Intellektuelle udviklingMystik

Hvad kunne hjælpe penny under hælen?

Det ser ud til, Nickels mønt i dag har mistet sin værdi, fordi at få noget af en sådan værdi ikke er mulig, og det er kun en symbolsk mønt. Men ikke alle er så simpelt. Grisling kan ikke kun spare på eksamen, men også til at helbrede en mand!

Alle studerende er godt klar over , at du har brug for, for at kunne bestå eksamen. Det har brug for et par dage før en vigtig begivenhed ikke at bade, og mænd ikke barbere. Inden vi går i seng en lærebog eller notebook er nødvendigt at sætte under hovedpuden, at viden bogstaveligt sprang i hovedet. Om natten før overgivelsen kigge ud af vinduet ved midnat afsløre zachetku og højlydt kalder bolden, lykke, fem - der har begge dele. Yell lidt, er det nødvendigt at lukke deres uddannelse dokument og lydløs søvn. Det menes, at det skulle give et godt estimat på eksamen. Og, selvfølgelig, gemme penny test under hælen. Sætte det skal være i skoene var det under hælen. Der kan være en logisk spørgsmål, under hvilke hælen sætte en Nickle. Nogle siger, at det er nødvendigt at venstre. Andre mener, at det er ikke så vigtigt. Men det er den ene fod, hvor der er mønter, du har brug for at krydse grænsen af publikum. Først efter alle disse manipulationer alle de studerende arbejde. I zachetke vil stå en fremragende mærke!

monumenter

Disse overtro studerende, synes det, vi har altid troet, og en nikkel under hælen var uændret talisman enhver studerende. Det havde smag og billedhuggere, der besluttede at udødeliggøre denne mønt. For eksempel i Rusland er der tre monumenter krone, som er beliggende i Moskva, Nizhny Novgorod, samt dronningen. Og så de studerende ikke lades i stikken, og ved hjælp af disse mønter til deres fordel. Så for eksempel, om, hvad mærke vil være på eksamen på moskovitiske kan vide på forhånd. Du skal blot smide en mønt i midten af den store nickle monument. Hvordan det vil være tæt på det mest centrale punkt, vil så tæt på top fem være studerende. Hvis vi ønsker at videregive sessionen uden haler, skal du Kopeck mønt for at få det til universitetet, hvor den studerende lærer (navnene på alle universiteter i Moskva skåret på en granit plade). Må ikke bære en krone under hælen og de studerende kan være dronning, fordi der er også en stor mønt, tabet af som kan passere sessionen uden problemer. I Nizhny Novgorod, monumentet ligner en mandehul, men at det er ikke mindre interessant.

behandling

Penny under hælen er ikke kun nyttig for dem, der ønsker at bringe held og lykke. Det kan også hjælpe folk, der lider af ligtorne. Nu, denne metode er ikke så almindeligt, men før i tiden var meget udbredt. På den rødglødende kobber mønt dryppede stearinlys fedt og henstår i en vis tid, indtil det dannede en grøn salve. Dette værktøj og placeres på ømme punkt. Af den måde, metoden var ganske effektiv og effektiv.

forøgelse af rigdom

Bøderne kan også hjælpe en person til at øge staten. Sætte en krone under hælen i dette tilfælde er det ikke nødvendigt. Her er det bedre at gøre følgende: Sæt en håndfuld mønter foran et spejl, så de kommer til udtryk i det. Det menes, at dette er mindst to gange vil øge indtægterne. Det er også godt at få din Dimes maskot. Det skal altid bære i din pung og aldrig give en fremmed. Ifølge legender, vil denne mønt beskytte en person fra at stjæle rigdom og tankeløse affald.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.