RelationerMød

Vi skiltes på god fod, eller hvordan man ikke at sige fornærmende sætninger for piger

Den ideelle løsning for at bryde op nogen være, når hans pige kaste sig brugt med ham før, at stormfuld nat, Navara borscht og rengøre lejligheden. Men i livet i denne næsten ikke sker. Mange fyre kaste favorit siger sårende sætninger for piger, som kan have konsekvenser for både øjeblikkelig og forsinket for en tid.

Du skal vide, at i hvert fald vil blive kastet til side i det mindste ubehageligt, højst, meget skuffende, afhængig af dybden af følelser oplevet. Men med hjælp fra følgende tip, kan du prøve at udjævne de skarpe kanter muligt og bo i en efterfølgende gode venner.

For det første er det ikke nødvendigt at gøre det skarpt, i et anfald af skænderi. Det er i varmen i det øjeblik forladt fornærmende vendinger for piger kan føre til had til den tidligere kæreste. Hvis du stadig tænkt på afsked besøgt, bør du gradvist (inden for en uge eller to) til at forberede pigen til dette, gradvist omdanne relationer i den neutrale retning.

Det bør give hende mere frihed. Ofte går med sine venner i verden kan føre til enten ændre på hendes side, eller blot til positive følelser, som senere vil kunne lyse op bitterhed afsked.

Du kan prøve at bruge adfærd irriterende pige at ende på den første pause har fået det præcis det. I dette tilfælde er det nødvendigt at mødes oftere med venner, gemme (i hendes sprog betyder det "grådige") indførte for konstante telefonopkald eller sms.

Hvis alle de samme samtale kan finde sted, er det værd at huske på, at de offensive ord for pigerne kan være enhver, så du bør nøje overveje din tale. Det er bedre at fokusere ikke på sine mangler, og på egen hånd. På grund af dette, chancen for, at hun vil udvikle nogen komplekser, er meget lavere. En mand, en ædel, der har overtaget hele kløften skyld, vil hun respektere og måske endda så være i stand til at kommunikere på en venlig måde med ham.

I intet tilfælde ikke behøver at minde dig om problemerne med vægt, eller mangel på smag i tøj eller make-up, fordi det er den mest sårende ord for en pige. Således er det muligt for hende at blive nummer et fjende. Og det vil tjene som en anledning af diskussionen med mænd venner og bekendte, for det meste negative sider. Overskydende berømmelse med en sådan part er usandsynligt nogen har brug for.

Hvis adskillelsen sker på et offentligt sted, du har brug for at forberede sig på, at ubehagelig scene kan forekomme, hvilket vil blive vidne til komplet fremmede. For at undgå dette, i stedet for hullet værd at tænke over i forvejen. Også anbefales ikke at sende SMS eller bortskaffe en kvinde på telefonen. På trods af at dette er en smertefri måde til adskillelse af initiatoren, den modsatte side forbliver en ubehagelig eftersmag længe.

Hvis du navngiver de specifikke offensive sætninger for pigerne, da vi skiltes, vil det være på vagt ordene, at "vi ikke er rigtige for hinanden" eller "Jeg kan ikke se vores fremtid." Det anbefales at undgå de officielle farver og floskler. Efter alt, hvordan ville Anyway, denne mand havde gjort en masse behagelige øjeblikke, så det er bedre at sige noget varm og venlig, men behøver ikke at gå for langt, for ikke at give falske forhåbninger til den efterfølgende mulighed for genoptagelsen af forbindelserne.

Første gang efter at bryde op bedre at bruge i en afstand fra hinanden. Det er ikke nødvendigt at dukke op i de samme steder, for at minimere enhver kommunikation. Det bør give pigen lidt tid til at analysere adfærd og handlinger af mænd, såvel som blot overleve situationen og lad den køle følelser.

Således når partering, unødvendigt at sige fornærmende sætninger for piger. Det er bedre at gøre proceduren smertefri som muligt for begge parter. Og så i fremtiden har vi en chance for at opbygge venskaber, og bare rart at huske hinandens varme ord.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.