RelationerMød

Sådan reagere på en fornærmelse. otte tips

Nogle gange hører vi i adresse fornærmende ord. Og meget ofte det sker på et tidspunkt, hvor vi mindst forberedt på dette. Fornærmelser kan høres overalt: i en trafikprop, på noget tidspunkt, transport osv Hvad gør man, når en situation som denne.?

Sådan reagere på en fornærmelse

At forsvare mod angreb kan være en hektisk som de slag og modangreb. Men der er måder at beskytte sig selv, og ikke at tabe, mens deres værdighed. Så næste gang, når du vil kritisere, skal du bruge nedenstående tips. Så om hvordan man reagerer på en fornærmelse.

1. Find ud af årsagen

Som regel den, der kritiserer sig selv overvældet forbrydelse. Spørg den person, hvad der generer ham. Efter alt, kan overtrædelsen generelt rettet mod dig. Kig på situationen udefra, og forsøge at forstå årsagen.

2. Analyser den nævnte

Suzette Elgin i en af sine bøger lå fornærmet tilbyder dig sætningen i separate dele og ikke til offeret på tidspunktet for svaret på anklagen. For eksempel, opmærksom på, at hvis du havde en lidt kærlighed, ville jeg have absolut tabt vægt, kan du afværge denne måde: "Hvor længe har du besluttet (a), at jeg ikke elsker dig?"

3. Brug symbolet

Tænk på ethvert symbol, og du behøver ikke engang at tænke over, hvordan man skal reagere intelligent på den fornærmelse. For eksempel kan du altid bære et lille håndklæde. Når du begynder at kritisere i det offentlige, blot dække deres hoveder. person, kritiserer du vil skamme sig, og han er usandsynligt, at ønsker at gøre gentagne forsøg.

4. ty til humor

Hvis du ikke ved, hvordan man reagerer på en fornærmelse, det er en af de bedste tips. For eksempel, hvis du får at vide, at dine bukser er lavet af stof, der betrække stole, så du kan besvare denne måde: "Nå, i dette tilfælde, tage mig ret til mine knæ" Humor - en af de bedste beskyttelse mod misbrug.

5. Kom op med svar på forhånd

Ganske ofte folk bruger i deres tale stereotyp sætninger. Derfor, for ikke at fare vild i den næste tid, blive trænet på forhånd. Lav en liste over uhøflig, der forekommer oftest, og tænke på, hvordan man kan reagere på en fornærmelse smuk og værdig.

6. Har ikke noget imod

Hvis du får at vide, at du har genvundet fem kilo, det svar, som ikke er på fem og ti. Hvis misbrugeren ikke trække sig tilbage og spørger, hvad du gør med den ekstra vægt, informere ham om, at en fed mand går gennem et par måneder og måske endda år. Styrken af de stødende ord defineres kun af vores egen vurdering, og hvis enig med kritikken af, at gerningsmanden vil forblive med ingenting.

7. Drej til ansigt misbrugeren

Direkthed - det er en af de mest effektive tips om spørgsmålet om, hvordan man reagerer på en fornærmelse. Spørg din misbrugeren, hvorfor han gør det, og om effekten er klar over sine egne ord. Derefter fornærmede du vil folk forstå, at hans plan er offentliggjort, og trækker sig tilbage på en gang, fordi han blev fanget på fersk gerning.

8. Ignorer

Lyt til en fornærmelse, en dyb indånding, forestille sig, at det ikke lyder til din adresse, og straks glemme alt om det. Tilgivelse - er en af de vigtigste evner på den person, som hjælper med at leve.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.