, er det mere logisk at lige regelmæssigt forelagt dem en energikilde. Dette afspejler den praksis, offer, som ofte bruges til opladning artefakter.

amuletter

Relaterede artefakt magiske egenskaber af objektet - det er den amulet, som ofte har en "personlige indstillinger" til ejeren. Moderne producenter insistere på, at det er håndlavet og egnet til den fremtidige ejer kan skabe virkelig arbejde magiske genstande i denne kategori.

Amulet kan være alt: Housewares, en del af tøj, smykker eller et uheld faldt i hænderne på den "heldig billet." Det vigtigste, at dette formål var til stede ved en overraskende gunstige omstændigheder. Det menes, at på denne måde held og lykke amulet butikker og på de rigtige tidspunkter til at dele med sin herre, at magi.

Således kan charmen være fysisk eller specielt fremstillet med specifikke mål. Forskellig praksis i emnet kan bruges til enten at nå bestemte mål, eller som beskyttelse mod magiske angreb. På samme charme som artefakterne er for nogle specifikke formål, det universelle kan kun betragtes magiske værktøjer generalist - en stav eller ring.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.