SundhedPræparater

Liponsyre

Lipoic acid er et biologisk aktivt additiv, anvendelige til behandling af nervesystemet i mennesker lider af diabetes. Dette værktøj giver et godt forsvar marv og lever, og det er også en kraftig antioxidant. Modtagelse af liponsyre forhindrer forekomsten af grå stær. Dette stof er let absorberes af mange væv i kroppen.

Anvendelsen af liponsyre

Diabetikere, dette kosttilskud er et godt redskab i prikken og følelsesløshed, og andre symptomer, der tyder på skader på nervesystemet af kroppen. Desuden er den i stand til at reducere blodsukkerniveauet.

Anvendelsen af liponsyre forhindrer udviklingen af glaukom og beskytter kroppen mod stråling skader. Dette værktøj beskytter leveren i hepatitis og alkoholisme samt udsættelse for toksiner af kemisk oprindelse. I AIDS patienter liponsyre forhindrer hukommelsestab.

formular Frigivelsen er en kapsel og en tablet.

Lipoic acid: terapeutiske egenskaber

Tilbage i midten af det tyvende århundrede blev det fundet, at syren i interaktionen med visse enzymer tillader kroppen at øge energiproduktionen. Ved udgangen af sidste århundrede har det vist sig stærke antioxidant kvaliteter af dette stof, der beskytter celler mod ødelæggelse af frie radikaler.

Liponsyre i kød, lever og ølgær. En lille mængde af hendes krop er i stand til at producere selvstændigt. Imidlertid kan den ønskede mængde af stoffet ikke opnås på en naturlig måde. Det er derfor eksperter anbefaler indtag af liponsyre som fødevaretilsætningsstoffer. Dette stof har en virkning på næsten alle celler i kroppen.

Lipoinsyre forøger virkningen af vitamin B-gruppen i de fremgangsmåder til opnåelse af energi fra protein, fedt og kulhydrater, som kan ophobes i kroppen til yderligere anvendelse. Også dette tillæg med til at styrke virkningen af andre antioxidanter til frie radikaler. På grund af sin kemiske sammensætning liponsyre er let fordøjeligt neurale celler og leveren og hjernen. I denne forbindelse er det har gavnlige virkninger på kroppen i behandlingen af forskellige sygdomme.

En af de vigtigste tiltag af dette stof er at genoprette beskadigede nerver, herunder neuropati, som er en komplikation af diabetes. En årsag er stigningen neuropati virkning af frie radikaler på cellerne som følge af en stigning i blodsukkerniveauet. Lipoinsyre, er en antioxidant, reducerer disse processer, at udøve en gavnlig virkning på nervefibrene. Også takket være denne egenskab, det øger følsomheden over for insulin, som regulerer blodsukkerniveauer. En af de bemærkelsesværdige egenskaber af denne syre er evnen til at øge blodgennemstrømningen til nerverne, hvilket øger ledning af nervefibre. Det er denne evne til at forklare muligheden for at anvende dette stof i anæmi og snurren. Du kan bruge dette værktøj, og glaukom.

Videnskabelige undersøgelser har vist, at liponsyre kan forbedre hukommelsen og beskytte hjerneceller for skader forårsaget af utilstrækkelig blodforsyning til det. Denne egenskab bruges i behandlingen af Alzheimers sygdom.

Liponsyre anvendes under graviditet med det forbehold, at den forventede virkning af behandlingen overstiger den potentielle fare for fosteret. Men amme, mens De tager denne medicin bør ophøre.

Liponsyre injektion bruges til redning af mennesker forgiftet af giftige svampe.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.