HjemlighedKonstruktion

Betongulve på beacons. Installation beacons til gulvet afretningslag

Under opførelsen af et privat hus eller renovere en lejlighed er meget vigtigt skridt i pudslag, der har til formål at tilpasse overfladen forud for topcoat.

Betongulve på beacons

Installationsprocessen beacon som forberedelse til udjævning gulvflader er en kompliceret og meget ansvarlig kræver den maksimale grad af nøjagtighed og en streng sekvens af handlinger.

På vil blive installeret beacons under gulvet afretningslag hvordan man kan rette, afhænger direkte af kvalitetsniveauet for fremtidens overflade og dermed, ydeevne og udseendet af den planlagte dekorative gulve.

Hvad er den rolle fyrtårne i byggeprocessen?

Med uanset hvor flittigt udført generelle konstruktion arbejde for at sikre, at overfladen af de plader var perfekt, og de ville have en strengt vandret arrangement, er det næsten umuligt. Der er altid en lille forskel i højden. Desuden er det ofte nødvendigt at udføre et vist niveau af imprægnering, isolering eller anlægget af varmeanlæg "varmt gulv". Under alle omstændigheder, de "efterbehandling" af overfladen, som vil blive direkte dækket dekorative belægninger, er på et niveau lidt over fundamentet.

Selve proceduren nivellerer gulve ved fremgangsmåden til fyldning (eller påfyldning) bånd kræver en separat detaljerede overvejelser - her der er så mange forskellige nuancer, fra overfladen af substratet præparat, slutter med valget af formen og den krævede andel af opløsningen.

Men her er, hvordan man sikrer, at de genererede overflader er helt vandret? For at besvare dette spørgsmål korrekt, er det nødvendigt at få bedre bekendt med udnævnelsen system fyrtårne.

I sin kerne, cementgulv på beacons er ikke andet end et sæt skinner, der er monteret på en strengt kalibreret niveau. De tjener som en god reference for oversvømmelse køn arbejdstager, og uundværlige teknologisk udstyr, forenkler ansvarlig og omstændelig proces.

Generelle principper for installation af beacons

For at installere beacons til gulvet afretningslag var mest kvalitativt udførte, er det vigtigt at overholde de to vigtigste betingelser:

  1. Præcis kæmper for at undgå det niveau nul.
  2. Streng overholdelse af ønskede afstand mellem skinnerne.

nul niveau

Hvis du ønsker at give hældes støbt gulv er virkelig en høj grad af styrke med henblik på så meget som muligt for at forlænge levetiden, bør dens tykkelse på de smalleste afsnit gøres ikke mere end tredive millimeter, fordi det er sådan en værdi anses for at være ideel til nul afstand.

Nogle af arterne (f.eks tørre gulv afretningslag beacons) kræver et meget tykkere lag - fra halvtreds millimeter.

Hjørnerne, der er visuelt synes alt for høj, et mærke lavet på væggene i regionen, siger halvtreds centimeter fra gulvniveau.

Med hjælp fra gidrourovnya eller bygge niveauer, linealer, bør disse mærker flyttes rundt langs kanten væggene i rummet. Denne proces kan stærkt forenklet og fremskyndet, hvis der er en høj kvalitet laser niveau.

Fra denne linje trukket vandret og skal måle afstanden til gulvoverfladen på hver af sektionerne af vægplads, registrering resultatet. Det sted, hvor denne afstand er minimal, bør tages som det højeste punkt på gulvet.

Det punkt, der skal identificeres for at gøre et mærke over gulvfladen ved cirka tredive millimeter (den maksimale tykkelse koblere). Fra det, som i det første tilfælde, bør der være en strengt vandret linje rundt om bymuren. Denne linje vil være "nul" baseline.

For at sikre, at alt blev gjort korrekt, skal du kontrollere ordet niveauer i midten af rummet - der er tilfælde derude, det er højere end væggen.

En check er lavet i en række steder ved hjælp af anstrengt på de grundlæggende linjer af nul ledninger. Hvis midten af rummet sats vil være højere eller den samme som tykkelsen af den hældte pudslag er for lille, bør nullinjen bevæges op til den ønskede afstand.

Hvordan til at planlægge retning af fyret, og afstanden mellem dem?

Som regel et fyrtårn linje lagt langs lokalerne, i retning af de kommende casting afretningslag.

Fra væggen første og anden parallelføring det placeres i en afstand af højst tre hundrede og en halv millimeter af hinanden, ellers væggen kan danne en overflade fiasko.

Resten af beacons bør være jævnt fordelt således, at afstanden mellem to tilstødende føringer er ca. 255-355 millimeter mindre end længden af reglerne til rådighed for.

Nogle af pudslag teknologi kræver relativt hyppig placering af fyret. For eksempel, for søvn tørre afretningslag brug for omkring otte vejledning, hvis bredde overstiger bredden af rummet.

Efter afretningslag beacons vil blive foretaget, er det nødvendigt at udjævne overfladen.

sorter af fyrtårne

I blev afholdt For at fyrtårn for gulvafjævningslaget, bruge specielle metalprofiler og indretninger, samt nogle af materialerne på hånden.

Valg af setup proces vil primært afhænge af den form for et fyld eller hældes det støbte gulv.

metalprofiler

Som en guide, når monterede pejlemærker for gulvafretningslag (billeder), anvendes hovedsagelig metalprofil.

Når indretningen i et lille rum med en minimal tykkelse af pudslag til dette formål kan vel komme gips metalprofil.

Men på trods i besiddelse af et såkaldt "ribbe", han er ikke særlig høj styrke, og kan ikke klare et sådant pres, som følge begynder at deformeres, når en stor mængde af fyldet opløsning - bounce eller synke.

Som et meget godt alternativ til de ofte anvendes som udviser beacons til cementgulv af et metal U-formet profil til gips. Det kan være en smal ovenlysvindue, med en side højde hylder i tyve-syv og en halv millimeter og en bredde på broer i otteogtyve og en halv millimeter, eller brede - syvogtyve og en halv ved syvogtres og en halv millimeter.

En særlig fordel ved denne fremgangsmåde er, at på grund af det er meget venlige guider, som er nødvendige bevægelse på dem for, højre, når der hældes.

I brug den tunge opløsning er der altid en mulighed for at folde de to profiler til en (med et rektangulært tværsnit), hvorved tilsætning styrke til det.

"Varm gulv" -system

Beacon gulv opvarmning og hælde opløsningen selv kræver særlig opmærksomhed på grund af den opvarmede overflade er udsat for både fysisk stress og termisk ekspansion på grund af opvarmning og afkøling.

Tykkelsen af det støbte gulv for varmekablet anbefales at gøre 3-5 cm. Hvis den er mindre end 3 cm, kan det bare "bryde" på grund af termisk ekspansion. Når et 5 cm lag af kablet kan ikke klare varmen, og temperaturen på gulvfladen vil ikke svare til den angivne controller. Den optimale tykkelse af det støbte gulv på skillelaget ikke er mindre end 3 cm.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.