HjemlighedKonstruktion

Moderne lyd-absorberende materiale

Bor i en moderne by har en negativ indvirkning på sundheden. Konstant stress, dårlige miljøforhold og regelmæssig støj kan fratage hvile. Det øgede niveau af angst afspejles på den psykologiske tilstand af mennesket. Derfor udbredte lydabsorberende materialer.

Denne type materiale består fordelagtigt af en svamp og opskummede komponenter. De er på grund af porøsitet af strukturen, ikke afspejler lyden og absorbere det ind i sig selv.

Anvendelsesområde

I dag, mange bruger akustiske isoleringsmaterialer til industrielle, bolig, kultur og underholdning faciliteter samt for biler.

Bilerne ofte sammen med støjdæmpende materialer anvendes vibrationsdæmpende produkter.

I industrielle miljøer lydisoleringen monteret i henhold til statslige standarder præciseret for arbejdsmiljøer.

Lyd-absorberende materialer er almindeligt anvendt i konstruktionen af forskellige sportsanlæg. Aktiv bevægelse og strejker på sportsudstyr og træning med bolden skaber en karakteristisk lyd baggrund. De dataområder anvendte dræbende og stødabsorberende materialer, som kan godt absorbere forskellige bølge.

Lydisoleringsmaterialer anvendes til bygning, der opererer med akustiske anordninger. Denne lydstudier, koncertsale og biografer.

Desuden er lyd-absorberende materiale, der anvendes til boliger. Under opførelsen af moderne huse ofte lagt kvalitet isolering ikke særlig høj. Det er derfor nødvendigt at træffe yderligere foranstaltninger for at forbedre det, for at gøre det behageligt ophold.

Typer af støj og isolering

I hvert tilfælde anvendes et specifikt materiale. Dens udseende afhænger af typen af støj. Der er tre typer af støj.

1. Luftfartøjer støj skaber forskellige husholdningsapparater, maskiner og højt samtaler. For at beskytte mod denne form for lyde effektiv flerlagede isolering af loftet. Det kan være bløde fibrøse materialer af mineraluld og glasuld. De lægges i rammen systemer og arkiveres med gipsplader. Også drage fordel af luft støj kan lofter og akustiske lofter, som har lydabsorberende effekt og er helt miljøvenlig.

2. Shock støj følte når det udsættes for overlappe. De kan forekomme i løbet af reparationsarbejdet, og spil til børn. I dette tilfælde kan bidrage til lydabsorberende paneler til loftet med et særligt lukket cellestruktur. Også forskellige porøse materialer, men de skal lægges på gulvet, og sænk derefter rummet loft vil være beskyttet mod støj. Dette kan gælde kork, gummi substrater, et kompositmateriale eller polystyrenskum. De vigtigste ting - er at skabe et flydende gulv, der består af flere lag.

3. Strukturel støj skabt, da de vigtigste bærende konstruktioner er forbundet uden støj isoleringsmaterialer. Så lydeffekten vil blive fordelt i hele bygningen, uanset forekomsten af kilden. Med denne form for støj er meget vanskeligere at håndtere. For at beskytte de bærende strukturer af fuger skal købes dæmpning. Dette kan være et elastomert materiale, eller glasfiber vibroacoustic fugemasse.

Lydtætte materialer

For effektivt at løse de forskellige akustiske støj i tre retninger - lofter, vægge og gulv - anvendelse af en anden lydabsorberende materiale. For vægge, sådan beskyttelse er særlig vigtig. For eksempel i panelet huse gennem vægge trænger hovedstolen af støj, selv stille hørte en baby græde. Dette fører til en ubalanceret tilstand og konflikter med naboer. Derfor oftest til lydisolering af vægge anvendes tykke lydabsorberende paneler.

Afhængig af graden af materiale stivhed udsender:

  1. Bløde materialer til isolering. Deres grundlag er uld, glasuld, filt eller jute. Absorptionskoefficienten - 70%. Fordel - lille volumen vægt - 70 kg / m3;
  2. Halvstive materialer. Denne komprimerede mineraluld eller glasfibre i form af plader. Eller cellulære materialer i sin struktur (fx polyurethan). lydreduktion index - 50-75%. Volumenvægt - 80-130 kg / m3;
  3. Faste materialer. Deres base suspenderes eller granuleret mineraluld. Lydabsorption - 50%. Rumvægt - 400 kg / m3.

Støjreduktion "sandwich"

Lydabsorberende materialer i sådanne systemer er anbragt flerlaget. Det vil sige, design består af hårde lag på ydersiden, tætte og bløde indeni.

Hårde lag kan fremstilles af plader eller ark af gipsplader. I dette tilfælde, lydisolering er direkte proportional med massefylden. En stram blødt materiale virker som en lyddæmper. Det er allerede nævnt glasuld eller andre materialer med en fibrøs struktur. Materialetykkelsen er sædvanligvis ikke mindre end 5 cm. Materialet skal fylde rummet inden for mindst halvdelen.

Hvad er de lydabsorberende produkter

Der er mange færdiglavede lydabsorberende produkter. F.eks paneler. De anvendes til alle former for beskyttende skærme til lydisolering af rumfladernes. Panelet består af en ramme, inden for hvilken en særlig lydabsorberende indsats placeret. Dette insert omfatter en støjdæmpende elementer af aluminium skum eller sintermetal.

I arsenal af materialer til de anti-støj lyd-absorberende hegn præsenteres. De er lavet af beton, bølgepap, og kan være en konkret hegn. Monolithic hegn er lavet af blokke af sten eller mursten. Konkrete hegn er installeret meget hurtigt og har en høj funktionalitet. De kan være lavet af dekorative beton. Støj hegn egenskaber af bølgepap eller monolitisk beton svagere. Men de er mere overkommelige.

En god måde at eliminere virkningen af støj indendørs er en lyd absorberende dør. Indvendige døre i lejligheden fungerer som en termisk og shumoizolyatora. Effektiv isolering dørudformninger består af følgende vigtige faktorer:

- Dør materiale: glas skær, massivt træ, stof med et fyldstof.

- stof design: foldning, skydedøre, folde.

- en perfekt tætning af døren modul, som giver den nødvendige tæthed.

resumé

I dagens marked udgør en enorm mængde penge for at eliminere støj. Disse er de anvendte både indendørs og udendørs materialer. Så du bør virkelig tage en ansvarlig tilgang til spørgsmålet om støj isolering. Efter korrekt udvalgt og installeret lydabsorberende materialer er i stand til at bevare en rolig og komfortabel atmosfære i ethvert rum.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.