RelationerMød

Samtaleemner med den fyr: frygten for det første møde

Enhver pige venter på den samme skæbnesvangre møde, der vil ændre hendes liv. Og når på vej der er en mand virkelig fortjener fællesskab med ham, samtale er ofte ikke limet. Hvad skal man gøre i sådan en situation? Mange piger begynder febrilsk at vælge emner for samtale med en fyr, der ikke tænker at du bare har brug for at falde til ro. Det vigtigste, at en mand så begejstret du har været opmærksom på dig. Du mødte, gik til restauranten en tur eller et fashionabelt fest, du er interesseret i hinanden, så langt ... Det er forfærdeligt, "mens" den damoklessværd hængende over enhver kvinde, forlader for en første date. Så længe du ikke gør rod op fjollet snak, da han ikke vil blive skuffet i dine mentale evner, indtil hænge latterlige pause og så videre. Derfor, for at gøre det bedste indtryk, er det nødvendigt at tænke på måder de mest interessante emner til samtale med en mand.

Smid den frygt, den fyr foran alt for bekymrede over at gå igennem det - også en mand. Den vigtigste ting, som du ser attraktive, iført den bedste kjole og klar til at haste ind i kampen for personlig lykke. Det er ikke nødvendigt at hamre i hovedet, at mænd ikke kan lide at give afgørende. Sludder og en provokation. Desuden har fyrene været kendt for at hugge til "billede", så du skal sørge for, at dit udseende til dato var simpelthen fantastisk. Og nu, hvor du er fuldt forberedt før samtalepartner, er det tid til at analysere situationen. Måske har du hentet et emne af samtale med den fyr, men han selv var så bekymret, at han ikke kunne sige et ord. Tushuytes ikke, tage initiativ i deres hænder, hjælpe ham slappe af.

Top emner for samtale med en mand - er dem, der virkelig tager det. Find ud af, hvad de kan kun empirisk. Så start med fælles temaer: hobbyer, fremtidsplaner og interesser. Prøv at stille spørgsmål for at give detaljerede svar på dem. Dette vil ikke kun give dig chancen for at finde ud af alt om samtalepartner, men vil demonstrere din evne til at lytte. Mænd elsker især de piger, der lyttede til deres historier, ikke afbryde, taler kun som af sagen. Og nogle medlemmer af Sterner køn endda forvirre tavshed med visdom. Tegn dine egne konklusioner. Men at sidde på en dato, uden at åbne munden, også er det ikke nødvendigt. Smart moderne pige vil afhente ikke kun et emne af samtale med den fyr, men også vil være i stand til at bruge dem subtly vise deres interesse i, at han vil besvare spørgsmål.

Man kan ikke være alt for kritisk og kategorisk såvel som det ikke er nødvendigt at afbryde en mand, da han giver sin mening. Du kan være helt uenig med det, men behøver ikke at bevise sin uskyld, fråde om munden. Og det er præcis, hvad du ikke bør gøre i en samtale med en fyr, er det at gøre grin med ham.

Vælg samtaleemne med den fyr - det er helt sikkert godt. Men det er nyttigt at spørge, hvad er ikke værd at nævne. Først og fremmest huske på, at for at sætte på den første date alle oplysninger om dig selv - er bevidst at ødelægge det og miste muligheden for at fortsætte dialogen med din vidunderlige følgesvend. Elsker mænd til puslespillet af hver mødte en kvinde, der ikke er blevet annulleret. Med det i tankerne, og du skal vælge en samtaleemne i den fyr.

Det er ikke nødvendigt at tale med en mand om sundhedsproblemer, en bunke af problemer, som du er faldet. Og historier om ex-kærester, og de mere intime detaljer om livet med dem, er det absolut uhensigtsmæssigt i et møde med en ny person. Ingen grund til at tale, vedholdende udbrud, såsom "men min ven Alia" eller "Ved du, hvad der skete i hjemmet af mine venners årsag fyr i mistanke. Han tror bare, at du er en ivrig sladder.

Du bør ikke bekymre sig for meget om, hvad samtaleemner i fyr til at forberede sig til en dato. Tråd samtale tager nogle gange at få, hvor du er, og kan ikke forestille mig. Det vigtigste er bare at starte en dialog, skal du ikke være bange for at bede og interesseret samtalepartner liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.