Kunst og underholdningKunst

Painter Kurbe Gyustav: The Life and Work

Kurbe Gyustav (1819-1877) - maler, begavet med store talent, næsten selvlært. Han bevidst opgav den akademiske malestil og blev grundlægger af realisme, der er gået i de sene værker i direkte naturalisme. Wise modgang Gyustav Kurbe hvis foto (ovenfor) er blevet gjort i de sidste år af sit liv, ser eftertænksom mand, der ikke forsøger at se bedre ud end det er.

barndom

Kurbe Gyustav blev født i en lille by (ved vores standarder i landsbyen) med en befolkning på tre tusinde mennesker i Ornans, nær Schweiz. Far drømte, at hans søn er en advokat, så han sendte ham i 1837 for at studere på Royal College i byen Besancon, ligger ikke langt fra hans hjem. I eget skøn Kurbe Gyustav begynder klasser i maleri under vejledning af den studerende David.

Paris

I tyve år, den unge mand går til hovedstaden, angiveligt for at forbedre kendskabet i loven. Men i virkeligheden han besøger Louvre og kunstværksteder, hvor han allerede besluttet at gøre noget. Men i et af værkstederne, standsede han: der lærte at male nøgenbilleder.

udstilling

Den første udstilling på Salon Kurbe Gyustav præsenterede sit selvportræt med hunden. Det er allerede synlige uafhængig håndskrift er stadig en romantisk kunstner, der er på udkig efter sin vej. Fri, stolt, uafhængig ung mand afbildet i hulen af de vilde klipper. Med rolige arrogance han ser direkte på beskueren. Øjet er om det gyldne snit linje, således at seeren ikke kunne løsrive mig fra det. Denne teknik er gentagne gange og uden held lånt af kunstnere Leonardo. Også her er det ikke helt i stand til at planlægge. Men stille og roligt trist spaniel og gyldenbrune festlig farve, og knap synlige landskab i dybet af billedet. Andre værker af kunstneren i salonen blev ikke accepteret.

Kunst og politik

Paris har altid været politiseret byen. Det hele rasede i trediverne og fyrrerne, og revolutionen i 1848 og blev fascineret af Courbet. Han og hans venner grundlagde den socialistiske Club og skaber et emblem for folket. Men barrikaderne Gustave gik. På dette tidspunkt har kunstneren været i Holland og bragte et klart ønske om helt at bryde med romantik. Oprettelse af et nyt koncept baseret på en serie af malerier, blev Gyustav Kurbe, hvis værker afvist lige før, i 1849, udstillet på Salonen 7 malerier. Så det lød første gang ordet "realisme", og et af værkerne, "Eftermiddag på Ornans," vandt en anden guldmedalje.

"Begravelse i Ornans" (1849)

Denne store lærred måler mere end tre meter i længden og en højde på mere end halvdelen af kunstneren Gyustav Kurbe afsat til en af hans bedstefædre. Tallene på lærredet lavet næsten naturlig størrelse. Alle byens borgere forsøgte at få et billede-epos. Det viser og sang, og præsten, og borgmesteren i byen, og folk i sorte sørgende tøj. Color accenter er lavet på hvide og røde robed præster. Imponerende også højt ophøjet over mennesker stående krucifiks i baggrunden. Plottet er ganske prosaisk, men interessant i dette maleri billeder af mennesker, der skabte Courbet, stigende til generaliseringer. Ved at fokusere på processen med begravelse, ikke de retsakter vedtaget af sene eller post mortem-eksistensen af sjælen, maleren viste sig en komplet realist.

ikke forstået i Paris, hvorfor ud over det sædvanlige begravelse oprette sådan en monumental billede, så selv med en plan komposition. På Verdensudstillingen i 1855 det ikke tage, men juryen valgte elleve værker af Courbet for hende. Men du behøver ikke tage et billede af udstillingen "Atelier", hvor Courbet udtrykker hans kunstneriske principper. Så arrangerer den samlede forstyrrelse kunstner sin egen udstilling, som består af 40 lærreder. Han udgiver "The manifest af realisme", og til ham som en maitre støder alle, der prædiker realisme i maleriet. Dette medfører en skandale i samfundet.

"hvedesigterne" (1854)

Det er kendt, at dette poserede for Courbet, visning tungt bonde arbejdskraft, hans to søstre og en ven af barnet. Filmen modtog en munter lyd på grund af den gyldne farve og lyse-rød kjole pige stående i midten af sammensætningen og straks tiltrækker opmærksomhed. Ryzhenkaja sød kat sover nær hvilende kvinde i grå, animere atmosfære og uden større nøgle. Det er ikke klart, hvorfor lukke døren malet bryst-bryst, som ligger i nærheden af drengen.

"Pergola" (1862)

Dette billede viser en anden Courbet, i stand til at nyde skønheden af kvinder, hvis man sammenligner det med frodige blomstring klatreroser på pergola. Tydeligt på gyldne snit linje passerer sektionen præparatet, den vigtigste del er hvid, orange og røde blomster. Elegant silhuet af en pige står i profil med hænderne hævet til toppen af nettet. Gennemsigtige hvide ærmer og hvid krave harmoniserer med tilstødende farver og kjole i tonen falder sammen med skygger under hans venstre arm og skyggefulde blade på den venstre side af billedet. Her viste Courbet selv som en subtil kolorist.

"Oprindelse af verden" (1866)

Jeg ønsker ikke at komme nærmere ind på dette arbejde. Det er for ubehageligt for den person med en sund psyke, ikke tilbøjelig til voyeurisme for manden i de mest intime øjeblikke af sit liv. Maleriet forestiller torso af kvinden uden et ansigt. Før publikum nærbillede viser en åben vulva ukendt. Her er en af forskerne estimerede modeller til malerier "Origin of the World" (Gyustav Kurbe), som er repræsenteret ved et foto her. Dette billede fornøjelse kun en voyeur, der får tilfredsstillelse, når han viste kønsdelene af det andet køn for menneskers og intet mere. Sund person er ikke påkrævet, og overveje dette opus er ikke ønskeligt. Du vil bare hurtigt glemmer den lignende ting.

I løbet af denne periode, Courbet skaber en masse erotiske malerier, blandt hvilke er særlige åbenhed "Sleepers". Denne naturalisme er fordømmelsen af cirklen som manden på gaden, og folk med navne. Men det er stadig en glødende tilhænger af Proudhon, hvis portræt han malede.

"Wave" (1870)

Dette landskab betragtes som en mesterværk af Courbet. Klud næsten halvdelen givet til himlen og havet. Skyer tæt lukket himlen. Deres farver glitre fra grålig-grøn til lilla-pink og fantastisk i sin skønhed. bølger af farve spiller også alle de toner af grøn, hvilket skaber en række dybe farveeffekter. Det formidler perfekt kraften af naturkræfter. Kunstneren blev fanget af emnet og skrev en række værker, som viser de forskellige typer af Etretat og dens hurtige urolig hav.

I 1871, den stærkt politiseret kunstner deltager aktivt i aktionerne af Pariserkommunen. Efter opstanden den blev opkrævet vælte Vandom kolonne. Efter at Courbet var i fængsel, og han blev dømt til at betale enorme bøder. Han flygtede til Schweiz, hvor han døde i fuldstændig fattigdom.

Det forårsager en meget blandet reaktion som en mand og kunstner Gyustav Kurbe, hvis arbejde og nu ikke efterlader ligegyldige mennesker. Dette tyder utvivlsom talent og stærk personlighed af denne maler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.