Nyheder og SamfundBerømtheder

Liv Ullmann (biografi, filmografi og billedskuespillerinder)

Liv Ulman er en norsk filmstjerne, der formåede at blive berømt takket være skyderiet i de berømte malerier fra regissøren Bergman. Skuespilleren, som i slutningen af 2016 bliver 78 år gammel, formåede at spille mere end 50 bånd. Også kendt som en direktør, forfatter til flere bedst sælgende. Hvilke interessante fakta kan du huske om barndommen og ungdommen i filmstjernen, hvad er hendes bedste værker i biografen?

Liv Ullmann: Stjernens biografi

Den skuespillerinde, der er hjemmehørende i Tokyo, er Tokyo, hvor hun blev født i 1938. De første år af barnets liv gik i USA, og derefter flyttede de sammen med deres mor til Norge. Far Liv Ulman var en ingeniør, der arbejdede på luftfartsområdet. Pigen tabte ham ved 6 år (en mand døde som følge af en mislykket operation i hjernen).

England - et land, hvor Liv Ullmann boede i flere år. Biografen om skuespillerinden indeholder en henvisning til hendes korte ophold i London, hvor hun mestrer det grundlæggende skuespillers erhvervsliv, besøger teaterstudiet. Så kommer tilbage til Norge og et kort arbejde i forskellige teatre i landet.

Film debuterer Liv fandt sted i 1957, da hun kun var 19 år gammel. Men rollen i filmen "Fools in the mountains" har ikke stor indflydelse på hendes karriere. Så fulgte skydningen i flere norske malerier, som forbliver næsten ubemærket af kritikere og offentligheden.

Bergmans film

Legenden har det, at den stigende stjerne blev "opdaget" af regissør Bergman, da han så en af forestillingerne, hvor skuespilleren spillede hovedrolle og var imponeret over hendes talent. Maleriet "Persona", som blev udgivet i 1966, var et ægte gennembrud for Liv Ullmann. Hendes filmografi blev suppleret af den dramatiske historie om skuespillernes skæbne, som pludselig fratages evnen til at tale.

Den sande triumf af den norske berømthed kom i slutningen af 60'erne, denne periode bragte hendes tre lyse roller på en gang i Bergmans værker. I 1968-1969 vises tre dramaer straks med hendes deltagelse: "Skam", "Ulvens time", "Lidenskab". Kvinder, der spilles i disse bånd af Liv Ullmann, er imponeret over en kombination af sådanne kvaliteter som åndelighed, lidenskab, ømhed og indre styrke. Hendes heltemænd er ikke interesserede i banale manifestationer af kærlighedsinterrig, der har brug for noget mere.

Ubehagelige roller har bragt Ullmann status som et ideal, som alle repræsentanter for den intellektuelle elite på den tid ønskede. Hendes roller er altid forskellige. For eksempel, i "Autumn Sonata", som blev udgivet i 1977, spiller Liv en kvinde, der lider af moralsk maksimalisme. Mens Alma fra "Ulvens Tid" er enig i at ofre sig for kærlighedens skyld.

Billeder af andre direktører

Desværre var ikke alle de bånd, hvor Liv Ullmann spillede sit lange liv lykkedes. Filmer fra amerikanske, engelske, franske direktører, der vogter med at invitere stjernen til at blive vist, skuffede ofte publikum. Blandt de ærlige "fejl" kan du udpege sådanne billeder som "Lost Horizon", "40 carats".

Det betyder ikke, at listen over succesrige roller i den norske stjernes aktiv er begrænset til Bergmans værker. For eksempel skal fans af skuespilleren og bare fans af kvalitetsbiograf se den episke dialog med hendes deltagelse, lavet af Ian Truell. "Udvandrere" og "Settlers" gav kvinden en lykkelig rolle fra bondekvinnen, med hvem hun brillant klarte.

Bemærkelsesværdigt og "Gaby: en sand historie", hvor skuespilleren optrådte i 1987. Heltinde Liv Ullmann i dette filmprojekt forsøger at undgå døden efter at have hørt fra læger en skuffende diagnose. Interessant var billedet "Pink Garden", som bragte den norske stjerne som en kvinde advokat, berøvet, bestemt og selvsikker.

Selvbiografiske bøger

Skuespilleren havde et interessant liv fuld af lyse begivenheder, eventyr og kærlighedshistorier, de detaljer, som hun engang ønskede at dele med offentligheden. Måske det bedste værk skrevet af Liv Ullmann »-« Ændringer ».

Efter at have åbnet denne selvbiografiske roman vil folk kunne lære interessante fakta om barndommen og ungdommen i stjernen for at lære de ekstraordinære mennesker, der omringede hende, at blive bekendt med. Bogen appellerer til læsere, der kan lide at lære hemmelighederne at handle direkte fra den første mund. Mange sider er givet til de billeder og produktioner, som skuespilleren spillede.

Personligt liv

Den kreative forening, som forenede Bergman og Ulman inden for biografen, kunne ikke lade være med at reflektere over det virkelige liv. For regissørens skyld flyttede Liv fra sin første ægtefællepsykiatriske til Ingmar på øen Fore. Fra dette forhold forlod skuespilleren datteren til Lynn. Lovers spredte, havde boet sammen i ca. 5 år, men hullet påvirker ikke deres venlige forhold.

Den anden person med hvilken den norske filmstjerne besluttede at binde sig i ægteskab var en forretningsmand fra Boston, der arbejdede i byggebranchen. Hans kone, hun blev i 10 år, hvorefter parret brød op. Børn, udover Lynn, viste Ulman ikke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.